ja mislim da je oko toga sve jasno, mada, možda griješimdobar osjecaj wrote: Pa nije ona ti. Tebe pitam da mi pojasnis to sto tvrdis. Djelujes kao da imas nekog iskustva s tim pa znas o cemu pricas.
Zasto su zene nezahvalne? >(
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- jao_situacije
#351 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
-
prog321
#352 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
To.. toJThomas wrote:niko nije potpuno imun na igre moći i toplo-hladno, koliko god da je prošao. nemojte olako misliti da vam se koliko sutra ne može desiti da upadnete u to i da se ne znate izvući. ima razloga što je sve to staro koliko i svijet.
Reci im.
United zenski front kao zgrozava se tim psihoigricama a one su tu igru usavrsile.
Jao, dobit cu uskoro, osjecam se lose, osjecam se frustrirana, bla,bla.
Osjecam - najcesce izlizana rijec kod zenskih mentalnih paraglajdinga.
Koga vi kudite ? Kush.
- dobar osjecaj
#353 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Dobro. Znaci ni ti nemas nekog konkretnog licnog iskustva s tim nego cujes od drugihjao_situacije wrote:ja mislim da je oko toga sve jasno, mada, možda griješimdobar osjecaj wrote: Pa nije ona ti. Tebe pitam da mi pojasnis to sto tvrdis. Djelujes kao da imas nekog iskustva s tim pa znas o cemu pricas.
- jao_situacije
#354 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
dobar osjecaj wrote:Dobro. Znaci ni ti nemas nekog konkretnog licnog iskustva s tim nego cujes od drugihjao_situacije wrote:ja mislim da je oko toga sve jasno, mada, možda griješimdobar osjecaj wrote: Pa nije ona ti. Tebe pitam da mi pojasnis to sto tvrdis. Djelujes kao da imas nekog iskustva s tim pa znas o cemu pricas.
objasnio bih ti, ali pratim više utakmica paralelno
- dobar osjecaj
#355 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Prodigy, ja se ne bih usudila pricati o osjecaju koji prolazi muskim tijelom kad mu se npr. dize kita jer kitu nemam i objektivno nema sanse da znam kroz sta prolazi. Isto tako je bespredmetno da muskarac naglaba o hormonskim promjenama u zenskom tijelu u razlicitim fazama menstrualnog ciklusa, te kako i kada zena moze osjecati kojim intenzitetom. Osim ako nisi u procesu promjene spola pa se punis injekcijama hormona i ostalim pomagalima (u tom slucaju cu da ti vjerujem na rijec).prog321 wrote: United zenski front kao zgrozava se tim psihoigricama a one su tu igru usavrsile.
Jao, dobit cu uskoro, osjecam se lose, osjecam se frustrirana, bla,bla.
Osjecam - najcesce izlizana rijec kod zenskih mentalnih paraglajdinga.
Koga vi kudite ? Kush.
-
prog321
#356 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Po tvojim pricanjma zakljucio bih da si kuratija od vecine posjetilaca ove stranice.
Ne bih se cudio da pisas stojeci.
Ne bih se cudio da pisas stojeci.
- annoy
#357 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Daleko od toga da sam 100% uvjerena da mi se tako nešto ne može opet dogoditi, ali sam potpuno svjesna koliko je to pogrešno i da je potrebna određena doza emocionalne nestabilnosti da takvo nešto trpiš. A svi mi pokušavamo učit na vlastitim greškama i naučeno primjeniti u budućnosti, i tu nema ništa loše.JThomas wrote:lijepo je to na papiru i na ekranu. u stvarnosti, kratka je čovjekova pamet, mnogo kraća nego što on misli. zablude su k'o virus gripe, mutiraju, misliš da si skontao, a ona promijeni vid. i padneš a da i ne kontaš da si pao, kad skontaš već je kasno.
i kad god misliš da te više ne mogu prevariti, izmanipulisati ili uvući u nešto što ne želiš, tad si najranjiviji i najlakše ćeš upasti u zamku. jer je to neosnovano samopouzdanje.
