zilla_ wrote:Bgmi jarane ako si ti ovako čudan lik kao što se predstavljaš ovim postovima nije ni čudo što je djevojka zbrisala. Daj ba šta si ufatio cmizdrit, saberi se malo, glavu gore

Ti prije svega trebaš preispitat neke svoje postupke, svoja razmišljanja i shvatanje života općenito. Pa bilo koja djevojka koja ima bar mrvu mozga će te ostavit momentalno kad joj kažeš da napuštaš fax i ideš radit ko konobar. Nisu ti druže ni žene kao što su nekad bile. One hoće sigurnost i jakog muškarca koji zna šta hoće od života a ne neku p...u koja će cmizdrit po forumu za sitnicu tipa ove

Ne mora značit da je svaka cura sponzoruša i materijalista ako želi supješnog muškarca a ne nekog zajebanta.
Toliko puta vec vidjeno

Moj dobar jaran i cura mu, ono prava ljubav folovi golovi, prva ona njemu, prvi on njoj. I sve je ferceralno dok je bilo ono djecije

. Krenu fax i tako to, ne prodje dugo ona njemu nogaru. Naravno onda plakanje, gasenje opusaka po sebi, lupanje flasa i ostali dio pripadajuceg folklore (Crvena Jabuka i Zera, malo Dine Merlina i Sabana)

. I da dodam, otisla sa nekim celavcem, on stariji, pare, auto i slicno, po njegovoj prici.
Btw, posto mi je i ona prijateljica, upoznam ja i tog celavca. Fizicki tip nije bio na nivou ovog prvog, ali jedna od karizmaticnijih osoba koje sam ja vidio, zabavan, svestran, tip ostvaren u svakom pogledu. I danas ih vidim, dvoje djece u braku vec ko zna koliko, jako dobar zivot.
Ovaj moj jaro, nije napredovao ni u kom pogledu ni milimetra i jos uvijek mu nije jasno sta ga strefi a on ko "slika"

.