sta ti imas protiv krivih noseva
Zašto trebe u Centralu imaju kriv nos?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#3 Re: Za¹to trebe u Centralu imaju kriv nos?
Genetski kod koji se prijenosi zajedno sa "izlazi-u-central-kodom"sunroof wrote:Nemoguce je ne primjetiti da sve 'trebe' u Centralu imaju krive nosove? fascinantna pojava... nevidjena koncentracija krivih noseva na jednom mjestu. kako to objasnjavate?
-
vodolija_33
Interesantno je koliko ovaj čovjek ima vremena da razmišlja o nebulozama.... 
- Lace
ni ja ne volim sto mi je nos kriv...al to je nasljedni faktor...sta ja tu sad mogu...kad sam bila mala bio je mali slatki djeciji...sada vise nijesaangel21 wrote:![]()
e svasta cu cuti
prvo, grijeh je rugati se necijem nosu, a drugo, pa sta tako im Bog dao, mozda ni one ne bi voljele da im je nos kriv, a i ako jeste, pa sta?!?
btw znate li da jedino sto na covjeku raste citav zivot (osim kose i noktiju) su nos i usi...mozete misliti sta me ocekuje kada budem imala 70...al mislim da ce mi to tada biti totalno nevazno
-
ztluhcs
Jesi li ti dobra u du¹i? To je bitno...Lace wrote:ni ja ne volim sto mi je nos kriv...al to je nasljedni faktor...sta ja tu sad mogu...kad sam bila mala bio je mali slatki djeciji...sada vise nijesaangel21 wrote:![]()
e svasta cu cuti
prvo, grijeh je rugati se necijem nosu, a drugo, pa sta tako im Bog dao, mozda ni one ne bi voljele da im je nos kriv, a i ako jeste, pa sta?!?
btw znate li da jedino sto na covjeku raste citav zivot (osim kose i noktiju) su nos i usi...mozete misliti sta me ocekuje kada budem imala 70...al mislim da ce mi to tada biti totalno nevazno
-
ztluhcs
Meni recimo fascinantno za¹to je u CC najveæa koncentracija sisa izlo¾enih po stolovima... Ali nisam pitao... Razmi¹ljam jo¹ uvijek...sunroof wrote:nije poenta u ruganju, nisam otvorio temu s namjerom da se rugam nekome... odmah ste skrenuli s teme...
meni je samo fascinantna ta neuobièajeno izrazito velika koncentracija krivih noseva na jednom mjestu... svejedno je sta je u pitanju, moze bit kriva usta, velike usi, veliki prsti... kriv nos... bitna je ta koncentracija koja je, morate priznati, zaista u najmanju ruku cudna.
-
neupucena
Na pijaci svako nudi ono sto ima, sta je tu cudno...ztluhcs wrote:
Meni recimo fascinantno zašto je u CC najveća koncentracija sisa izloženih po stolovima... Ali nisam pitao... Razmišljam još uvijek...
-
ztluhcs
Pa ne mora¹ odmah sve prodati... Jednu izvali¹ danas, drugu sutra... I sutra treba nekako jesti...neupucena wrote:Na pijaci svako nudi ono sto ima, sta je tu cudno...ztluhcs wrote:
Meni recimo fascinantno za¹to je u CC najveæa koncentracija sisa izlo¾enih po stolovima... Ali nisam pitao... Razmi¹ljam jo¹ uvijek...
A i sem toga te¾e prodat jabuke meðu 10 prodavaèa jabuka...
-
neupucena
Joj tebe, kao da govoris o ljudima koji rade dugorocnu strategiju za borbu protiv gladi i siromastva. Bitno je uspjeti se prodati, pa ce se poslije razmisljati.. dakako, ako se ukaze potreba za tim.ztluhcs wrote:Pa ne moraš odmah sve prodati... Jednu izvališ danas, drugu sutra... I sutra treba nekako jesti...:D:D
A i sem toga teže prodat jabuke među 10 prodavača jabuka...
A za jabuke...pa znas kakvo je vrijeme, ljudi gledaju da je povoljno, pa ce kupiti najpovoljnije, makar i natucene, manji trosak a ima istu sudbinu nakon sto se sazvace
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
svaki normalan nos je kriv sad jel ( ili ) to je nebitno... moze biti kao kljun papige, moze biti kao skakaonica (poput mog)....gdje si ti vidio ravan nos?sunroof wrote:nije poenta u ruganju, nisam otvorio temu s namjerom da se rugam nekome... odmah ste skrenuli s teme...
meni je samo fascinantna ta neuobičajeno izrazito velika koncentracija krivih noseva na jednom mjestu... svejedno je sta je u pitanju, moze bit kriva usta, velike usi, veliki prsti... kriv nos... bitna je ta koncentracija koja je, morate priznati, zaista u najmanju ruku cudna.
-
vodolija_33
vidi fakatsunroof wrote:
Cafe Central

-
zmijaIzmaj
neko sike, neko kriv nosneupucena wrote:Na pijaci svako nudi ono sto ima, sta je tu cudno...ztluhcs wrote:
Meni recimo fascinantno zašto je u CC najveća koncentracija sisa izloženih po stolovima... Ali nisam pitao... Razmišljam još uvijek...
-
ztluhcs
ti?zmijaIzmaj wrote:neko sike, neko kriv nosneupucena wrote:Na pijaci svako nudi ono sto ima, sta je tu cudno...ztluhcs wrote:
Meni recimo fascinantno za¹to je u CC najveæa koncentracija sisa izlo¾enih po stolovima... Ali nisam pitao... Razmi¹ljam jo¹ uvijek...![]()
-
zmijaIzmaj
pobjedjujem u ovom drugomztluhcs wrote:ti?zmijaIzmaj wrote:neko sike, neko kriv nosneupucena wrote: Na pijaci svako nudi ono sto ima, sta je tu cudno...![]()
-
sveti tamantije
ztluhcs wrote:ČEKIĆ!Lace wrote:ja imam kriv nos al ne izlazim u central
sta ti imas protiv krivih noseva
O P L A K A H