Ja sam samo protiv toga da se takvi odnosi nazivaju normalnima i samorazumljivima, kao što se nekad pokušava.
Inače, od srca želim pojedinim muškarcima da im preko noći narastu ženski reproduktivni organi pa nek mi kažu kako se osjećaju kad im na mjesečnoj bazi hormoni u tijelu kolektivno skaču hormonski bungee jumping dok im se tjedan dana endometrij raspada u komadićima
- JThomas
#358 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
svi mi jesmo emotivno nestabilni bar nekad. i nikad niko ne nauči do kraja. i to jeste normalno i u čovjekovoj prirodi.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#359 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
meni se bljuje na musko-zenske odnosw
dobro bljuje mi se na sve odnose medju ljudima
pa nisam mjerodavan
dobro bljuje mi se na sve odnose medju ljudima
pa nisam mjerodavan
- medvjed23
#360 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Te igrice su sasvim jednostavne i potpuno jasne, uvijek i svakome, osim onome protiv koga su usmjerene
Njegova pamet je kratka, a oči zaslijepljene. I on malo toga može napraviti da se spasi. Preventivnom alijenacijom izbjegava se dosta toga lošeg, ali i dobrog, naravno...
-
nightvision
#361 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Koliko god ti bila u pravu cinjenica je da sav taj "cirkus" dobar dio zena cesto zloupotrebljava u smislu da svjesno i namjerno maltretira muski rod. If you know what I mean...annoy wrote:Daleko od toga da sam 100% uvjerena da mi se tako nešto ne može opet dogoditi, ali sam potpuno svjesna koliko je to pogrešno i da je potrebna određena doza emocionalne nestabilnosti da takvo nešto trpiš. A svi mi pokušavamo učit na vlastitim greškama i naučeno primjeniti u budućnosti, i tu nema ništa loše.JThomas wrote:lijepo je to na papiru i na ekranu. u stvarnosti, kratka je čovjekova pamet, mnogo kraća nego što on misli. zablude su k'o virus gripe, mutiraju, misliš da si skontao, a ona promijeni vid. i padneš a da i ne kontaš da si pao, kad skontaš već je kasno.
i kad god misliš da te više ne mogu prevariti, izmanipulisati ili uvući u nešto što ne želiš, tad si najranjiviji i najlakše ćeš upasti u zamku. jer je to neosnovano samopouzdanje.
Ja sam samo protiv toga da se takvi odnosi nazivaju normalnima i samorazumljivima, kao što se nekad pokušava.
Inače, od srca želim pojedinim muškarcima da im preko noći narastu ženski reproduktivni organi pa nek mi kažu kako se osjećaju kad im na mjesečnoj bazi hormoni u tijelu kolektivno skaču hormonski bungee jumping dok im se tjedan dana endometrij raspada u komadićima
- insomnia78
#362 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Pa kad im dopustite
Ova moja, barem sto se tice toga
"ne smije pisnuti"
Kakav PMS, kakve picke materine i izvlacenje na isti
Nemoj da ja skoknem do kafane pa se ocas posla dovedem u stanje hormonske neuravnotezenosti i neuracunljivosti
pa s vidjeti kako "Musa dere jarca", jbg nije do mene, izvini
I fakat da me ne "odjebe" ne bih ni skonto da ima
Ova moja, barem sto se tice toga
Kakav PMS, kakve picke materine i izvlacenje na isti
Nemoj da ja skoknem do kafane pa se ocas posla dovedem u stanje hormonske neuravnotezenosti i neuracunljivosti
I fakat da me ne "odjebe" ne bih ni skonto da ima
- KPNCTNJAH
#363 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Nema tog PMS-a koji moze zamijeniti onaj osjecaj kad te boli racku... zene to nikad nece shvatiti 
-
nightvision
#364 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Onaj osjecaj kad te zaboli a ne boli te?KPNCTNJAH wrote:Nema tog PMS-a koji moze zamijeniti onaj osjecaj kad te boli racku... zene to nikad nece shvatiti
- annoy
#365 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Manipulacija i maltretiranje nemaju nikakav spolni predznak.nightvision wrote: Koliko god ti bila u pravu cinjenica je da sav taj "cirkus" dobar dio zena cesto zloupotrebljava u smislu da svjesno i namjerno maltretira muski rod. If you know what I mean...
