Zasto su zene nesigurne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

walter kurtz

#1 Zasto su zene nesigurne?

Post by walter kurtz »

?
Sephora

#2 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Sephora »

walter kurtz wrote:?
Pa hajde nacedi jedan slucaj koji te doveo do tog zakljucka da su nesigurne....ja ne mogu da vjerujem da si uzeo sve zene u obzir , a nisi nista konkretno naveo!!!!!
Gabrielo

#3 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Gabrielo »

Sephora wrote:
Pa hajde nacedi jedan slucaj koji te doveo do tog zakljucka da su nesigurne....ja ne mogu da vjerujem da si uzeo sve zene u obzir , a nisi nista konkretno naveo!!!!!
Stavljate toliko sminke da vas je tesko prepoznati. Zasto niste prirodne?
Ridjobrki

#4 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ridjobrki »

:-D

:-?

I ain't touching this shit. 8-)
Ramzess Veliki

#5 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ramzess Veliki »

Možda je mislio na bočno parkiranje ... :lol:
Sephora

#6 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Sephora »

Gabrielo wrote:
Sephora wrote:
Stavljate toliko sminke da vas je tesko prepoznati. Zasto niste prirodne?
Da - ali necemo reci da se sve zene šminkaju i da se ne mogu prepoznati !

Cekam postavljaca teme da mi da vise argumenata vezano za naziv teme ..
Ridjobrki

#7 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ridjobrki »

Ovo je zaboljelo.

Ali mi dobro sakrijemo bol. :D
sheilak

#8 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by sheilak »

Ridjobrki wrote:Ovo je zaboljelo.

ma ne sakrijete. vec ga maskirate zajedljivoscu recimo. :D

a zasto su zene neisgurnije...mozda zbog previsokih peta? evo ja kad obucem previsoku petu, ne hodam onako sigurno i brzo kao obicno. izgubim halt nekako...al se zato osjecam seksipilnije...dakle, teska odluka.
iTo

#9 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by iTo »

inteligencija...
pakica_

#10 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by pakica_ »

moze nam se :D i onda tako krhke i cedne trcimo muskarcinama u zagrljaj i tu smo najsigurnije na svijetu :sretan: :stolica1:
Ramzess Veliki

#11 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote:moze nam se :D i onda tako krhke i cedne trcimo muskarcinama u zagrljaj i tu smo najsigurnije na svijetu :sretan: :stolica1:
Muškarca najviše može uništiti krhka i čedna. 8-)
Ramzess Veliki

#12 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ramzess Veliki »

kiki-miki wrote:To da.

Ali gdje je nestala spontanost?
Nestaje sa lošim iskustvima.
Ridjobrki

#13 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ridjobrki »

sheilak wrote:
Ridjobrki wrote:Ovo je zaboljelo.

ma ne sakrijete. vec ga maskirate zajedljivoscu recimo. :D
.
Ma jok, drugar'ce. Zajedljivost je ipak ženska disciplina, to nije za muškarca koji iole drži do sebe. Mada doduše... ima tog našeg mahalskog karaktera kojem je danas podleglo jako puno muškaraca. Ne znam šta bih ti tekao, tehnički ne mislim da si u pravu ali ti garant pričaš iz iskustva. :lol:
edo_79

#14 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by edo_79 »

pakica_ wrote:moze nam se :D i onda tako krhke i cedne trcimo muskarcinama u zagrljaj i tu smo najsigurnije na svijetu :sretan: :stolica1:
Još kad te muško smota podase .... :josipalisac: Rahatluuukuuuuu niđeee kraaajaaa neeejmaaaaa :josipalisac: :lol: :lol: :lol:
Sunny-7

#15 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Sunny-7 »

edo_79 wrote:
Još kad te muško smota podase .... :josipalisac: Rahatluuukuuuuu niđeee kraaajaaa neeejmaaaaa :josipalisac: :lol: :lol: :lol:
Edooo... Smota li se sta oviJEh dana? :lol: :lol: :lol:
JThomas

#16 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by JThomas »

svi su nesigurni. kad god ti je sjeb što si u nešto nesiguran, znaj da je onaj/ona na drugoj strani vrlo vjerovatno još nesigurniji.
edo_79

#17 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by edo_79 »

Jašta radi ... redovno motam đah puni levi đah puni desni :mrgreen:
Sunny-7

#18 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Sunny-7 »

edo_79 wrote:Jašta radi ... redovno motam đah puni levi đah puni desni :mrgreen:
:thumbup: :lol: :lol:
sheilak

