Zasto su zene nezahvalne? >(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dobar osjecaj

#326 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by dobar osjecaj »

prog321 wrote: To je moguce kod nekih ljudi koji i nisu financijski sredjeni, ali ste u manjini.
kod vecine ne funkcionise. Zena se vecinom ne osjeca ugodno u ulozi vodje. A mora se znati ko kosi a ko vodu nosi.
Zene generalno reaguju odurno ako pokazujes podanicku narav prema njoj. Uvijek se zapita da sam htjela zensko bila bi lezba. :-D
smo ste su velis :lol:
Malo je muskaraca koji su i sposobni i koji se stvarno osjecaju dorasli za ulogu vodje. Uglavnom im uloga vodje prija u teoriji i scenskom ugodjaju koji im za tu potrebu prirede znatno sposobnije zene. Zene se mozda ne osjecaju ugodno u ulozi vodje ali su najcesce prisiljene da odradjuju ulogu vodje. Stvarni zivot je takav.
E moj floski brzo ti sa iskazivanja njeznosti predje u podanicku narav a jos brze u preispitivanja seksualnosti. Put izmedju dvije kategorije zna biti prilicno dug ali razumijem ako si ga ti za svoje prilike skratio. Skoro da mozes postati deminer. Makar u slobodno vrijeme :D
Matzan

#327 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Matzan »

Bloo wrote:
shady wrote: Sacekaj malo, sad ces da dobijes ponude da isprobas :D
ja bih samo onaj nastavak za betonske zidove :D

Zar je toliko tvrdo - zapeklo :? :-?
prog321

#328 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by prog321 »

Iskazivanje njeznosti je veoma opasna zona. Ne kazem da morate abstinirati od toga potpuno. Nego samo da ne davite sa tim zenke pored sebe.
Dva samara i jedan poljubac je dobitna kombinacija.
Ili jos bolje, dvije sedmice je ignorises i trecu doneses ruze, pa opet dvije sedmice.. i tako :-D
Haj_Halve

#329 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Haj_Halve »

prog321 wrote:Iskazivanje njeznosti je veoma opasna zona. Ne kazem da morate abstinirati od toga potpuno. Nego samo da ne davite sa tim zenke pored sebe.
Ili jos bolje, dvije sedmice je ignorises i trecu doneses ruze, pa opet dvije sedmice.. i tako :-D
U slucaju nedoumice citajte ''The Game''
The One and Only

#330 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by The One and Only »

prog321 wrote:Iskazivanje njeznosti je veoma opasna zona. Ne kazem da morate abstinirati od toga potpuno. Nego samo da ne davite sa tim zenke pored sebe.
Ako je debela ili ima neki drugi očigledan nedostatak, onda je obrnuto, voli nježnost i dobrotu. :-D
prog321

#331 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by prog321 »

Samo da popravim.
Ne smijete nikada donositi ruze. Nego jednu samo. Jer ako doneste buket pomislit ce da vam je previse stalo, I onda ste najebali. :-D
MJAU - da

#332 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by MJAU - da »

Prog od 321, jedna orhideja ljepša od tisući ruža. Fula opet. ;-)
Cartmane

#333 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Cartmane »

Sto si prema njima bolji oni su prema tebi gore, i obrnuto. Kada to skontas, lakse ces se nositi s time.
Asta

#334 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Asta »

Cartmane wrote:Sto si prema njima bolji oni su prema tebi gore, i obrnuto. Kada to skontas, lakse ces se nositi s time.
A sto si ti nesto kovan na zene. Ma koja te tako naljutila.
Troll_Happens

#335 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Troll_Happens »

MJAU - da wrote:@Troll. eto vidiš. ja napišem da si duša, ti odmah misliš moja. Moja jok bolan, al si duša, ne merem ti reći levat, ipak sam žemsko. ;-) zanovijetalo i gunđalo prolazi samo ako ima ljubavi, jebeš ostalo sve. Ne, ovakve kao ja, baš nešto ne gotive te muškarce koji lete oko njih, to ti je ko muha dosadna. odvadi, poravni, i nađi sebi insana, koji će prije tebe naći. Valjaš ti, usrećićeš se sigurno.
Ja ne gulim jabuke, jer u kori sve najzdravije, ako su od Ibre organske. :oops:
Ma kontam ja tebe ali opet ponavljam i da trpim to gundjanje nemam nista protiv ali da se zna ako uradis masu nekih stvari da ti se bar hvala kaze ili bilo kakva reakcija da se desi a ne ostane na tom ko sto si radio nisi morao. Kao sto je gore vec neko napisao, sto joj vise cinis i povladjujes sve te vise i vise j... I to na suho,.....
sandra01

#336 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by sandra01 »

Niti razumijem muskarce koji misle da ce ih zena vise voljeti ako ih oni vise maltretiraju i prave budale od njih,niti razumijem zene koje to vole i sebi dopustaju da se prema njima neko tako ponasa.Cudan neki vakat dosao. :(
walter kurtz

#337 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

Dobro i.......a zena je uvijek zahvalna :zoka:
ho oponopono

#338 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by ho oponopono »

...sto su bicarke ostavile traga, to sve nesto dozirano, kalkulacije, na kisikicu...

...pravi hendikep jebote...emotivni invalidi, bojazan sta ako me kuja neka opet sjebe, a ja se trudio, ulozio, vidis kako sam najebao sa bivsom...nije to mala zajebancija...

