Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kmirsad wrote:Ne poznajem ni jednu ženu koja voli feminizirane muškarce.
ni ja, valjda greska u terminologiji, u studiji se samo govori da zene vise preferiraju pitomije crte lice,
za razliku od kockastih glava
Ne interesuje njih kakva je muskarceva glava, ... njih samo interesuje da ga mogu lako na belaj navratiti, a ovo to dokazuje, ...
===========================
- "Jos prije onog rata, ... jedan Ceh, veterinar, ...meni je pripovjed`o, da po toj njihovoj vjeri, u tim starim knjigama pise, da je Bog bio namislio dat` co`eku da zivi hiljadu godina."
- "Masala, ... hiljadu godina!"
- "E, ..."
- "To bi zivot bio, ..."
- "I sta je bilo?"
- "To je bilo kad je Bog prvog co`eka stvorio, ... Adema, ... Adem se zvao, dobro se sjecam.
Sve mu pruzio, ... vas rahatluk, ... i pojest, i popit, ... i, i, i, ... zenu mu stvorio. Samo u neke jabuke da ne diraju, ... eto, ...biva, ... k`o to su Bozje jabuke, ... to da ne dira, a drugo je sve njegovo."
- "I sta je bilo?"
- "Al`, ... ta zenetina navrati Adema da trgaju jabuke.
Bog to vidio, ... dze nece, ... je l`, ... naljutio se, i ... kapak. Nesta rahatluka, nesta svega i od tada ti co`ek pati, ... zivi i mre k`o i svako drugo hajvance, ... sve zbog ote zene."
Vertigo wrote:ih pape, neka zena, ko bi duro hiljadu godina kad bi onda bila penzija
I sta biste bez zena?
Ne znam sta bi mi bez zena, ali ... da vas nema, ... to bi u tom slucaju bila jedna konstanta. Bili bi vjerovatno pametniji i univerzalniji, ... ovako ste nas omele u svakom pogledu.
Muskarcima je, ... u dogovoru sa vama, sejtan dao dushu da bi nam jos vise otezao situaciju, ...
pape wrote:
Ne znam sta bi mi bez zena, ali ... da vas nema, ... to bi u tom slucaju bila jedna konstanta. Bili bi vjerovatno pametniji i univerzalniji, ... ovako ste nas omele u svakom pogledu.
Muskarcima je, ... u dogovoru sa vama, sejtan dao dushu da bi nam jos vise otezao situaciju, ...
zovemsecrveni wrote:Žene vole muškarce sa parama, prije svega. Ako ćemo generalizirati. Ko vas šiša što nemate para za pedikera
To je zabluda, vecine muskaraca.
Situacija je sasvim drugacija. Svaki covjek zeli ( " voli " ) da ima novac, neovisno o spolu, ali kada ti je samo iznos
novca, odnosno kolicina materijalnih stvari koje mozes dobiti od partnera uslov za vezu, tada to vec spada u kategoriju
tzv. sponzorusa. A to je vec nesto, sasvim drugo.
zovemsecrveni wrote:Žene vole muškarce sa parama, prije svega. Ako ćemo generalizirati. Ko vas šiša što nemate para za pedikera
Nemoj generalizovati svega ti.Ja iskljucivo volim i trosim samo svoje pare.Ja volim ono sto ja zaradim i ne ovisim o muskarcu.Sponzoruse su druga vrsta zene.
ali takve muškarce žene vole i to je činjenica, isto kao što muškarci vole kučke, a svi pričaju da mi je finog momka ili curu a kad ga/je nađu onda ma joj nije to to...vako nako....
jedna tamo wrote:ali takve muškarce žene vole i to je činjenica, isto kao što muškarci vole kučke, a svi pričaju da mi je finog momka ili curu a kad ga/je nađu onda ma joj nije to to...vako nako....
Druga stvar je znati biti zanimljiv, ali " paliti se" na to da ti neko polomi kosti da bi ti bio atraktivan, vec spada u domen psihijatrije.
Raspored wrote:Kao i u svemu ključ je u odmjerenosti, inkorporiraj najbolje od obje verzije i rezultat kod pravih žena je neupitan
Sa klasične muževne strane zadržati:
1. Snagu, odlučnost i karakter
2. Sport i mišiće
3. Auto, mehaničarske i druge majstorske vještine
Izbaciti:
1. Kladionice, PS i druge zatupljivačke igrice
2. Pivo, masna hrana i odraz istih na fizički izgled
3. Ograničen riječnik i ograničenija raja
Sa tzv feminizirane strane zadržati:
1. Njegovanje i brigu o izgledu
2. Poznavanje osnova mode
3. Sposobnost razumjevanja tipičnih ženskih problema