Zašto žene više vole loše momke ??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

ania

#101 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by ania »

bilosto wrote:hahahaa, pa isto je i sa frajerima... i zene i muskarci vole ono sto ne mogu imati, ono sto ce im duze vremena drzati paznju, ono sto im nece dosaditi, ono sto je promjenjljivo... razlika je u tome sto se zene udaju za takve, a muskarci za takvima venu van svog braka

hmmmm...jadne li su te zene...

ja bih jednog finog, kulturnog, pametnog,ne mora biti bogat, koji ce me voljeti i postovati...i to je sve... :-D :-D :-D

rijetkost su ovakvi... :skoljka: :skoljka:
Dijasporac

#102 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Dijasporac »

ania wrote:
bilosto wrote:hahahaa, pa isto je i sa frajerima... i zene i muskarci vole ono sto ne mogu imati, ono sto ce im duze vremena drzati paznju, ono sto im nece dosaditi, ono sto je promjenjljivo... razlika je u tome sto se zene udaju za takve, a muskarci za takvima venu van svog braka

ja bih jednog finog, kulturnog, pametnog,ne mora biti bogat, koji ce me voljeti i postovati...i to je sve... :-D :-D :-D

ania, zapamtit cu tvoj nickname kao sazrela zena :), rijedko ces cuti da je zena dotle opametila se :), sad je samo pitanje dali stojis iza svojih rijeci.... mnoge klinke bi isto rekle ali batalile finog decka zbog ovog ili onog, mada to nije vazno jer takve klinke se ne broje i ne primjete se, u slicnom smislu kao sto se buha ne primjeti medju orlovima :D ili ono kao... hej moje drustvo je PhD-ovi koji su izmislili neofen i ambasadori drzava, dok tebi ispadne noz iz ruke kad jedes picu :)
callmethebreeeze

#103 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by callmethebreeeze »

ania wrote:

e, jebi ga, ja se kontao prijaviti, ali ne ispunjavam jedan kriterij: bogat sam, na zalost.
:D :D :D :run: :sax:
TheOne

#104 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by TheOne »

Evo da odgovorim... Zato sto smo nenadjebivi :dance: We record your attitude, play back it in analog 2 keep it cruel!!! :dance:
Dijasporac

#105 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Dijasporac »

TheOne wrote:Evo da odgovorim... Zato sto smo nenadjebivi :dance: We record your attitude, play back it in analog 2 keep it cruel!!! :dance:
ovako ja tretiram moje bivse, zamisli da je ona u toaletu :D
TheOne

#106 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by TheOne »

Dijasporac wrote:
TheOne wrote:Evo da odgovorim... Zato sto smo nenadjebivi :dance: We record your attitude, play back it in analog 2 keep it cruel!!! :dance:
Ma nidje veze! Bojim se da si ti jedan od onih koji neke stvari nikad nece skontati! Steta jebiga! :lol:
TheOne

#107 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by TheOne »

Jah, zaboravih nesh...

http://www.youtube.com/watch?v=TKtURqCt ... re=related

Relax man, relaxxx :lol:
Dijasporac

#108 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Dijasporac »

TheOne wrote:
Dijasporac wrote:
Ma nidje veze! Bojim se da si ti jedan od onih koji neke stvari nikad nece skontati! Steta jebiga! :lol:

Dobro je kad to cujem od cela sa svijetlo plavim vunenim rukavicama :D
bilosto

#109 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by bilosto »

callmethebreeeze wrote:e, jebi ga, ja se kontao prijaviti, ali ne ispunjavam jedan kriterij: bogat sam, na zalost.
eh, evo meni ne smeta sto si bogat :-D
ania

#110 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by ania »

callmethebreeeze wrote:
ania wrote:

e, jebi ga, ja se kontao prijaviti, ali ne ispunjavam jedan kriterij: bogat sam, na zalost.

rekla sam NE MORA, a ne NE SMIJE :lol: :lol: :lol:
ania

#111 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by ania »

