Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
quote="sicky"]Ja ne mrziti lane...to je pekasna zivotinjica ja mrziti SiCG [/quote]
Gdje ces bona jadne male, ugrozene, nevine, pravedne, divne i postene (koji nikad ne bi ni plagijat pjesmu poslali na Eurosong, a kamoli sta drugo) mrziti.
banjaluka wrote:evo realno, da popricamo na ovu temu. vidim na ovim forumima ogromnu kolicinu mrznje, zavisti, ljubomore... zbog cega.
izaberite ponidjeni odgovor
- jer ste dali 12 bodova zeljku.
je imao bolji nastup i pjesmu od onog malog homoseksualca iz sarajeva.
- jer je nakon 12 godina pauze osvojio 2 mjesto.
- jer su iste veceri i akreditovani novinari u turskoj izabrali lane za najbolju pjesmu u njihovom izboru.
- jer je bio uspjesniji i od mikulica, toseta, dina....
- jer je za razliku od nekih pjevao na svom maternjem jeziku, sto se pokazalo kao pravi potez.
dajte ljudi, stisajte malo strasti i budite objektivni. govorite o plagijatu. pa da je bio plagijat, bio bi odavno po propozicijama izbacen sa eurosonga. toliko strucnjaka na eurosongu i niko to nije ni spomenuo. uostalom uporedite dina i donu samers, hot stuff. pjesma je stara 25 godina. e, tek onda mozemo govoriti o plagijatima.
i jos nesto. htjeli to priznati ili ne lane je pravi hit i u rs i u federaciji. nedavno sam proveo citav dan u bihacu. nema radio stanice ili kafane u kojoj bar jednom nisam cuo lane.
pozdrav
Nije to mrznja prema lanetu ...nego prema takvima( u ispostavi)kao sto si ti,koji cekaju zeljkice da im dodju zamisli do b.luke
Banjaluka nije riječ o mržnji , čini ti se.
Već je riječ o porijeklu Laneta i o zračnoj kontroli , u ovome slučaju spuštanja Letećeg Jelena na zemlju.
A koje su zemlje sem Malte UK Jelena prezentirale pjesmu na maternjem jeziku ?
hehe. mogao sam i pretpostaviti. na ovom forumu vlada prilicna kolicina zavisti, ljubomore i mrznje.
ali, ne zaboravite. naredne godine u kijev putuje srbin iz bosne. ili srpkinja. znate kako to vec ovdje ide. prvo mia martina, pa malo derpe fudo, pa onda...cik pogodite.... hehehe
do tada uzivajte u velikom dinovom uspjehu. pa osvojio je cak 9 mjesto. maestralno.
sjetite se toga kad god na radiju ili u kaficu cujete lane. sto je ovih dana jako cesta pojava.
banjaluka wrote:hehe. mogao sam i pretpostaviti. na ovom forumu vlada prilicna kolicina zavisti, ljubomore i mrznje.
ali, ne zaboravite. naredne godine u kijev putuje srbin iz bosne. ili srpkinja. znate kako to vec ovdje ide. prvo mia martina, pa malo derpe fudo, pa onda...cik pogodite.... hehehe
do tada uzivajte u velikom dinovom uspjehu. pa osvojio je cak 9 mjesto. maestralno.
sjetite se toga kad god na radiju ili u kaficu cujete lane. sto je ovih dana jako cesta pojava.
ZAŠTO MRZITE FERHADIJU?
ne samo da je mrzite nego ne date da je ponovo izgrade
banjaluka wrote:hehe. mogao sam i pretpostaviti. na ovom forumu vlada prilicna kolicina zavisti, ljubomore i mrznje.
Izvinit ces za to, ali srbin, tj. srpkinja je vec isla na eurosong, Maja Tatic. Eh, i ovo je dokaz kako su srbi naj, naj. Eto kakav je utisak ostavila tamo, kad je se ni srbi ne sjecaju, koji inace pamte sve srpske junake! Ja se i sada sjecam onog horora i stajlinga vase vrle srpkinjice maje. Sva u crnom, crne hlace, razvucene i neka kosulja, brrr. Ako i ode iduce godine srbin na eurosong, pa javite, da vam malo robe posaljemo da makar obucete svog predstavnika kako dolikuje. (Merhamet ima odlicnih stvari, a kazu i karitas)
Negdje procitah da su u Istambulu pokazivali snimke Joksimovica sa TV Pink, stare nekoliko godina. U toj emisiji Zeljko je srao o Muslimanima, govorio kako Istambul opet treba biti Carigrad i sl. Pjesma mu je odlicna ali kad vidim da on ili netko iz njegove ekipe podignu tri prsta sav moj elan za njega i pjesmu spadne na minus nula. Vidis sto ti je zivot. Zeljko je najveci uspjeh u karijeri napravio u islamskom gradu. Ima Boga pa da je ko zrno graha.
Zeljku zelim puno uspjeha u karijeri i da sto vise pjeva ili svira, a sto manje prica o stvarima o kojima nema pojma.
@ banjaluka...
plagijat...posto ovo zaista postaje besmisleno...
draga grad sa toalet u koja bilo mnogo luka...ako vi bila tako pristojna pa ista pjesmu slusalo ,mislim vi biti nasla vrlo slicnost sa ista pjesma ja ovde naziv postavilo...nakon toga vi nama nadam se javilo i rekla svoj utisak o ista...
blagodarim
Alihan Samedov - "Sen gelmez oldun"
a šta ćeš ti kod "njih"? dosta je više šumadijskog debelog buljaša ( željka)....imal' drugih tema.......o čemu još rado pričaš .....?.....( koja je još asocijacija na srbiju ) silikoni?