zatamljenje stakala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
photo
#1 zatamljenje stakala
znate li nekoga ko lijepi, i to kvalitetno, one folije za zatmljenje stakala i kakva su vasa iskustva sa tim, ako ih imate.
hvala
hvala
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#2 Re: zatamljenje stakala
Prvo se raspitaj za zakonsku odrednicu kod nas i kod susjeda(ako kontaš sa autom ići van).photo wrote:znate li nekoga ko lijepi, i to kvalitetno, one folije za zatmljenje stakala i kakva su vasa iskustva sa tim, ako ih imate.
hvala
Koliko sam čuo večina raje to rade sami.
-
za_sada_bez_dobrog_nicka
#3 Re: zatamljenje stakala
Zadnje staklo i zadnja bočna se mogu zatamniti. Najbolje ćeš to odraditi kod:
http://www.cacfolija.ba
- Olympus C170
#4 Re: zatamljenje stakala
Kad zalijepis te folije morat ces otici uradit Atest!Dobijes papire i onda mozes svuda ici.Ako nemas atest u republici srpskoj ce ti to odmah skinuti policija(ili ce tebe natjerat da skines pred njihovim ocima!),tako su mom jaranu naredili tamo da ih odlijepi!Dzabe bacio 200 KM negdje u na Kosevskom brdu da ih zalijepe(stvarno su ih kvalitetno postavili-nigdje mjehurica!) 
-
MC_82
#5 Re: zatamljenje stakala
ne treba nikakav atest. zatamnjivanje je dozvoljeno, ali samo zadnjeg dijela. tako je određeno u zakonu koji važi na teritoriji cijele bih. izlevatili su ti jarana.
-
dimu
#6 Re: zatamljenje stakala
samo zadnja bocna! procitaj zakonza_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Zadnje staklo i zadnja bočna se mogu zatamniti. Najbolje ćeš to odraditi kod:
a ovi u llumaru najkvalitetnije rade...
a da se opet vratimo na zakon i policiju, ako ti nije skroz tamno,neces imati problema nigdje, sta ja znam recimo do 60% je prihvatljivo i nece te niko peglati.
atest se ne moze raditi nit se mora raditi, po zakonu smijes naknadno zatamniti samo zadnja bocna stakla homologiranim folijama i to je to. u RS uopste nema kazne za folije nego te mogu samo na vanredni tehnicki poslati, a policija nije ovlastena da ti skida folije...
-
MC_82
#7 Re: zatamljenje stakala
je li ovi u llumaru lijepe samo svoje folije ili lijepe i folije koje im se donesu? kupio sam llumar folije u njemačkoj i hoću da to stručno bude zalijepljeno pa me zanima da li oni pružaju i takve usluge?
-
dimu
#8 Re: zatamljenje stakala
nazovi pa pitaj
mozda i ne odbiju s obzirom da su iste llumar folije
mozda i ne odbiju s obzirom da su iste llumar folije
- Neelix
#9 Re: zatamljenje stakala
zatamNJenje....sumNJa...
-
dimu
#10 Re: zatamljenje stakala
sumljam da si upravuNeelix wrote:zatamNJenje....sumNJa...