...pa sad u one gore krajnosti idem , igracu tango...sve su one iste...doziram sebe, nju, povlace se crte, sumira se, dodaje i oduzima, mnozicu je nek se rospija dijeli...ko je jebe, ja kad sam volio vidis kako sam dobro prosao...ucim se biti skot...kineski macak... :pusi2:
walter kurtz

#339 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by walter kurtz »

ho oponopono wrote:...sto su bicarke ostavile traga, to sve nesto dozirano, kalkulacije, na kisikicu...

...pravi hendikep jebote...emotivni invalidi, bojazan sta ako me kuja neka opet sjebe, a ja se trudio, ulozio, vidis kako sam najebao sa bivsom...nije to mala zajebancija...

...pa sad u one gore krajnosti idem , igracu tango...sve su one iste...doziram sebe, nju, povlace se crte, sumira se, dodaje i oduzima, mnozicu je nek se rospija dijeli...ko je jebe, ja kad sam volio vidis kako sam dobro prosao...ucim se biti skot...kineski macak... :pusi2:
Umirem :lol:
JThomas

#340 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by JThomas »

a ko u životu ne želi da mu nešto bude vraćeno istom mjerom? samo mazohista. bez obzira o čemu je riječ.
annoy

#341 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by annoy »

sandra01 wrote:Niti razumijem muskarce koji misle da ce ih zena vise voljeti ako ih oni vise maltretiraju i prave budale od njih,niti razumijem zene koje to vole i sebi dopustaju da se prema njima neko tako ponasa.Cudan neki vakat dosao. :(
Da, slažem se, ne mogu zamisliti da netko razmišlja na taj način a ima više od 15 godina.
Valjda postoje osobe kojima zaista odgovaraju takve uvrnute igre moći, al to nema nikakve veze s ljubavlju nego je to nekakav sado-mazohistički odnos, ne znam, meni to sve vrišti na komplekse i emocionalnu nezrelost.
JThomas

#342 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by JThomas »

niko nije potpuno imun na igre moći i toplo-hladno, koliko god da je prošao. nemojte olako misliti da vam se koliko sutra ne može desiti da upadnete u to i da se ne znate izvući. ima razloga što je sve to staro koliko i svijet.
annoy

#343 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by annoy »

JThomas wrote:niko nije potpuno imun na igre moći i toplo-hladno, koliko god da je prošao. nemojte olako misliti da vam se koliko sutra ne može desiti da upadnete u to i da se ne znate izvući. ima razloga što je sve to staro koliko i svijet.
Zašto misliš da ne govorim iz iskustva? Emocionalno stabilna osoba si nikad neće dozvolit da ju netko maltretira na taj način. Tek kad izađeš iz takve veze shvatiš koliko je to destruktivno za tvoju psihu i miljama daleko od ikakve ljubavi.
jao_situacije

#344 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by jao_situacije »

toplo hladno skoro uvijek upali
dobar osjecaj

#345 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by dobar osjecaj »

jao_situacije wrote:toplo hladno skoro uvijek upali
Mozes li navesti neke konkretne primjere iz tvog zivota gdje je tvoja stratgija toplo-hladno upalila na nekome i obrnuto, kad je necije toplo-hladno ponasanje upalilo na tebi. U cemu si najvise uzivao/la?
JThomas

#346 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by JThomas »

svako iskustvo je ograničeno. po definiciji.
annoy

#347 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by annoy »

Jedno su benigne toplo-hladno igrice kojima se partneri zabavljaju, rasplamsavaju strast i održavaju napetost, a nešto potpuno drugo je da te osoba tretira kao otirač kad mu to paše, pa onda te voli najviše na svijetu i tako u krug, a ti si to dozvoljavaš iz nekog razloga. To kalkuliranje kada ćeš i koliko pokazat emocije, kad ćeš bit dobar prema njemu/njoj a kad ne, ne znam, ne shvaćam da itko misli da se kvalitetna veza može izgradit na takvim temeljima, i da tako "treba". Općenito čim se počne kalkulirati, zajebi to...
JThomas

#348 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by JThomas »

lijepo je to na papiru i na ekranu. u stvarnosti, kratka je čovjekova pamet, mnogo kraća nego što on misli. zablude su k'o virus gripe, mutiraju, misliš da si skontao, a ona promijeni vid. i padneš a da i ne kontaš da si pao, kad skontaš već je kasno.

i kad god misliš da te više ne mogu prevariti, izmanipulisati ili uvući u nešto što ne želiš, tad si najranjiviji i najlakše ćeš upasti u zamku. jer je to neosnovano samopouzdanje.
jao_situacije

#349 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by jao_situacije »

dobar osjecaj wrote:
Mozes li navesti neke konkretne primjere iz tvog zivota gdje je tvoja stratgija toplo-hladno upalila na nekome i obrnuto, kad je necije toplo-hladno ponasanje upalilo na tebi. U cemu si najvise uzivao/la?
evo odgovorila ti je annoy dole, ustvari gore
dobar osjecaj

#350 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by dobar osjecaj »

jao_situacije wrote:
dobar osjecaj wrote:
evo odgovorila ti je annoy dole
Pa nije ona ti. Tebe pitam da mi pojasnis to sto tvrdis. Djelujes kao da imas nekog iskustva s tim pa znas o cemu pricas.
Post Reply