ihhhh... vecina nisu manijaci.. vecina misli da su cooltech10 wrote:Jes' vala, ima ih svakakvih manijaka.Pearl wrote:neki bale i na pocetak dekoltea...a ne na citav dekolte..
boga pitaj kako si je gledao (prozdirao ocima) mozda se cura prepala...![]()
Zašto?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Pearl
-
Pearl
#27 Re: Zašto?
hajd bona, zar nisi navikla..Latinica wrote:Kad promijenis nacin gledanja, promijenice se i onaj/ona u koga gledas.ztluhcs wrote:Uz rizik da navučem bijes ženske populacije na forumu ovo što si opisao je tipični primjer tete koja bi se "jebala a da joj ne uđe..."
Jal ih izbaci pa se pomiri s tim da te po grada gleda ili ih skloni pa se isto tako pomiri s tim da te "niko" ne gleda, ali preseravanja tipa ja sam ih izbacila jer sam sebi lijepa a ne da ih muški gledaju pričaj kad kući dođeš mami i tati...
kako god - prvo skontaj sama šta bi...
Vi jako volite provocirati.
Zasto to radite - to vi znate.
Ima li ona pravo na vlastiti izbor vlastite odjece, bez da se zbog toga mora pokrivati knjigom / kesom jer joj neko visi iznad glave ??? Odgovori sebi, ne moras meni.
ako izbaci: kurava je (ili sponzorusa) .. ako ne izbaci gabor je ili nema sta da pokaze ....
meni samo nije jasno sto se od toliko sisa kojima nas bombarduju svuda oko nas oni ibrete i gledaju u jedne u troli
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#28 Re: Za¹to?
Latinica wrote:Kad promijenis nacin gledanja, promijenice se i onaj/ona u koga gledas.ztluhcs wrote:Uz rizik da navuèem bijes ¾enske populacije na forumu ovo ¹to si opisao je tipièni primjer tete koja bi se "jebala a da joj ne uðe..."
Jal ih izbaci pa se pomiri s tim da te po grada gleda ili ih skloni pa se isto tako pomiri s tim da te "niko" ne gleda, ali preseravanja tipa ja sam ih izbacila jer sam sebi lijepa a ne da ih mu¹ki gledaju prièaj kad kuæi doðe¹ mami i tati...
kako god - prvo skontaj sama ¹ta bi...
Vi jako volite provocirati.
Zasto to radite - to vi znate.
Ima li ona pravo na vlastiti izbor vlastite odjece, bez da se zbog toga mora pokrivati knjigom / kesom jer joj neko visi iznad glave ??? Odgovori sebi, ne moras meni.
Ima, kao ¹to i neko drugi ima izbor gdje gledati... Kao ¹to je i ona izabrala odjeæu za koju ZNA da æe je po trole gledati... Neugodno joj? Ma hajde... Taj neko je tu igrom sluèaja ko i ona. Da je prati blejeæi u sise imalo bi smisla ovako... Bla bla...
Jadnica otkrila tek u troli da ima (gole) sise i da su sise mu¹kim interesna zona, te se sjebala ko foka...
- maccarona
ja sam jednog spucala kisobranomPearl wrote:ihhhh... vecina nisu manijaci.. vecina misli da su cooltech10 wrote:Jes' vala, ima ih svakakvih manijaka.Pearl wrote:neki bale i na pocetak dekoltea...a ne na citav dekolte..
boga pitaj kako si je gledao (prozdirao ocima) mozda se cura prepala...![]()
![]()
oni samo gledaju ... al' se malo zanesu
![]()
- danas
cuj, krijemoCary Grant wrote: Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?
ja da ih imam sta, na pladnju bi ih nosala
- maccarona
danas wrote:cuj, krijemoCary Grant wrote: Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?
ja da ih imam sta, na pladnju bi ih nosala![]()
- danas
ha jamaccarona wrote:danas wrote:cuj, krijemoCary Grant wrote: Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?
![]()
![]()
![]()
cuj na pladnju
![]()
![]()
na izvolte
-
Pearl
maccarona wrote:ja sam jednog spucala kisobranomPearl wrote:ihhhh... vecina nisu manijaci.. vecina misli da su cooltech10 wrote: Jes' vala, ima ih svakakvih manijaka.![]()
![]()
inace se znam braniti i bez spreja
![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#35 Re: Zašto?
Ma odviknem se, pa onda kad dodjem kuci hodam sporednim ulicama. ( ali bukvalnoPearl wrote: hajd bona, zar nisi navikla..
ako izbaci: kurava je (ili sponzorusa) .. ako ne izbaci gabor je ili nema sta da pokaze ....![]()
meni samo nije jasno sto se od toliko sisa kojima nas bombarduju svuda oko nas oni ibrete i gledaju u jedne u troli:D
To je neki tipicno Sarajevski Sindrom - da te ljudi gledaju ( zuuureee ) u tebe, samo sto ti DNK - analizu na licu mjesta ne urade.
Nemam ba zivaca za ublehe.
