ZASTO ZENE PLACU ?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Baghira

Post by Baghira »

Nisam nikad kao razlog placu navela cinjenicu da sam zena. Uvijek postoji razlog i redovno ga i navedem. Zato mislim da nije samo zenama svojstveno olaksati se placem, nego i muskarcima, samo sto to oni vjesto prikrivaju ;)

Inace je tekst koji si postirao Fair odlican, ali ovaj dio me je pravo naljutio :x

"- Dao sam joj mudrosti da zna da dobar muz nikada ne bi povrijedio svoju zenu, ali povremeno testira njezinu snagu i odlucnost da postojano bude uz njega."

Vidi ti molim te, oni bi svoje hirovito ponasanje opravdali testiranjem zenine snage i odlucnosti. Znaci da ako se ja zelim osjecati kao mudrica moram trpjeti svakojake izlive njegovih emocija. Zalosno :(

Brisi ovo Fair :D
kame

Post by kame »

Panto, svi mi placemo kad nas zivot natjera na to.....kad se poigra sa nama.....neki se ne uspiju strpiti ni da dodju do kuce.....
Baghira

Post by Baghira »

Znam kame :(
Fair Life

Post by Fair Life »

crna_pantera wrote:
"- Dao sam joj mudrosti da zna da dobar muz nikada ne bi povrijedio svoju zenu, ali povremeno testira njezinu snagu i odlucnost da postojano bude uz njega."

Vidi ti molim te, oni bi svoje hirovito ponasanje opravdali testiranjem zenine snage i odlucnosti. Znaci da ako se ja zelim osjecati kao mudrica moram trpjeti svakojake izlive njegovih emocija. Zalosno :(

Brisi ovo Fair Image
Fair Life wrote:Djecacic je odrastao i postao muskarac, i jos uvijek se pitao zasto zene placu. Naposljetku je nazvao Boga. Kad ga je dobio, upitao ga je: "Boze, zasto se zene tako lako rasplacu?"
Ko bi pomislio da je i On muski sovinista. Cuj brisi ! Kako cu da brisem Njegove rijeci ?
Last edited by Fair Life on 19/05/2004 12:45, edited 2 times in total.
Lace

Post by Lace »

"To je samo njezino na koristenje kad god joj zatreba. "...sacekat cu dok dodjem kuci :(
Baghira

Post by Baghira »

Fair, nazovi Ga onda i pitaj smijes li izbrisati :)
Fair Life

Post by Fair Life »

crna_pantera wrote:Fair, nazovi Ga onda i pitaj smijes li izbrisati :)
Ja pit'o.
Kaze JOK !
I kaze da sve to vrijedi do kijametnog dana.
hananah

Post by hananah »

Zene, zena, one u svemu nadju dubinu, tako i u ovoj sega temi. Sve zivo iskomplikuju tako i ovu sega temu. Za sve zivo nadju razlog svadji, tako i na ovoj sega temi. :x
Pa kako necu zaplakati :-?
Zene, zene :lol: :lol: zato sam ja presla na muskarce 8) manje placu, ali zato pisaju kao ludi :lol: :lol:
Monya

Post by Monya »

Fair Life wrote:
Monya wrote:Fair,
Ne kapiram.
Ni ja, pogotovo ovu tvoju inteligentnu opasku : Da ne kaki po ulici.

Da, ne kapiras ono u vezi tata/mama, ko je rodio vijugaste djece.
Pozeljno je da tata rodi, jer u slucaju da mami popusti vijuga mogla bi da pocne da, kako ti kazes, kaki po ulici, a nekakvu seronjicu zvati mamom i nije bas naj, naj.
Fair,
Nisi ukapirao. Pogledaj post, pa se javi, u protivnom.. Pogodilo te.?? :-) Inace od mene, o mamama sve naj!
:)
Post Reply