Dijasporac wrote:
ania wrote:

ania, zapamtit cu tvoj nickname kao sazrela zena :), rijedko ces cuti da je zena dotle opametila se :), sad je samo pitanje dali stojis iza svojih rijeci.... mnoge klinke bi isto rekle ali batalile finog decka zbog ovog ili onog, mada to nije vazno jer takve klinke se ne broje i ne primjete se, u slicnom smislu kao sto se buha ne primjeti medju orlovima :D ili ono kao... hej moje drustvo je PhD-ovi koji su izmislili neofen i ambasadori drzava, dok tebi ispadne noz iz ruke kad jedes picu :)

uvijek stojim iza svega sto kazem...a daleko sam od klinke :D :D :D
Rasta_sa

#112 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Rasta_sa »

bato99 wrote:Da se ženskadija pali vise na loše momke je naucno dokazano.

Peter Johansson sa New Mexico State University i David Schmitt sa Bradley University su pronasli dokaz da u cijelom svetu, bez razlike, da postoji veza izmedju “mracnih strana” muškadije i njihovog uspeha kod ženskadije. Kazu da se muskarcima isplate narcisoidne i impulsive osobine + da iskoriste druge. Takvi imaju više uspeha kod zena. Kazu naucnici da je to evoluciona istina.

Od čega to zavisi? Istraživanja pokazuju da zene vole ono sto je tesko dobiti. Reaguju instiktivno na “opasne poglede” i padaju kao kruske. Onda uhvate pa ne pustaju. Pa mu zvocaju jer je zaboravio da kupi cvijece za rodjendan, da se javi, da ovo, da ono … pa onda nekada i uspiju nesto da iznude pa malo odahnu i tako u krug.
SJETIO SE BOG I NAS LOŠIH :thumbup: :thumbup: :thumbup: finjaci vaše vrijeme je prošlo :D :D :D :D zezam se...nego ženske je li ovo istina šta kažu sa ovog univerziteta

vise me privlace losi momci cisto zbog njihovog ponasanja, izgleda, stava i slicno. Ne zelim nekog potrcka kojem ce svaka druga biti ''Kako ti hoces'' ili ''Kako ti kazes''. To me samo vise odbija.
mada mislim, da ce mi kroz neko vrijeme takvi momci postati kreteni i idioti ( sto u sustini jesu xD), jbg svako zeli da se skrasi pored nekoga ko je ozbiljan, a ne partnera koji ti se nece javljati po 10 dana. :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#113 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Truba »

onda oni neće s tobom :P
anais_nin

#114 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by anais_nin »

komi wrote:onda oni neće s tobom :P
:lol: upravo :thumbup: :)

samo zato sto muskarac s postovanjem tretira ljude oko sebe, ne izivljava se na drugima, ne laze, vara, petlja, nema obicaj zabave radi vrsiti umnu penetraciju zena oko sebe ne znaci da je papucar i "jado" koji je eto "samo" dobar u dusi :) puno je lakse biti kreten i djubre nego dobar covjek :) s godinama i iskustvom sve vise i vise cjenim takve ljude kad ih sretnem, posebno muskarce :)
Nicola

#115 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Nicola »

Jednostavno..onaj fini ce uraditi sve sto mu kazes i sve sto pozelis..iako on to ne zeli...
Sve je to super na pocetku veze al kasnije postane dosadno...jer ispada da nema svog karaktera.

A s loshim je vec zanimljviije...
Naravno svaku ima svoju definiciju losheg tipa i maminog sina :)
23.03.1986

#116 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by 23.03.1986 »

Losi momci su najbolji u krevetu ;)
*mima*

#117 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by *mima* »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jao komentara.....suze me zalise...... :lol: :lol: :lol: :lol:
bilosto

#118 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by bilosto »

23.03.1986 wrote:Losi momci su najbolji u krevetu ;)
ma... nisam bas sigurna... zavisi koliko su sposobni da opuste zenu da bi taj seks zaista bio dobar, vecinom su losi momci malo nafurani, misle da u stvari zena treba oko njih da se "zabavi", pa cesto u seksu razocaraju... ali, s druge strane, to zavisi i od zene; tj. da li je gledaju kao laku ili ne...
Cunt

