ali zasto zivjeti zajedno?
upita me jedan vrli forumas
da li ste dragi forumasi za zivot sa drugim ljudima?ili volite li rijeke i planine, nebesko svodno i zalazak sunca
onako sami za sebe....
zasto ljudi uopste moraju zivjeti zajedno
nashla se dva da sukobljavaju misljenjapitt wrote:Covjek je socijalna zivotinja kao sto neko rece. Meni je merak zivjeti sa ljudima koji su totalno drugaciji od mene (u svakom pogledu) i uciti o drugim kulturama i obicajima. Nista mi ovo nebi bilo zanimljivo da sam sam ili da sam okruzen lsamo judima iz "mog tora":D:D
St.Germain, mislim da previse tumacis pa odes predaleko sa poentom. Nisi jedini. Ovdje izgleda treba da svaki novi forumas otvori svoju novu temu gdje ce potpuno objasniti svoje stavove da ne bilo zabune. Kad smo vec kod iskrenosti i otvorenosti. Sta god da se kaze na ovom forumu shvati se na bar 5-6 razlicitih nacina. U tom slucaju je mozda najbolje obratiti se osobi direktno i pitati.St.Germain wrote:nashla se dva da sukobljavaju misljenjapitt wrote:Covjek je socijalna zivotinja kao sto neko rece. Meni je merak zivjeti sa ljudima koji su totalno drugaciji od mene (u svakom pogledu) i uciti o drugim kulturama i obicajima. Nista mi ovo nebi bilo zanimljivo da sam sam ili da sam okruzen lsamo judima iz "mog tora":D:D
A wrote:Jel' se vi to dogovarate da zivite zajedno?![]()
ili sam ja promasila temu ...
Izgleda da je pravo lose.St.Germain wrote:![]()
![]()
![]()
Atomic, ovo je manje vise interna, mi smo ovdje duze od dvije godine...
nesto mi naumpade![]()
jel to dobro ili lose