Zasto su zene nezahvalne? >(

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Fudo387

#176 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:
Fudo387 wrote:
detroit-mercy wrote:Nezaboravi da putujes i ides u gym
je l' mu ono savjetuje da ide u Afriku? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znas da u filmovima zene vole one sto idu da pomazu zabacenim plemenima po Africi. Onda on sa osjecajan, padne joj na rame i sav uplakan prica o gorcini ljubavi i kako je spasavao zivote po Africi :mrgreen:. Koja mu bolan ne bi dala :mrgreen: .
Ima smisla.
Vidis, to sam zaboravio, mogla bi se i saFunica snimiti. :D
Fudo387

#177 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

detroit-mercy wrote:Nego kako da pomognemo ovom gore sto ima veliku prangiju a zene ga nece
Ovo je ozbiljan slucaj.
Nek' ide u Amsterdam i nek' vjezba.
Kaze da ima para.
Ommadawn

#178 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ommadawn »

Lucky Strike wrote:
Kako se sve samo objasni..

Inace, ja sam nebitan...

Ali, mislim.. Iskreno mislim.. Da nije NORMALAN onaj ili ona koji nije poslusao ovu pjesmu poslije raskida..

Sve je receno.. Ljudi su raskidali i razvodili se i prije 2000 godina, ali tad nije bilo Crvene Jabuke da ugasi tugu..

Hvala ti Zera sto zivis!

Svima koji budu raskidali ubuduce, Zera ce vam sve reci!

LP
Crvena Jabuka veliš? I kažu da na mladima svijet ostaje... :-)
Saian

#179 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Saian »

Lucky Strike wrote:
Hvala ti Zera sto zivis!
izvini Pila, al ja moram ovo ponoviti, toliko je kolosalno
detroit-mercy

#180 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Saian wrote:
Lucky Strike wrote:
Hvala ti Zera sto zivis!
I jos se cudi sto ga je ostavila :mrgreen:
zilla_

#181 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by zilla_ »

Bgmi jarane ako si ti ovako čudan lik kao što se predstavljaš ovim postovima nije ni čudo što je djevojka zbrisala. Daj ba šta si ufatio cmizdrit, saberi se malo, glavu gore :-) Ti prije svega trebaš preispitat neke svoje postupke, svoja razmišljanja i shvatanje života općenito. Pa bilo koja djevojka koja ima bar mrvu mozga će te ostavit momentalno kad joj kažeš da napuštaš fax i ideš radit ko konobar. Nisu ti druže ni žene kao što su nekad bile. One hoće sigurnost i jakog muškarca koji zna šta hoće od života a ne neku p...u koja će cmizdrit po forumu za sitnicu tipa ove :shock: Ne mora značit da je svaka cura sponzoruša i materijalista ako želi supješnog muškarca a ne nekog zajebanta.
Fudo387

#182 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

Ommadawn wrote:Crvena Jabuka veliš? I kažu da na mladima svijet ostaje
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ommadawn

#183 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ommadawn »

Saian wrote:
Lucky Strike wrote:
Hvala ti Zera sto zivis!
Ovo i ono mirzetovo "pa ne bi takvom ni rođena mati dala" spada među Greatest (s)Hits of Klix Forum
KIseljak12

#184 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by KIseljak12 »

Saian wrote:
Lucky Strike wrote:
Hvala ti Zera sto zivis!
Nakon ovoga, malo se sta moze dodati na ovu temu. Objasnio covjek
Fudo387

#185 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

Momak, sto bolan ne odes kakvom hodzi?
Ozbiljno.
ho oponopono

#186 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by ho oponopono »

...izbaci bijes...bice bolje, a moze i gore ...zavisi kako poslozis stvari... :pusi2:
KIseljak12

#187 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by KIseljak12 »

Lucky Strike wrote:O ukusima se ne raspravlja..

Ali se svako, bas svako moze pronaci u pjesmama ove tematike..

Ma jebo pjesmu..

Nego, htjedoh jos nesto napisati.

Mnogi su digli HALABUKU i ALARM kada sam rekao da se zene i muskarci trebaju TESTIRATI.. Ja ostavih jedan konstruktivan post na svojoj temi koju sam otvorio prosle godine...

Sta najbolje udaje zenu? Pa procitajte, sve ce vam biti jasno.

Nego, kazete ne treba TESTIRATI..

HOW YES NO?

Ono... Prijavite se za posao, i samo je dovoljno reci ja bih da radim, i eto ga posao u BH TELECOMU ceka na vas..

Ne treba proci nikakve provjere, nikakve testove da se bas provjeri jeste li VI idealan kandidat za to radno mjesto..

Jel???

A jako je vazno je naglasiti da je dragi BOG testirao svoje poslanike i stavljao ih na kusnju i TESTIRAO ih je samo da bi provjerio njihovu odanost.

Ibrahima, Junuza... I kada su dokazali svoju odanost i poslusnost, jel stigla nagrada? U vidu spasenja...

STIGLA JE!!!

