Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mozhda je poslije silnog smekanja po gradu i poslije nekog zabavljanja skontao:
1.da si prepametna za njega i poceo da te se pribojava,sto znaci da imas sliku a ton ti je jos bolji.. u tom slucaju komplimenti..
2.ili je skontao da si dosadna i na taj nacin na vrijeme spoznao istinu da "dzaba da imas i plazma TV ako mu ne rade zvucnici"..
Znaci imas sliku al' ton je problematican...
3.A fakat mozhda je covjeku do serijatskog zabavljanja a ti mu rekla da bi za 8.Mart da te vodi u Igalo...
Pitanj,pitanja...
rika wrote:Mozhda je poslije silnog smekanja po gradu i poslije nekog zabavljanja skontao:
1.da si prepametna za njega i poceo da te se pribojava,sto znaci da imas sliku a ton ti je jos bolji.. u tom slucaju komplimenti..
2.ili je skontao da si dosadna i na taj nacin na vrijeme spoznao istinu da "dzaba da imas i plazma TV ako mu ne rade zvucnici"..
3.A fakat mozhda je covjeku do serijatskog zabavljanja a ti mu rekla da bi za 8.Mart da te vodi u Igalo...
Pitanj,pitanja...
a da ja pošaljem kakvog dobrog servisera da tu tehniku malo uskladi
rika wrote:Mozhda je poslije silnog smekanja po gradu i poslije nekog zabavljanja skontao:
Pitanj,pitanja...
a da ja pošaljem kakvog dobrog servisera da tu tehniku malo uskladi
Pa ja sam nesto ko zavrsio tu skolu oko struje...
Ali dzaba kad izadjes sa nekom koja ima sliku a tona nema,dodjes kuci pokrijes se dekom i kontas imal gdje kupiti 9mm municije pojeftino
Kurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu. To sto ti osjecas nakon tolikog perioda zajedno provedenog nema veze sa ljubavlju nego samo sa zeljom za njegovim mesom i nista drugo. Ako se taj tako ponasa ima jako brzo zamjena.
Ako hoces reci da ne postoji ili da je nemoguca ljubav izmedju muskarca i zene,ili neke druge vrste ljubavi sem te sto si navela..nikako se ne slazem s tobom!
Ljubav majke prema svom detetu je zasigurno najjaca vrsta ljubavi,cesto je nazovem bezuslovna ljubav.
Naravno da postoje i druge vrste ljubavi,voljenja..prema partneru,prema sestri,bratu,prijatelju...
Zavolis kucnog ljubimca.
Ne bi se slozila ni s tim da jedino zeli njegovo meso..I sex,zavisno ko ga sprovodi,moze biti s emocijama i bez.
Kod ove devojke mislim da je cisto zaljubljivanje u pitanju,klasicno zaljubljivanje bez neke vece dubioze osecanja.
Hmm poznato
pisi propalo, prije nego je i pocelo, tako nekako dodje.
Nikada necu skontati to, kao dvoje hoda, a on nju ignorise, izbjegava, kulira, pravi se lud, kada je vidi kao da nema pojma ko je ona, ne zove, ma nista...imal strucni naziv za ovo?
mariija wrote:ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasat nisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed
ladyblue18 wrote:
Nikada necu skontati to, kao dvoje hoda, a on nju ignorise, izbjegava, kulira, pravi se lud, kada je vidi kao da nema pojma ko je ona, ne zove, ma nista...imal strucni naziv za ovo?
ladyblue18 wrote:
MaxoR wrote:Kaj si previse laka bila, ne kuzis ? o Boze...
A i to mi je pravo glupo, bezveze, prljavo, nisko, kukavički... Ili nazovite to kako hoćete, s muške strane!
Pa jbg ako si već toliki je..č, onda fino traži od cure to što želiš, ako te odbije, razbije, ne znam ti šta, skupi skrhani ponos i nastavi dalje! Ali ovako hinjski... Prosto mi se nekada gadi muški rod upravo zbog ovakvih poteza! A lafo sve MUŠKARČINE
A i to mi je pravo glupo, bezveze, prljavo, nisko, kukavički... Ili nazovite to kako hoćete, s muške strane!
Pa jbg ako si već toliki je..č, onda fino traži od cure to što želiš, ako te odbije, razbije, ne znam ti šta, skupi skrhani ponos i nastavi dalje! Ali ovako hinjski... Prosto mi se nekada gadi muški rod upravo zbog ovakvih poteza! A lafo sve MUŠKARČINE
Jooj, tebe...kad bi mi tako direktno iskali, pola bi nas kao junfovi zenidbu docekalo.
P.S. Imas li primjedbe za zene koje samo traze...hm....mustiklu i poslije se pretvaraju da ne poznaju muskarca?
Jooj, tebe...kad bi mi tako direktno iskali, pola bi nas kao junfovi zenidbu docekalo.
P.S. Imas li primjedbe za zene koje samo traze...hm....mustiklu i poslije se pretvaraju da ne poznaju muskarca?
Muškarcu se nikada ne spočitava da je bio "laka roba". Ako je iskorišten, seksualno, onda je još i lafac O emocijama ne raspravljam... To već svakog boli!
Daphna wrote:
Muškarcu se nikada ne spočitava da je bio "laka roba". Ako je iskorišten, seksualno, onda je još i lafac O emocijama ne raspravljam... To već svakog boli!
U biti, svakome njegovo! End and out
uh itekako se spocitava.da vidis kasnije problema imati ozbiljniju vezu kad te tako etiketiraju