Ovom temom nezelim da sestre,zene,uvrijedim,nego da cujem-o tj procitam-o misljenja o njima..Znamo da danas zena kao zena igra veliku ulogu u porodici,tj skraceno da nema njih,nebi ni nas bilo...
Na drugu stranu,zene su te koje pocinju i ratov-e,kako u porodici,familiji,prijateljima,tako i medju narodima,religijima itd(Osmansko carstvo propa radi zene
Svjedoci smo mnogih nenormalnih stvari kako muskaraca i tako i zena...
Primjera porode djecu,pa ih ubiju,ostave,abortiraju itd...
Istinu je rekao Muhammed a.s. da su zene vojska sejtanova.Sad zavisi kako ko protumaci njegov govor..
P.S.Izvinjenje administraciji,ako je ovakva ili slicna tema bila...
"Mislim" da se to odnosi na "povodljivost zene,tj poslusnost",sejtana(djavola)pa i samih muskaraca...
Primjera imamo milion,zena je ta,koja rastavlja muza od zene i obrnuto(Ovo se neodnosi na sve zene Boze sacuvaj)..Isto tako zene su te,koje i vrse bludne radnje,koje i zenama i muskim (dobrim) zagorcavaju zivote,dovode do prekida braka itd...
Skraceno,zena ako nece i nezeli da navede nekog na blud,to se nemoze ni desit(Osim silovanja) koje neuzimam u ovu temu..
Zene su te koje uljepsavaju svoje djelove tjela,dovode nas muske
Uglavnom mnoge mnoge zene preko "sejtana" nazvacu ga komadantom,cine njegovu vojsku i izazivaju,ovo najvise sto se desava,nemoral blud itd..
Za mene vrijedi,cuvaj se zena!!!
Zanima me misljenje svih vas na forumu,kako muskih tako i zenskih,jer nadam se tj volio bi vidjeti i na forumu,kao sto sam dolazio u susret,ispit,provjeru u ovom vidnom svjetu,dali ima zena koje ce potvrditi"
Lose smo",jer fala Bogu,evo ima ih i iskrenih,sto su i same potvrdile...