Ali naravno, vi dezurni forumski operativci, vazno je samo da kontrirate argumentima koji su jako stabilni i jaki, i sa kojim nema konfrontacije.

Ako mi neko objasni da ja nisam u pravu, evo dacu mu sta god na ovom svijetu pozeli..

Da vas cujem!

Jaro, kad tebe zivot istestira, okanices se testiranja, pa nije se ona tebi javila na konkurs. Spusti se malo na zemlju momcino.
insomnia78

#188 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by insomnia78 »

Nagazio jel de?
detroit-mercy

#189 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

zilla_ wrote:Bgmi jarane ako si ti ovako čudan lik kao što se predstavljaš ovim postovima nije ni čudo što je djevojka zbrisala. Daj ba šta si ufatio cmizdrit, saberi se malo, glavu gore :-) Ti prije svega trebaš preispitat neke svoje postupke, svoja razmišljanja i shvatanje života općenito. Pa bilo koja djevojka koja ima bar mrvu mozga će te ostavit momentalno kad joj kažeš da napuštaš fax i ideš radit ko konobar. Nisu ti druže ni žene kao što su nekad bile. One hoće sigurnost i jakog muškarca koji zna šta hoće od života a ne neku p...u koja će cmizdrit po forumu za sitnicu tipa ove :shock: Ne mora značit da je svaka cura sponzoruša i materijalista ako želi supješnog muškarca a ne nekog zajebanta.
Toliko puta vec vidjeno :mrgreen: Moj dobar jaran i cura mu, ono prava ljubav folovi golovi, prva ona njemu, prvi on njoj. I sve je ferceralno dok je bilo ono djecije :mrgreen:. Krenu fax i tako to, ne prodje dugo ona njemu nogaru. Naravno onda plakanje, gasenje opusaka po sebi, lupanje flasa i ostali dio pripadajuceg folklore (Crvena Jabuka i Zera, malo Dine Merlina i Sabana) :mrgreen:. I da dodam, otisla sa nekim celavcem, on stariji, pare, auto i slicno, po njegovoj prici.
Btw, posto mi je i ona prijateljica, upoznam ja i tog celavca. Fizicki tip nije bio na nivou ovog prvog, ali jedna od karizmaticnijih osoba koje sam ja vidio, zabavan, svestran, tip ostvaren u svakom pogledu. I danas ih vidim, dvoje djece u braku vec ko zna koliko, jako dobar zivot.
Ovaj moj jaro, nije napredovao ni u kom pogledu ni milimetra i jos uvijek mu nije jasno sta ga strefi a on ko "slika" :mrgreen: .
Fudo387

#190 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

insomnia78 wrote:Nagazio jel de?
Naograjso 100%.
detroit-mercy

#191 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

insomnia78 wrote:Nagazio jel de?
Bice da je negdje na dlake udario :mrgreen: .
The One and Only

#192 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by The One and Only »

Jedna za pilu, da te razgali. :-D

KIseljak12

#193 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by KIseljak12 »

Kasike su zakljucane, obratite se dobrom hodzi.
Fudo387

#194 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Fudo387 »

Lucky Strike wrote:99 posto djevojaka ce te momentalno ostaviti.. ALi valjda ce se naci jedna dovoljno vrijedna koja ce sa mnom spavati pod mostom, hodati po sumi, ganjati ribe golim rukama po Bosni....Valjda ima jedna takva...
Nema.

Nego, nisam bas najbolje pratio, jesi ti nju sprcio?
detroit-mercy

#195 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Fudo387 wrote:
Lucky Strike wrote:99 posto djevojaka ce te momentalno ostaviti.. ALi valjda ce se naci jedna dovoljno vrijedna koja ce sa mnom spavati pod mostom, hodati po sumi, ganjati ribe golim rukama po Bosni....Valjda ima jedna takva...
Nema.

Jest, al nije haman dobro prcio cim je otisla sa drugim :mrgreen: .
Ommadawn

#196 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Ommadawn »

Fudo387 wrote:
Nema.

Jest, mescini negdje tamo u proljece su se karali prvi put.
detroit-mercy

#197 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Lucky Strike wrote:
zilla_ wrote:Bgmi jarane ako si ti ovako čudan lik kao što se predstavljaš ovim postovima nije ni čudo što je djevojka zbrisala. Daj ba šta si ufatio cmizdrit, saberi se malo, glavu gore :-) Ti prije svega trebaš preispitat neke svoje postupke, svoja razmišljanja i shvatanje života općenito. Pa bilo koja djevojka koja ima bar mrvu mozga će te ostavit momentalno kad joj kažeš da napuštaš fax i ideš radit ko konobar. Nisu ti druže ni žene kao što su nekad bile. One hoće sigurnost i jakog muškarca koji zna šta hoće od života a ne neku p...u koja će cmizdrit po forumu za sitnicu tipa ove :shock: Ne mora značit da je svaka cura sponzoruša i materijalista ako želi supješnog muškarca a ne nekog zajebanta.
Brate moj neznani.. Jel ti znas koliko su konobari po Svabiji cijenjeni.. Ali oni pravi konobari koji rade u nacionalnim restoranima i od kojih zavisi uspjeh jednog malog svijeta kao sto je neki restoran!