Ja osuđujem te stvari generalno i ne predstavljam nikakvog advokata ženskog spola.
Ako pod "cirkusom" misliš na menstruiranje, da, sigurno ima žena koje to stanje iskorištavaju da nesmetano bljuju vatru na partnera i na svijet, ne smatram to opravdanim i mislim da nije u redu, međutim, kao što reče dobar osjećaj, ne pada mi na pamet suditi o nekakvim tjelesnim ili psihičkim impulsima koje muškarci proživljavaju a koje ja kao žena ne mogu iskusiti, pa bi bilo lijepo i da je obrnuto, i malo razumijevanja za te stvari nije na odmet.
Eto kad meni dođe momak i razvuče facu jer su "njegovi" popušili derbi i mrzi cijeli svijet, ja ću mu lijepo donijet pivo i izmasirat leđa, umjesto da mu govorim "šta si glup"
- berenice
#366 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Meni ovo sve kindergarten, ali eto, nek se prica bilo sta.Black swan wrote:meni se bljuje na musko-zenske odnosw
dobro bljuje mi se na sve odnose medju ljudima![]()
pa nisam mjerodavan
-
nightvision
#367 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Yes, yes, ali taj derbi se ne popusi svakog mjeseca.annoy wrote:Manipulacija i maltretiranje nemaju nikakav spolni predznak.nightvision wrote: Koliko god ti bila u pravu cinjenica je da sav taj "cirkus" dobar dio zena cesto zloupotrebljava u smislu da svjesno i namjerno maltretira muski rod. If you know what I mean...
Ja osuđujem te stvari generalno i ne predstavljam nikakvog advokata ženskog spola.
Ako pod "cirkusom" misliš na menstruiranje, da, sigurno ima žena koje to stanje iskorištavaju da nesmetano bljuju vatru na partnera i na svijet, ne smatram to opravdanim i mislim da nije u redu, međutim, kao što reče dobar osjećaj, ne pada mi na pamet suditi o nekakvim tjelesnim ili psihičkim impulsima koje muškarci proživljavaju a koje ja kao žena ne mogu iskusiti, pa bi bilo lijepo i da je obrnuto, i malo razumijevanja za te stvari nije na odmet.
Eto kad meni dođe momak i razvuče facu jer su "njegovi" popušili derbi i mrzi cijeli svijet, ja ću mu lijepo donijet pivo i izmasirat leđa, umjesto da mu govorim "šta si glup"
- annoy
#368 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
nightvision wrote:Yes, yes, ali taj derbi se ne popusi svakog mjeseca.Ali za pivo i masazu lagao bih da gube na sedmicnoj bazi. Bar.
I onda ti kukas o zenskoj manipulaciji
-
nightvision
#369 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Ali to je za opste dobro. Sta hocu reci... Oduzio bih se svaki put.annoy wrote:nightvision wrote:Yes, yes, ali taj derbi se ne popusi svakog mjeseca.Ali za pivo i masazu lagao bih da gube na sedmicnoj bazi. Bar.
I onda ti kukas o zenskoj manipulaciji
- hadzinicasa
- MJAU - da
#371 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Vidi, ti si baksuz. Žene ne treba zanemariti, to stoji svakako, nije mašina za suđe. Svaka žena ima svoje prohtjeve, kao i muškarac, ugodiš koliko i ona tebi. Msl da je to ta "ravnopravnost", nema tu prevelike filozofije. A to što neko nije u stanju izustiti hvala je čisti neodgoj i nekultura, opet te osobe.Troll_Happens wrote:Ma kontam ja tebe ali opet ponavljam i da trpim to gundjanje nemam nista protiv ali da se zna ako uradis masu nekih stvari da ti se bar hvala kaze ili bilo kakva reakcija da se desi a ne ostane na tom ko sto si radio nisi morao. Kao sto je gore vec neko napisao, sto joj vise cinis i povladjujes sve te vise i vise j... I to na suho,.....MJAU - da wrote:@Troll. eto vidiš. ja napišem da si duša, ti odmah misliš moja. Moja jok bolan, al si duša, ne merem ti reći levat, ipak sam žemsko.zanovijetalo i gunđalo prolazi samo ako ima ljubavi, jebeš ostalo sve. Ne, ovakve kao ja, baš nešto ne gotive te muškarce koji lete oko njih, to ti je ko muha dosadna. odvadi, poravni, i nađi sebi insana, koji će prije tebe naći. Valjaš ti, usrećićeš se sigurno.
