Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
- Krstan
#26 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Ne kritikujem ga zato što se nije svrstao sa Karadžićem.Kritikujem ga zbog ekstemizma kao i Divjaka,Bogićevića,Ljujićevu... Možda i njihov politički angažman i nije inicijalno ideja Bošnjaka međutim činjenica je da u bošnjačkim medijima imaju golem publicitet.
-
rahmanjin
#27 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
ekstremizma? kojeg?Krstan wrote:Ne kritikujem ga zato što se nije svrstao sa Karadžićem.Kritikujem ga zbog ekstemizma kao i Divjaka,Bogićevića,Ljujićevu... Možda i njihov politički angažman i nije inicijalno ideja Bošnjaka međutim činjenica je da u bošnjačkim medijima imaju golem publicitet.
- Krstan
#28 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Dotični pokazuju izrazitu miltantnost kad je riječ o unitarizaciji BiH naravno samo verbalnu.Mnoge rečenice im počinju na ovaj način "BiH mora ili Bosanci i Hercegovci moraju ..."rahmanjin wrote:ekstremizma? kojeg?Krstan wrote:Ne kritikujem ga zato što se nije svrstao sa Karadžićem.Kritikujem ga zbog ekstemizma kao i Divjaka,Bogićevića,Ljujićevu... Možda i njihov politički angažman i nije inicijalno ideja Bošnjaka međutim činjenica je da u bošnjačkim medijima imaju golem publicitet.
Last edited by Krstan on 06/04/2014 22:17, edited 2 times in total.
- Krstan
#29 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Iz intervjua Jovana Divjaka Klix-u (na prethodnoj strani)
"Napominje i da je na prostoru bh. entiteta Republike Srpske prije rata bilo preko 65 posto Bošnjaka, dok danas nema više od 2-3 posto.Kao što je u Posavini bilo oko 220.000 Hrvata, danas ima svega 15.000".

"Napominje i da je na prostoru bh. entiteta Republike Srpske prije rata bilo preko 65 posto Bošnjaka, dok danas nema više od 2-3 posto.Kao što je u Posavini bilo oko 220.000 Hrvata, danas ima svega 15.000".
-
rahmanjin
#30 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Militantnu? pogresnu rijec koristis. Moje je misljenje da su Srbi i Hrvati u BiH bili uvijek za potkusurivanje Srbiji i Hrvatskoj kroz istoriju. Pa i danas ( a i u skorijoj proslosti ) za vecinu stvari u Srbiji i Hrvatskoj krive Srbe i Hrvate iz BiH. Od sankcija, izbjeglica, "okupiranja" Zagreba Hercegovicima... Mislim da Srbi i Hrvati trebaju da malo pogledaju u proslost i da vide neke stvari. Moja vizija BiH je normalna drzava, sa međusobnim uvazavanjem i postovanjem. I da kazem ( ma koliko to glupo zvucalo ) nisam Bosnjak i nisam "militantan".Krstan wrote:Dotični pokazuju izrazitu miltantnost kad je riječ o unitarizaciji BiH naravno samo verbalnu.Mnoge rečenice im počinju na ovaj način "BiH mora ili Bosanci i Hercegovci moraju ..."rahmanjin wrote:ekstremizma? kojeg?Krstan wrote:Ne kritikujem ga zato što se nije svrstao sa Karadžićem.Kritikujem ga zbog ekstemizma kao i Divjaka,Bogićevića,Ljujićevu... Možda i njihov politički angažman i nije inicijalno ideja Bošnjaka međutim činjenica je da u bošnjačkim medijima imaju golem publicitet.
- Krstan
#31 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
rahmanjin wrote:Militantnu? pogresnu rijec koristis. Moje je misljenje da su Srbi i Hrvati u BiH bili uvijek za potkusurivanje Srbiji i Hrvatskoj kroz istoriju. Pa i danas ( a i u skorijoj proslosti ) za vecinu stvari u Srbiji i Hrvatskoj krive Srbe i Hrvate iz BiH. Od sankcija, izbjeglica, "okupiranja" Zagreba Hercegovicima... Mislim da Srbi i Hrvati trebaju da malo pogledaju u proslost i da vide neke stvari. Moja vizija BiH je normalna drzava, sa međusobnim uvazavanjem i postovanjem. I da kazem ( ma koliko to glupo zvucalo ) nisam Bosnjak i nisam "militantan".
-
rahmanjin
#32 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Odgovor ti bas onako... pametanKrstan wrote:rahmanjin wrote:Militantnu? pogresnu rijec koristis. Moje je misljenje da su Srbi i Hrvati u BiH bili uvijek za potkusurivanje Srbiji i Hrvatskoj kroz istoriju. Pa i danas ( a i u skorijoj proslosti ) za vecinu stvari u Srbiji i Hrvatskoj krive Srbe i Hrvate iz BiH. Od sankcija, izbjeglica, "okupiranja" Zagreba Hercegovicima... Mislim da Srbi i Hrvati trebaju da malo pogledaju u proslost i da vide neke stvari. Moja vizija BiH je normalna drzava, sa međusobnim uvazavanjem i postovanjem. I da kazem ( ma koliko to glupo zvucalo ) nisam Bosnjak i nisam "militantan".![]()
![]()
![]()
Ima ona poslovica sa budalom...
- Krstan
#33 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Kad si smiješanrahmanjin wrote:Odgovor ti bas onako... pametanKrstan wrote:rahmanjin wrote:Militantnu? pogresnu rijec koristis. Moje je misljenje da su Srbi i Hrvati u BiH bili uvijek za potkusurivanje Srbiji i Hrvatskoj kroz istoriju. Pa i danas ( a i u skorijoj proslosti ) za vecinu stvari u Srbiji i Hrvatskoj krive Srbe i Hrvate iz BiH. Od sankcija, izbjeglica, "okupiranja" Zagreba Hercegovicima... Mislim da Srbi i Hrvati trebaju da malo pogledaju u proslost i da vide neke stvari. Moja vizija BiH je normalna drzava, sa međusobnim uvazavanjem i postovanjem. I da kazem ( ma koliko to glupo zvucalo ) nisam Bosnjak i nisam "militantan".![]()
![]()
![]()
Ima ona poslovica sa budalom...
- Krstan
-
respo s onog svijeta
#35 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Bogic je jedini "srbin" kojem skidam kapu sto se tice politicara koji su za bih
- kingofsnake
#36 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Znači pitaš zašto ga nema u vlasti, a onda ga prozivaš bošnjačkom pudlicom. Ti si očito neki namazaniji lik u svom selu...Krstan wrote:Iskreno,prvog koga se sjetim kad pomislim na bošnjačke pudlice sa srpskim imenima jeste Miro Lazovićrahmanjin wrote:Nemoj mi Mire Lazovica, zivota ti. On samo sebe gleda i svoj interes. Pa cim je dobio mrvu vlasti odmah je zaposlio uzu i siru familiju po komisijama i upravnim odborima. Vijecnik je u opstini Centar i u gradskom vijecu, na to dodaj jos par komisija. Na kraju krajeva zato se i SDU podijelio na dvije stranke.
Ostali su ok, ali Miro... daleko mu kuca.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#37 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
zato što su konformisti kojima je bolje za 2000 biti u sjeni nego za 5000 na udaru kritika
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#38 Re: Zašto za ove patriote nema mjesta u izvršnoj vlasti ?
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kloniranje banovanih”
» Krstan
» Krstan