Zašto?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MA DAJ...
#103 Re: Zašto?
Zasto to rade...pa jednostavan odgovor,da se privuce paznja na sebe,a kada se to njeno urodi plodom,nema rasta da ti pokazuje vise,to sto ti je pokazivala,nego ti je dala jasan znak da ucinis nesto,a ne da vise odmarasCary Grant wrote:Čekam trolu. Gužva na stanici. Dolazi žensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeđe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topić sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Dođe trola, svi uđemo, ja na prva ona na srednja vrata, između ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela baš predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptičju perspektivu... sve je jasno. I, mada će zvučati šuplja, nisam imao namjere mjeriti joj veličinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je brže bolje izvadila neku knjižurinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala čitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.
Pitanje koje postavljam ženskoj populaciji je: Zašto žensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da će na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima će dopustiti da joj rove po sisobranu očima, nego što bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."
Volim ja vas sa sisama unutra i sisama vani, nemojte sad po meni, al fakat ne kontam...
oci na njenim oblinama...zato,i trebao si da ucinis neto u tom momentu,ono...ili-ili,i odluka je bila u tom momentu.
- SaraLe
#104 Re: Zašto?
Buljiti u nekoga, je nepristojnoMA DAJ... wrote:Zasto to rade...pa jednostavan odgovor,da se privuce paznja na sebe,a kada se to njeno urodi plodom,nema rasta da ti pokazuje vise,to sto ti je pokazivala,nego ti je dala jasan znak da ucinis nesto,a ne da vise odmarasCary Grant wrote:Čekam trolu. Gužva na stanici. Dolazi žensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeđe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topić sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Dođe trola, svi uđemo, ja na prva ona na srednja vrata, između ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela baš predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptičju perspektivu... sve je jasno. I, mada će zvučati šuplja, nisam imao namjere mjeriti joj veličinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je brže bolje izvadila neku knjižurinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala čitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.
Pitanje koje postavljam ženskoj populaciji je: Zašto žensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da će na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima će dopustiti da joj rove po sisobranu očima, nego što bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."
Volim ja vas sa sisama unutra i sisama vani, nemojte sad po meni, al fakat ne kontam...
oci na njenim oblinama...zato,i trebao si da ucinis neto u tom momentu,ono...ili-ili,i odluka je bila u tom momentu.
A cura je mozda krenula da se nadje sa momkom ili curom
Pa je zato imala dekolte, a ne da privlaci paznju
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#105 Re: Za¹to?
Pa nije buljio u nju veæ u dudeSaraLe wrote: Buljiti u nekoga, je nepristojno![]()
A cura je mozda krenula da se nadje sa momkom ili curom![]()
Pa je zato imala dekolte, a ne da privlaci paznju
- anais_nin
ja vala ne krijemCary Grant wrote:Pa ne valjaju sise... zašto bih joj gledao u oči... svašta. Nisam budala. Jesam muško al nisam budala. Niste vi to vidjeli... Počela se žena ibretit pored nje kad se počela svijat ko da je proljev dobila na stolici... Čuj njena stvar... a mi što gledamo... to niđe veze jel... ccc
Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?
a ta tvoja s trole, garant si joj nesto uradio pa htjela da te "kazni"
-
rikardoreis
anais_nin wrote:ja vala ne krijemCary Grant wrote:Pa ne valjaju sise... zašto bih joj gledao u oči... svašta. Nisam budala. Jesam muško al nisam budala. Niste vi to vidjeli... Počela se žena ibretit pored nje kad se počela svijat ko da je proljev dobila na stolici... Čuj njena stvar... a mi što gledamo... to niđe veze jel... ccc
Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?ni knjigom, ni kesom, ni u sred zime, ni u po ljeta
![]()
ni mi ne krijemo
- anais_nin
ili sto tech rece sto se mora nije teskorikardoreis wrote:anais_nin wrote:ja vala ne krijemCary Grant wrote:Pa ne valjaju sise... zašto bih joj gledao u oči... svašta. Nisam budala. Jesam muško al nisam budala. Niste vi to vidjeli... Počela se žena ibretit pored nje kad se počela svijat ko da je proljev dobila na stolici... Čuj njena stvar... a mi što gledamo... to niđe veze jel... ccc
Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?ni knjigom, ni kesom, ni u sred zime, ni u po ljeta
![]()
ni mi ne krijemoda volimo gledat
kako god okrenes Cary je morao dati curi povoda da se sakriva iza knjiga, nije ona to bez neke....
- anais_nin
tako i ovaj filozof s trole ne zna kakvih se jada spasiopitt wrote:ne mozes ti bez oklagije....vidim jaanais_nin wrote:![]()
eno sad ako ne zna sta ce s rukama
onda mu je bolje nek sta konstruktivno radi, recimo pitu mjesi
:D