#119 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Cunt »

Nije da vole lose momke tipa ubojice, silovatelje i bolesnike nego djevojke vole muskarce koji su snalazljivi u svakoj situaciji, osobe koje se tek tako ne predavaju, imaju hrabrost da urade dosta stvari kako bi rijesili neki problem. To je cista priroda jer zene u njima vide sigurnost za buducu djecu/brak, a sigurno ne bi se povjerile nekim osusenim mlakonjima koji jedva ulicom hodaju.
Bitte_Halt_ja_ja

#120 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Cunt wrote:Nije da vole lose momke tipa ubojice, silovatelje i bolesnike nego djevojke vole muskarce koji su snalazljivi u svakoj situaciji, osobe koje se tek tako ne predavaju, imaju hrabrost da urade dosta stvari kako bi rijesili neki problem. To je cista priroda jer zene u njima vide sigurnost za buducu djecu/brak, a sigurno ne bi se povjerile nekim osusenim mlakonjima koji jedva ulicom hodaju.

Ne znam kako mozak kod tih djevojaka funkcionise, ali dje vidis vise sigurnosti u kriminalcu i ulicnom klosaru? Mislim za buducnost i djecu to je upravo ono sto bi trebali izbjegavati. Opet sta ja znam, ja sam samo muskarac :)
Vitamin C

#121 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Vitamin C »

Evo ja nisam žena i ne volim a i volim više loše momke. :-D
Blaka

#122 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Blaka »

dajguz :run:
Microsoft

#123 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Microsoft »

bato99 wrote:Da se ženskadija pali vise na loše momke je naucno dokazano.

Peter Johansson sa New Mexico State University i David Schmitt sa Bradley University su pronasli dokaz da u cijelom svetu, bez razlike, da postoji veza izmedju “mracnih strana” muškadije i njihovog uspeha kod ženskadije. Kazu da se muskarcima isplate narcisoidne i impulsive osobine + da iskoriste druge. Takvi imaju više uspeha kod zena. Kazu naucnici da je to evoluciona istina.

Od čega to zavisi? Istraživanja pokazuju da zene vole ono sto je tesko dobiti. Reaguju instiktivno na “opasne poglede” i padaju kao kruske. Onda uhvate pa ne pustaju. Pa mu zvocaju jer je zaboravio da kupi cvijece za rodjendan, da se javi, da ovo, da ono … pa onda nekada i uspiju nesto da iznude pa malo odahnu i tako u krug.
SJETIO SE BOG I NAS LOŠIH :thumbup: :thumbup: :thumbup: finjaci vaše vrijeme je prošlo :D :D :D :D zezam se...nego ženske je li ovo istina šta kažu sa ovog univerziteta
Zene u sustini i kod nas traze debila kao patnera, i kada ga pronadju vide sta je debil i pocnu traziti finjnake ! tako da su finjaci IN :D :D :D :D :D :D :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :D :D :D
Bitte_Halt_ja_ja

#124 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Znaci kad vidim dobru "Zemsku do bola" odem i raspalim joj samarcinu (nogom). Onda ce biti luda za mnom?
Zoya

#125 Re: Zašto žene više vole loše momke ??

Post by Zoya »

Bitte_Halt_ja_ja wrote:Znaci kad vidim dobru "Zemsku do bola" odem i raspalim joj samarcinu (nogom). Onda ce biti luda za mnom?
Ne nego, budes u vezi recimo neko vrijeme i poslije odredjenog perioda pokazujes svoje pravo lice. Pocnes je recimo psovati, gubiti interesovanje za nju, pocnes joj mahane nalaziti kako za izgled tako i za ponasanje, ponekad padne neki shamar jer se nisi mogao suzdrzati i udario si je u svadji zato sto ti ZNACI, i ona ce poludjeti za tobom, bice onakva kakva bi TI htio da bude. Jesi probao to nekad?
Post Reply