Zašto?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Cary Grant

#1 Zašto?

Post by Cary Grant »

Čekam trolu. Gužva na stanici. Dolazi žensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeđe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topić sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Dođe trola, svi uđemo, ja na prva ona na srednja vrata, između ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela baš predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptičju perspektivu... sve je jasno. I, mada će zvučati šuplja, nisam imao namjere mjeriti joj veličinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je brže bolje izvadila neku knjižurinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala čitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.

Pitanje koje postavljam ženskoj populaciji je: Zašto žensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da će na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima će dopustiti da joj rove po sisobranu očima, nego što bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."

Volim ja vas sa sisama unutra i sisama vani, nemojte sad po meni, al fakat ne kontam...
Byanka

Post by Byanka »

To se zove selekcija uz pomoc sisa. :D
Izbace se sise, a prolaz imaju samo oni koji gledaju u oci :D
sure_alma

Post by sure_alma »

e vala si papak... :D
cuj zasto...pa njen izbor...ima djevojka pravo da radi sto hoce, a to sto je tebi zasmetalo sto je ona pokrila svoje grudi i sto ti nije dala da je odmjeravas to je njena stvar a ne tvoj problem...
mozda ona pokazuje svoje grudi sam onima koji su avioni... 8)
hajd no sikiri, bi ce grudi i grudara... ;-)

pozdrav...
sklonost

Post by sklonost »

Ja sam odvratan pravo jer kada vidim dobre ja sam kao tele zabeljim se i zapjenim i tako ostajem dok god imam sansu da gledam. Jebiga ne pomaze mi nista jednostavno oci vazdan se spustaju na to i nema teorije da nesto drugo gledam, samo ih onda u mislim reproduciram kako ih ja mjesim i milujem :D. Sta cu kada sam sisoman kod mene sve more proci ali ako meme nema nema teorije da ostatak se progura, ali kada je mema tu pasu mi i slafuovi, i guzlevara, i pristici, i zadah ruzan sve sve loood sam pravo za memama.
Salko sto je u vodu skako

#5 Re: Zašto?

Post by Salko sto je u vodu skako »

Cary Grant wrote:Čekam trolu. Gužva na stanici. Dolazi žensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeđe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topić sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Dođe trola, svi uđemo, ja na prva ona na srednja vrata, između ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela baš predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptičju perspektivu... sve je jasno. I, mada će zvučati šuplja, nisam imao namjere mjeriti joj veličinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je brže bolje izvadila neku knjižurinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala čitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.

Pitanje koje postavljam ženskoj populaciji je: Zašto žensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da će na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima će dopustiti da joj rove po sisobranu očima, nego što bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."

Volim ja vas sa sisama unutra i sisama vani, nemojte sad po meni, al fakat ne kontam...
malo me wodka udarila... ovaj pise ono sto ja mislim... :P
SaraLe

Post by SaraLe »

sklonost wrote:Ja sam odvratan pravo jer kada vidim dobre ja sam kao tele zabeljim se i zapjenim i tako ostajem dok god imam sansu da gledam. Jebiga ne pomaze mi nista jednostavno oci vazdan se spustaju na to i nema teorije da nesto drugo gledam, samo ih onda u mislim reproduciram kako ih ja mjesim i milujem :D. Sta cu kada sam sisoman kod mene sve more proci ali ako meme nema nema teorije da ostatak se progura, ali kada je mema tu pasu mi i slafuovi, i guzlevara, i pristici, i zadah ruzan sve sve loood sam pravo za memama.
:shock:
Musko :D :-)
Latina
Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.

Post by Latina »

Da si frajer to bi pitao nju ( on the face of the place :D ), a ne bi otvarao temu na forumu.

Njeno tijelo, njena stvar kako ce ga otkriti / pokriti.
maccarona

Post by maccarona »

a kakve su joj boje oci bile? :oops: :D ne znas garant :roll: :D
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

maccarona wrote:a kakve su joj boje oci bile? :oops: :D ne znas garant :roll: :D
svaka cast macc...to sam i ja htio pitati...ja se palim na boju ociju... 8-)
Cary Grant

Post by Cary Grant »

Pa ne valjaju sise... zašto bih joj gledao u oči... svašta. Nisam budala. Jesam muško al nisam budala. Niste vi to vidjeli... Počela se žena ibretit pored nje kad se počela svijat ko da je proljev dobila na stolici... Čuj njena stvar... a mi što gledamo... to niđe veze jel... ccc

Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?
Latina

Post by Latina »

:-)

Frustracije =druga vrata lijevo. :-)

A otkud mislis da mi to znamo ??? Vi mislite ( pogresno ) da nesto konkretno mozete zakljuciti o djevojci na osnovu dekoltea ili duzine njene suknje. Zato sam ti rekla da si nju trebao to upitati. Odgovor bi te iznenadio, samo to znam. Ali sta znas, mozda je opet sretnes. :D

p.s. Nisi morao gledati, ali ti si to namjerno ucinio, zar ne ?
tech10

Post by tech10 »

Cary, samo jedna ispravka, dogovorili smo se da sise u daljnjem tekstu zovemo meme. :D
Latina

Post by Latina »

tech10 wrote:Cary, samo jedna ispravka, dogovorili smo se da sise u daljnjem tekstu zovemo meme. :D
:kiss:
SaraLe

Post by SaraLe »

Cary Grant wrote:Pa ne valjaju sise... zašto bih joj gledao u oči... svašta. Nisam budala. Jesam muško al nisam budala. Niste vi to vidjeli... Počela se žena ibretit pored nje kad se počela svijat ko da je proljev dobila na stolici... Čuj njena stvar... a mi što gledamo... to niđe veze jel... ccc

Dobro hajd eto trebo sam pitat nju... al nisam. Bojo sam se da me ne izofira u punoj troli kad je ja naglas priupitam "majke ti, zašto kriješ sise?" Bilo pa prošlo. Ali ja pitam VAS, sivu eminenciju female bosanskog internet prostora, sveznajuće vijeće starica plemena sax, nedodirljive prljave harijete... zašto krijete sise ba? Ako ste ih već, s predumišljajem, još u kući napucale i isfurale?
Posto su nase, mozemo i da odlucujemo kome dopustamo gledanje a kome ne 8)
Latina

Post by Latina »

SaraLe wrote:
Posto su nase, mozemo i da odlucujemo kome dopustamo gledanje a kome ne 8)
:thumbup:

Sutra cu na putu na posao fiksirati odredjene dijelove muskog tijela. Eksperiment ce se zvati "Da li ce se poceti uvijati ?"

