Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U ovim teskim vremenima, cesto si ne postavljamo prava pitanja, pa ipak... wrote:Zasto ljudi naruce dupli cheeseburger, veliku porciju pomfrita i light coca colu??? _____Zasto zene ne mogu staviti maskaru zatvorenih usta?
Zasto je rijec "skracenica" tako dugacka? _____Zasto da bismo ugasili Windows moramo prvo kliknuti na "start"?
Zasto se sok od limuna pravi od vjestackih dodataka, a deterdzent za sude s mirisom limuna od pravih limuna? _____Zasto ne postoji hrana za macke s okusom misa?
Zasto je igla koju upotrebljavaju za eutanaziju sterilna? _____Sigurno ste vec culi za neunistive crne kutije u avionima... Zasto ne proizvode citav avion od takvog _____materijala?
Zasto uvijek jace pritiscemo tipke daljinskog kad su baterije skoro ispraznjene? _____Zasto peremo rucnike koje smo koristili nakon kupanja? Zar ne bismo trebali biti cisti u trenutku kad se _____brisemo njima?
Zasto piloti kamikaze nose kacige? _____Kad zadavis strumpfa, kakvu boju on tad poprimi?
Kako table s natpisom "zabranjeno je gaziti travu" dospiju na sredinu travnjaka? _____Sto je to covjek pokusavao uraditi onog trenutka kad je otkrio da krava daje mlijeko?
Ako je rijec u rjecniku nepravilno napisana, kako cemo to primjetiti? _____Zasto taj jebeni Noa nije zgnjecio par komaraca?
Da li i radnici u liptonu (ice tea) imaju pauzu za "kavu"? _____Zasto se "odvojeni" pise jednom rijecju, a "svi zajedno" s dvije odvojene?
Ako zelim kupiti novi boomerang, kako da se rijesim starog? _____Zasto prodavaone otvorene 24 sata na dan imaju brave i lokote?
PS_Sad kad ste se barem jednom nasmijesili, na vama je red da sirite glupost i da posaljete ovu poruku nekom koga zelite nasmijati, drugim rijecima, posaljite je svima, osmijeh nam je svima potreban.
Ja sam se kao dijete nenormalno puno smijala, cesto su me zvali "veselo dijete" ali kako sam sve starija ne smijem se toliko cesto, desilo se par puta da otresem svom tezinom sa kapije na asfalt i bukvalno mi to bilo smijesno, umjesto da placem ja se smijem
Soul_Sista wrote:Ja sam se kao dijete nenormalno puno smijala, cesto su me zvali "veselo dijete" ali kako sam sve starija ne smijem se toliko cesto, desilo se par puta da otresem svom tezinom sa kapije na asfalt i bukvalno mi to bilo smijesno, umjesto da placem ja se smijem
Soul_Sista wrote:Ja sam se kao dijete nenormalno puno smijala, cesto su me zvali "veselo dijete" ali kako sam sve starija ne smijem se toliko cesto, desilo se par puta da otresem svom tezinom sa kapije na asfalt i bukvalno mi to bilo smijesno, umjesto da placem ja se smijem