- maccarona
jos ih malo isturi da ga u oci bodu izgubio bi sedanas wrote:ha jamaccarona wrote:danas wrote: cuj, krijemo
![]()
![]()
![]()
cuj na pladnju
![]()
![]()
![]()
na izvoltepa nek bleji ko hoce
![]()
![]()
![]()
ova maca je bila neka nesigurna pa to ti je
-
zmijaIzmaj
#37 Re: Zašto?
ztluhcs wrote:
Ima, kao što i neko drugi ima izbor gdje gledati... Kao što je i ona izabrala odjeću za koju ZNA da će je po trole gledati... Neugodno joj? Ma hajde... Taj neko je tu igrom slučaja ko i ona. Da je prati blejeći u sise imalo bi smisla ovako... Bla bla...
Jadnica otkrila tek u troli da ima (gole) sise i da su sise muškim interesna zona, te se sjebala ko foka...
- Salko sto je u vodu skako
to sam bio ja...po sredini glavuse si me raspalila..a nisam bio zasluzio...maccarona wrote:ja sam jednog spucala kisobranomPearl wrote:ihhhh... vecina nisu manijaci.. vecina misli da su cooltech10 wrote: Jes' vala, ima ih svakakvih manijaka.![]()
![]()
![]()
- danas
i ja velimmaccarona wrote:jos ih malo isturi da ga u oci bodu izgubio bi sedanas wrote:ha jamaccarona wrote:![]()
![]()
![]()
cuj na pladnju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ova maca je bila neka nesigurna pa to ti je
i jos onaj grudnjak nepostavljeni
- black
#41 Re: Zašto?
trebo si joj reci...cice lijepe bjele boje bili malo bile moje..Cary Grant wrote:Čekam trolu. Gužva na stanici. Dolazi žensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeđe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topić sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Dođe trola, svi uđemo, ja na prva ona na srednja vrata, između ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela baš predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptičju perspektivu... sve je jasno. I, mada će zvučati šuplja, nisam imao namjere mjeriti joj veličinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je brže bolje izvadila neku knjižurinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala čitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.
Pitanje koje postavljam ženskoj populaciji je: Zašto žensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da će na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima će dopustiti da joj rove po sisobranu očima, nego što bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."
Volim ja vas sa sisama unutra i sisama vani, nemojte sad po meni, al fakat ne kontam...
- maccarona
Pearl wrote:maccarona wrote:ja sam jednog spucala kisobranomPearl wrote: ihhhh... vecina nisu manijaci.. vecina misli da su cool![]()
![]()
![]()
![]()
woow.. opasna macca... kojim s eto tehnikama sluzis?
ma zavisi od raspolozenja

ali ovo cuda cini
- maccarona
imao to i da se kupidanas wrote:i ja velimmaccarona wrote:jos ih malo isturi da ga u oci bodu izgubio bi sedanas wrote: ha ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ova maca je bila neka nesigurna pa to ti je![]()
i jos onaj grudnjak nepostavljenida se sve ocrtava, kad se ono malo najezis od
propuha
![]()
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
E ¹to vam Bog sise na leðima ne dade pa ne bi imali ovih problema, nikad ne bi znale jel vas gleda cijeli grad ili samo jedan ili niko... Pa onda po potrebi, same sebi smontirate prièu po raspolo¾enju - sad me niko ne gleda, sad sam svima koka, sad sam njemu koka...
-
Pearl
ili ako imas para, narucis sebi jedne extra large i uspravljene, kao Viktorija Bekhammaccarona wrote:imao to i da se kupidanas wrote:i ja velimmaccarona wrote: jos ih malo isturi da ga u oci bodu izgubio bi se![]()
![]()
propuha
![]()
![]()
![]()
pa si vazda najezena
![]()
- black
#46 Re: Zašto?
ili ono obuce ultra kratku minicu pa je stalno nateze prema dole..i lafo se snebiva a obukla ga radi toga da je gledaju..ztluhcs wrote:
Ima, kao što i neko drugi ima izbor gdje gledati... Kao što je i ona izabrala odjeću za koju ZNA da će je po trole gledati... Neugodno joj? Ma hajde... Taj neko je tu igrom slučaja ko i ona. Da je prati blejeći u sise imalo bi smisla ovako... Bla bla...
Jadnica otkrila tek u troli da ima (gole) sise i da su sise muškim interesna zona, te se sjebala ko foka...
- danas
maccarona wrote:imao to i da se kupidanas wrote:i ja velimmaccarona wrote: jos ih malo isturi da ga u oci bodu izgubio bi se![]()
![]()
propuha
![]()
![]()
![]()
pa si vazda najezena
![]()
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
#48 Re: Zašto?
Sve dok time ne ugrozava njeno pravo da nosi na sebi bilo sta zeli. Jutros je ispred mene isla cura kojoj se vidi donji ves toliko joj je kratka suknja. Mislis da ju je neko zbog toga na bilo koji nacin maltretirao ? Nije.ztluhcs wrote:
Ima, kao što i neko drugi ima izbor gdje gledati...
Njen izbor, razumijes ? Ne znaci da je zbog toga ovo ili ono.
Kao što je i ona izabrala odjeću za koju ZNA da će je po trole gledati... Neugodno joj? Ma hajde... Taj neko je tu igrom slučaja ko i ona. Da je prati blejeći u sise imalo bi smisla ovako... Bla bla...