Zasto to radi ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mariija

#1 Zasto to radi ?

Post by mariija »

ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasat :-? nisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed :roll: :)
burek_in_space

#2 Re: Zasto to radi ?

Post by burek_in_space »

Volish ga nakon dvije sedmice?! :shock:

O zemljo Indijo... :-)
mariija

#3 Re: Zasto to radi ?

Post by mariija »

burek_in_space wrote:Volish ga nakon dvije sedmice?! :shock:

Znamo se vec dugo , neke 2 godine .. i davno sam ga pocela voljeti ;-)
zao mi je sto ne shvatas :sad:
mojgrad

#4 Re: Zasto to radi ?

Post by mojgrad »

.......
Last edited by mojgrad on 19/03/2010 11:33, edited 1 time in total.
pjega

#5 Re: Zasto to radi ?

Post by pjega »

ignorisi i zaboravi i ti njega curetak. ne znam odakle ovom narodu samo energija za ovakve igrice. to je ba dosadno. :D
burek_in_space

#6 Re: Zasto to radi ?

Post by burek_in_space »

mariija wrote:
burek_in_space wrote:Volish ga nakon dvije sedmice?! :shock:

Znamo se vec dugo , neke 2 godine .. i davno sam ga pocela voljeti ;-)
zao mi je sto ne shvatas :sad:
Upravo zato shto shvatam o chemu pishesh se chudim!Simpatija,zaljubljenost..mozhda,ljubav...NE!

Zhao mi je shto ne shvatas.
Vertigo

#7 Re: Zasto to radi ?

Post by Vertigo »

uvijek se zaljubite u neku budalu :roll: :run:
hocunecu

#8 Re: Zasto to radi ?

Post by hocunecu »

Vertigo wrote:uvijek se zaljubite u neku budalu :roll: :run:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kurent

#9 Re: Zasto to radi ?

Post by Kurent »

Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu. To sto ti osjecas nakon tolikog perioda zajedno provedenog nema veze sa ljubavlju nego samo sa zeljom za njegovim mesom i nista drugo. Ako se taj tako ponasa ima jako brzo zamjena. :skoljka:
easy

#10 Re: Zasto to radi ?

Post by easy »

Kurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu. To sto ti osjecas nakon tolikog perioda zajedno provedenog nema veze sa ljubavlju nego samo sa zeljom za njegovim mesom i nista drugo. Ako se taj tako ponasa ima jako brzo zamjena. :skoljka:
ima teletina, janjetina, a ko voli Boga mi i piletina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

#11 Re: Zasto to radi ?

Post by grunt »

Mozda je homoseksualac :? :D
cuturica

#12 Re: Zasto to radi ?

Post by cuturica »

očigledno da u tebi (ili na tebi) ima nešto što mu se ne sviđa. nisi onakva kavom te zamišljao. možda se ružno ljubiš :wink: sve u svemu, neće raskinuti s tobom sve dok te ne odvuče u krevet, a onda bye, bye. život je takav.
ako hoćeš moj savjet, natjeraj ga da kaže šta mu se to kod tebe ne sviđa i onda ga nogiraj. nikako s njim ići u krevet, ali nikako.
piupiu

#13 Re: Zasto to radi ?

Post by piupiu »

"Nikad ne zeli da prekine"? A u semi ste dvije sedmicice? :-D , Ma, mila nasa, ti si nama mladjahna i zaljubljena, samo se zabavljaj -- zabavljanje, od glagola zabavljati se, :wink: .
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#14 Re: Zasto to radi ?

Post by Truba »

da je meni imat vake probleme :roll:
Incub

#15 Re: Zasto to radi ?

Post by Incub »

Znas sta ces;Udaj se za njega,vidim da ste stvoreni jedno za drugo...
anais_nin

#16 Re: Zasto to radi ?

Post by anais_nin »

mariija wrote:ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasat :-? nisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed :roll: :)
eh malena sve ti je to normalan dio odrastanja :) bice jos komplikovanijih, tezih i bolnijih stvari u buducnosti, mada ti se sada tako ne cini...

koliko je tebi godina, a koliko njemu? :)

jao forumasha sto znaju biti okrutni, za cas su zaboravili te monumentalne godine odrastanja (srecom ne svi :D) kad je svaki problem (a posebno ljubavni) izgledao ogroman ko kuca :) ono sto ti mnogi ovde pokusavaju reci je da s godinama naucis da su nam sopstvene percepcije emocija varljive i promjenjive...jedan period ti se cini da si ludo zaljubljen u nekog ili da ga cak mozda i volis, a kad sve prodje, kad emocije splasnu pitas se jesi li osjecao/la ono sto si mislio/la da osjecas :) ali svako od nas mora proci taj put za sebe...

eh da se tako lako uci na greskama drugih, gdje bi nam kraj bio :D

i samo da dodam da se nimalo, ali nimalo ne slazem s ovim :)
Kurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#17 Re: Zasto to radi ?