#19 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by sheilak »

Ridjobrki wrote:
Ma jok, drugar'ce. Zajedljivost je ipak ženska disciplina, to nije za muškarca koji iole drži do sebe. Mada doduše... ima tog našeg mahalskog karaktera kojem je danas podleglo jako puno muškaraca. Ne znam šta bih ti tekao, tehnički ne mislim da si u pravu ali ti garant pričaš iz iskustva. :lol:
gle, slazem se ja s tobom ovdje u potpunosti. te osobine koje se obicno vezu za zenski spol poput zajedljivosti, ljubomore, osvetoljubivosti, sklonosti ka intrigama, manipulaciji, pasivno agresivnom ponasanju... :D ne volim vidjeti kod muskarca, smatram ih ispod vaseg dostojanstva, no moje je iskustvo tako da ga vise nalazim kod muskaraca nego kod zena. sta li je tome uzrok, vrijeme ce pokazat :D...

a imam iskustva, hvala Bogu. i volim pricati o tom. :D
pakica_

#20 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote:
Muškarca najviše može uništiti krhka i čedna. 8-)
e jes' mi vas zao :P :lol:
edo_79 wrote:
to je drugi par opanaka :oops1:
Ramzess Veliki

#21 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:
Ridjobrki wrote:
gle, slazem se ja s tobom ovdje u potpunosti. te osobine koje se obicno vezu za zenski spol poput zajedljivosti, ljubomore, osvetoljubivosti, sklonosti ka intrigama, manipulaciji, pasivno agresivnom ponasanju... :D ne volim vidjeti kod muskarca, smatram ih ispod vaseg dostojanstva, no moje je iskustvo tako da ga vise nalazim kod muskaraca nego kod zena. sta li je tome uzrok, vrijeme ce pokazat :D...

a imam iskustva, hvala Bogu. i volim pricati o tom. :D
Prepisani scenarij iz španskih sapunica, žene su manipulatorke i spavaju sa svima iz serije, muškarci su moralisti koji su vjerni jednoj ženi (kako li ovo upakuju nikako ne kontam).
Dok su samo žene gledale serije to je bilo tako ... a sada su i muški počeli isto gledati. To treba zabraniti. Muški trebaju gledati isključivo History i čitati Sam svoj majstor.
sheilak

#22 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by sheilak »

slazem se. eto zasto smo izmedju ostalog nesigurne. pa kako da se ponasas kad se oni polako pretvaraju u zene?!
Ramzess Veliki

#23 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by Ramzess Veliki »

sheilak wrote:slazem se. eto zasto smo izmedju ostalog nesigurne. pa kako da se ponasas kad se oni polako pretvaraju u zene?!
Dobra opaska. ili u suprotnom slučaju kad se žene ponašaju kao muškarci. Eto gdje je otišla spontanost. Uđeš u vezu napet i samo čekaš da počne nekakav belaj.
Stanem i okrenem se za djevojkom, ženom u gradu koja je obučena klasično, sako, poslovna suknja, haljina koja pokriva ... dama sa modernom tašnicom, pažljivo nanijetom šminkom i klasičnom frizurom. Divan trenutak, odam počast stilu i eleganciji, ženstvenosti kojom zrači niz ulicu.
Zatim krene rijeka kaubojki u nečemu što se naziva odjeća i trenutak izblijedi.
sheilak

#24 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:
sheilak wrote:slazem se. eto zasto smo izmedju ostalog nesigurne. pa kako da se ponasas kad se oni polako pretvaraju u zene?!
Dobra opaska. ili u suprotnom slučaju kad se žene ponašaju kao muškarci. Eto gdje je otišla spontanost. Uđeš u vezu napet i samo čekaš da počne nekakav belaj.
fakat, kad izbije belaj, ne znas dal da ga tuces il da pustis da te tuce...onda stojis kao ukopana dok on ima histericni napad.
klixoris

#25 Re: Zasto su zene nesigurne?

Post by klixoris »

sheilak wrote:
Ramzess Veliki wrote:
fakat, kad izbije belaj, ne znas dal da ga tuces il da pustis da te tuce...onda stojis kao ukopana dok on ima histericni napad.
Kad ih slomis onda si siledzija... kad ih ne slomis onda si pi*ka.... Stvarno ovim zenama nikako ugodit' :D
Post Reply