Ja ne gulim jabuke, jer u kori sve najzdravije, ako su od Ibre organske.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#372 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
činjenica je da žena u vezi i braku MOŽE dobro proći a i ne mora
pogledajte one modlesice što su se udale za MILIJARDERE
dobro neku je levat siromašni i mlatio pa se razvela
ona u rusiji je dobro prošla
ne znam za mnogo muškaraca koji su se kroz vezu i brak digli iznad ekonomskog i statusnog nivoa koji su sami stekli ili od roditelja dobili
govorimo o većini
muškarci gledaju da su u vezi
a cure s kim su u vezi
isto je i u braku
ne znam za mnogo muškaraca koji su se kroz vezu i brak digli iznad ekonomskog i statusnog nivoa koji su sami stekli ili od roditelja dobili
govorimo o većini
muškarci gledaju da su u vezi
isto je i u braku
- MJAU - da
#373 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
Činjenica je da "samo" treba sebe sagledati, realno ocijeniti, ne precijeniti ili podcijeniti, partnera isto, i znati šta hoćeš u životu, jer je zajednički život život i nema fule.Black swan wrote:činjenica je da žena u vezi i braku MOŽE dobro proći a i ne mora
govorimo o većini
muškarci gledaju da su u vezia cure s kim su u vezi
isto je i u braku
- JThomas
#374 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
u svemu se može dobro i loše proći. i u svemu više ljudi loše prođe 
- Troll_Happens
#375 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(
dobro nisam sad mislio bukvalno da mi kaze hvala, hvala se moze reci i na drugi nacin. Da cisto osjetis da joj je stalo sto je s tobom i sto nesto cinis za nju. Ne treba ni to hvala reci...MJAU - da wrote:Vidi, ti si baksuz. Žene ne treba zanemariti, to stoji svakako, nije mašina za suđe. Svaka žena ima svoje prohtjeve, kao i muškarac, ugodiš koliko i ona tebi. Msl da je to ta "ravnopravnost", nema tu prevelike filozofije. A to što neko nije u stanju izustiti hvala je čisti neodgoj i nekultura, opet te osobe.Troll_Happens wrote:Ma kontam ja tebe ali opet ponavljam i da trpim to gundjanje nemam nista protiv ali da se zna ako uradis masu nekih stvari da ti se bar hvala kaze ili bilo kakva reakcija da se desi a ne ostane na tom ko sto si radio nisi morao. Kao sto je gore vec neko napisao, sto joj vise cinis i povladjujes sve te vise i vise j... I to na suho,.....MJAU - da wrote:@Troll. eto vidiš. ja napišem da si duša, ti odmah misliš moja. Moja jok bolan, al si duša, ne merem ti reći levat, ipak sam žemsko.zanovijetalo i gunđalo prolazi samo ako ima ljubavi, jebeš ostalo sve. Ne, ovakve kao ja, baš nešto ne gotive te muškarce koji lete oko njih, to ti je ko muha dosadna. odvadi, poravni, i nađi sebi insana, koji će prije tebe naći. Valjaš ti, usrećićeš se sigurno.
Ja ne gulim jabuke, jer u kori sve najzdravije, ako su od Ibre organske.
Ja sam za ravnopravnost, mada nemam nista protiv i da vise da ucinim ali kad vidim da ni minimum minimuma ne dobijem onda...