Post by Truba »

anais ne zezaj da si imala mobitel u mladosti :lol: :lol: :lol:
anais_nin

#18 Re: Zasto to radi ?

Post by anais_nin »

komi wrote:anais ne zezaj da si imala mobitel u mladosti :lol: :lol: :lol:
a to sam sad metuzalem je l :shock: :lol: :lol: :lol: :kiss:

ma bjezi, ako cemo iskreno, ja mislim da je maloj raji sada gore i komplikovanije bas zbog svih tih silnih novih vidova "komunikacije" :)
Kurent

#19 Re: Zasto to radi ?

Post by Kurent »

anais_nin wrote:
mariija wrote:ehh ovakoo .. stvarno sam imala povoda da otvorim ovu temu .. i zeljela bih misljenja drugih .. prije dvije sedmice pokupila sam se s jednim momkom koji se vec dugo vremena svidjao i on je isto tako prema meni osjecao alii vec nakon 3 4 dana naseg zabavljanja poceo se cudno poonasat :-? nisam znala sto , i rekla sam sebi mozda nesto nije raspolozen pa sam presutjela al to je sve svaki dan sve vise i vise pogorsavalo , poceo je biti hladan prema meni , ignorisati me itd . Al nikad ne zeli da prekine i stalno govori kako mu se svidjam . Jucer sam mu poslala poruku i rekla da zelim da prekinem i fino samo mu objasnila zasto danas kad sam ga vidjela nije se ni prisao pozdraviti niti nista . On se meni strasno svidja mozda ga cak i volim , i sada ja stvarno ne znam sta da radim .. imate li vi neku ideju ?? hvala unaprijed :roll: :)
eh malena sve ti je to normalan dio odrastanja :) bice jos komplikovanijih, tezih i bolnijih stvari u buducnosti, mada ti se sada tako ne cini...

koliko je tebi godina, a koliko njemu? :)

jao forumasha sto znaju biti okrutni, za cas su zaboravili te monumentalne godine odrastanja (srecom ne svi :D) kad je svaki problem (a posebno ljubavni) izgledao ogroman ko kuca :) ono sto ti mnogi ovde pokusavaju reci je da s godinama naucis da su nam sopstvene percepcije emocija varljive i promjenjive...jedan period ti se cini da si ludo zaljubljen u nekog ili da ga cak mozda i volis, a kad sve prodje, kad emocije splasnu pitas se jesi li osjecao/la ono sto si mislio/la da osjecas :) ali svako od nas mora proci taj put za sebe...

eh da se tako lako uci na greskama drugih, gdje bi nam kraj bio :D

i samo da dodam da se nimalo, ali nimalo ne slazem s ovim :)
Kurent wrote:Prava ljubav je samo ono sto majka osjeca prema svom djetetu.
Ja prenosim samo sta psiholozi kazu :)
anais_nin

#20 Re: Zasto to radi ?

Post by anais_nin »

Kurent wrote: Ja prenosim samo sta psiholozi kazu :)
ne svi psiholozi :) ne pocinju i ne zavrsavaju sve teorije o ljubavi Lacanom :) ima tu jos "teorija" i mogucih obrazlozenja (npr. Rubin, Sternberg, Hatfield itd itd, pa cak i Erich Fromm :wink:)
callmethebreeeze

#21 Re: Zasto to radi ?

Post by callmethebreeeze »

trebala mu je ostaviti poruku na facebooku.
:D :run:
Aurora Borealis

#22 Re: Zasto to radi ?

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 23/11/2010 23:49, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#23 Re: Zasto to radi ?

Post by Lakat Jebić »

predlozi mu da hodate serijatski, mozda mu bude izazov :-)
be highirly

#24 Re: Zasto to radi ?

Post by be highirly »

Zasto to radi?

zato sto je kompleksas, koji voli da praktikuje toplo-hladan odnos kao satro cete sa tim vise izluditi i vezati za sebe :-) ....ima takvih i zena uh kako sam se samo jezio od tih glumica i od tih igara, hvala bogu pa se ne moram vise peglati :D
nokia6170

#25 Re: Zasto to radi ?

Post by nokia6170 »

ako te opalio, razumijem ga...ako nije, onda mi nije jasan :D
Post Reply