:lol: :lol: :lol:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

#16 Re: Za¹to?

Post by ztluhcs »

Uz rizik da navuèem bijes ¾enske populacije na forumu ovo ¹to si opisao je tipièni primjer tete koja bi se "jebala a da joj ne uðe..." :)

Jal ih izbaci pa se pomiri s tim da te po grada gleda ili ih skloni pa se isto tako pomiri s tim da te "niko" ne gleda, ali preseravanja tipa ja sam ih izbacila jer sam sebi lijepa a ne da ih mu¹ki gledaju prièaj kad kuæi doðe¹ mami i tati...

kako god - prvo skontaj sama ¹ta bi...
Cary Grant wrote:Èekam trolu. Gu¾va na stanici. Dolazi ¾ensko, minjak onaj nabrani, moderni sad, torba u istoj boji (smeðe), onako kasne 20te. Gore je bijeli topiæ sa jelekom, a cice isfurala vani. Nosi neku kesu. Doðe trola, svi uðemo, ja na prva ona na srednja vrata, izmeðu ostalih, i mene narod onako izgura sve do srednjih vrata, gdje ja skontam da je ona sjela ba¹ predamnom. Sad, kako su cice isfurane maksimalno a ja imam ptièju perspektivu... sve je jasno. I, mada æe zvuèati ¹uplja, nisam imao namjere mjeriti joj velièinu korpice cijelim putem, ona je izgleda pomislila da bih ja mogao, te je br¾e bolje izvadila neku knji¾urinu i lafo je listala cijelim putem, kako bi se mogla nagnuti nad nju i pokriti glavom dude. Kad je izlistala èitavu knjigu, onda je uzdigla kesu koju je nosila i pokrila dude.

Pitanje koje postavljam ¾enskoj populaciji je: Za¹to ¾ensko isfura sise da bi ih poslije pokrivalo? Je li to do trole ili do njenih frustracija? Da li misli da æe na poslu, faksu ili pijaci sresti neke bolje likove kojima æe dopustiti da joj rove po sisobranu oèima, nego ¹to bi ih mogla sresti u troli? Kakav je to mentalni sklop koji, dok stoji pred ogledalom, konta "joj jesam ih digla, jesam avion...", a jal pomoli nogu vani, govori "rekao - pekao," i konta, "jao kakav papak, gleda mi u sise..."

tech10

Post by tech10 »

Sve je dobro dok se ne pocnu prislanjati u tramvaju. :-D
maccarona

Post by maccarona »

tako je techo :D zato ja uvijek sjedim 8-) :D :D
tech10

Post by tech10 »

Postoji i varijanta da je grudljak kupila kada je bila u osnovnoj skoli. Znas kako je, nema se. :D
tech10

Post by tech10 »

maccarona wrote:tako je techo :D zato ja uvijek sjedim 8-) :D :D
Eh tu onda na scenu stupa lagano uvaljivanje koljena. :D
Vertigo

Post by Vertigo »

Pa konta neki levat, cim se vozi trolom :D koji ce mi....
Pearl

Post by Pearl »

neki bale i na pocetak dekoltea...a ne na citav dekolte..

boga pitaj kako si je gledao (prozdirao ocima) mozda se cura prepala... :lol: :shock:
tech10

Post by tech10 »

Pearl wrote:neki bale i na pocetak dekoltea...a ne na citav dekolte..

boga pitaj kako si je gledao (prozdirao ocima) mozda se cura prepala... :lol: :shock:
Jes' vala, ima ih svakakvih manijaka. :D
Latina

#24 Re: Zašto?

Post by Latina »

ztluhcs wrote:Uz rizik da navučem bijes ženske populacije na forumu ovo što si opisao je tipični primjer tete koja bi se "jebala a da joj ne uđe..." :)

Jal ih izbaci pa se pomiri s tim da te po grada gleda ili ih skloni pa se isto tako pomiri s tim da te "niko" ne gleda, ali preseravanja tipa ja sam ih izbacila jer sam sebi lijepa a ne da ih muški gledaju pričaj kad kući dođeš mami i tati...

kako god - prvo skontaj sama šta bi...
Kad promijenis nacin gledanja, promijenice se i onaj/ona u koga gledas.

Vi jako volite provocirati.

Zasto to radite - to vi znate.

Ima li ona pravo na vlastiti izbor vlastite odjece, bez da se zbog toga mora pokrivati knjigom / kesom jer joj neko visi iznad glave ??? Odgovori sebi, ne moras meni.
Pearl

Post by Pearl »

tech10 wrote:
maccarona wrote:tako je techo :D zato ja uvijek sjedim 8-) :D :D
Eh tu onda na scenu stupa lagano uvaljivanje koljena. :D
bolje stajati... uvalis mu lakat u rebro i tako "lezerno" stojis dok se ne odmakne... a ako ne popusta, onda se pozalis na guzvu i drmnes ga laktom momacki.. i jos se izvines.. :lol:
Post Reply