Nemoj ponizavati posao konobara. To je castan posao, i ako se ne cijeni u Bosni cijeni se negdje drugo..

Nije to bitno..

Ja cu svaku svoju testirati tako sto cu joj reci da sam ostao bez para, pojeo cuko, zapalile se. skvasile se u masini, neko mi provalio u bankovni racun i ukrao..

Odoh po most, spavat cu pored Miljacke, hodat cu po sumi, bracu jabuke i rezdelije, ganjat ribe golim rukama u Bosni..

Sve u cilju da testiram njenu LJUBAV..

99 posto djevojaka ce te momentalno ostaviti.. ALi valjda ce se naci jedna dovoljno vrijedna koja ce sa mnom spavati pod mostom, hodati po sumi, ganjati ribe golim rukama po Bosni....

Valjda ima jedna takva...

E takvu curu i djevojku treba cuvati i biti joj vjeran i odan..

Samo je mali problem sto ju je tesko pronaci.
U Svabiji, svi se slomise da budu konobari :mrgreen: i cudis se sto te treba ostavi :mrgreen: .
zilla_

#198 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by zilla_ »

Lucky Strike wrote:
Brate moj neznani.. Jel ti znas koliko su konobari po Svabiji cijenjeni.. Ali oni pravi konobari koji rade u nacionalnim restoranima i od kojih zavisi uspjeh jednog malog svijeta kao sto je neki restoran!

Nemoj ponizavati posao konobara. To je castan posao, i ako se ne cijeni u Bosni cijeni se negdje drugo..

Nije to bitno..

Ja cu svaku svoju testirati tako sto cu joj reci da sam ostao bez para, pojeo cuko, zapalile se. skvasile se u masini, neko mi provalio u bankovni racun i ukrao..

Odoh po most, spavat cu pored Miljacke, hodat cu po sumi, bracu jabuke i rezdelije, ganjat ribe golim rukama u Bosni..

Sve u cilju da testiram njenu LJUBAV..

99 posto djevojaka ce te momentalno ostaviti.. ALi valjda ce se naci jedna dovoljno vrijedna koja ce sa mnom spavati pod mostom, hodati po sumi, ganjati ribe golim rukama po Bosni....

Valjda ima jedna takva...

E takvu curu i djevojku treba cuvati i biti joj vjeran i odan..

Samo je mali problem sto ju je tesko pronaci.
Prijatelju konobarisanje jeste častan posao i svaka čast svima koji ga rade ali studirati i reći djevojci da napuštaš faks i ideš radit ko konobar je da je odma srce strefi, da ne zna šta je je snašlo. To će bit ok nekoj djevojci koja nema nikakve planove u životu i kojoj je samo do provoda i zajebancije al ozbiljnoj djevojci će to bit takav šamar i neozbiljnost sa tvoje strane da ne znam ti kakva ljubav to ne može spasit. Ljubav kad postoji tu nema dokazivanja jer je nepotrebno. Sve je tu jasno i sve se osjeti i vidi.
Cartmane

#199 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by Cartmane »

Covjek sve objasnio:

detroit-mercy

#200 Re: Zasto su zene nezahvalne? >(

Post by detroit-mercy »

Lucky Strike wrote:
Fudo387 wrote:
Nema.

Jesam, eto ako cemo tako pricati.. JESAM!

Okej, ja jesam karikirao, ali valjda ce se naci jedna koja ce biti tu i u dobrim i losim momentima..

Ali znas kako je, kad dobri momenti dugo traju, onda je sve super , tece med i mlijeko..

Ali kada losi momenti malo duze potraju, odmah ide raskid i razvod..

Znas li kako su nasi starci se voljeli, prije 30 / 40 godina, ljudi su bukvalno krenuli od kasike i stvorili su sve zajedno.

Znam po svojim starcima.. I jos se vole i jos su zajedno... A krenuli su od viljuske, kasike, i okrnjenog tanjira sto im je svekar dao.

TAKVIH LJUBAVI vise nema!!!

Niti ce ih biti!

Sad je vazno biti materijalno obezbjedjen, dvije vikendice na Vlasicu i Jahorini, AUDI A4 1.9 TDI, dva stana, jedan na Grbavici kod Zeljinog stadiona, drugi na Alipasinom ili na Ilidzi.. cisto da se moze rentat studenticama.. za proklete pare...

Jos je vazno naglasiti da par nula na bankovnom racunu je pozeljno, a i presudno..

Ono, pred maticara moras donijeti izvod iz banke, i potvrdu o vlasnistu iz nadleznog ZK ureda..

A ljubav je samo za BUDALE...

Hvala FORUME sto postojite, boostate mi samopouzdanje, a to mi tako mnogo treba!!!!

LP
Koju makinu dere celavi :mrgreen:, ako je ista manje od X5, onda jebaji ga , ja bi radije stobom dijelio i dobro i zlo :mrgreen:
Post Reply