suti, svalerupitt wrote:papuchari jedni:D:D
Zasto su ozenjeni muskarci toliko privlacni slobodnim curama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
-
mamica papucarka
jelde, samo nek hoda i nek ima gornji trapŠole wrote:Bona, muškarcima su privlaćne cure, slobodne ili zauzete.........svejedno, evo neka se prisjete muškarci koliko su puta rizikovali i glavu zbog žene...kad su žene u pitanju, mozak ide na rezervu...a poslije...poslije bježimo.
-
callmethebreeeze
bicu fer, nista necu priznatiŠole wrote:ma dobro nečemo sad cjepidlačiti, sto ljudi sto čudi, sto ukusa....al treba biti fer pa priznati
-
pita_zeljanica
moj momak ima playstation..ne vjerujem da bi me varao..
sav sretan kada kazem da moram duze raditi..
-
Dallida
Nemoj nikad nista tvrditi,i plejka dosadi ,ako jos ode u neki klub sa rajom da igra a tamo radi slatkica koja prvuce guzu ispred TV-a ,hm....pita_zeljanica wrote:moj momak ima playstation..ne vjerujem da bi me varao..
-
Dallida
Razumijem ja tebe,sa tim mozgom na rezervi tesko se razlikuje dobar sex od loseg...te prednost kvaliteta nad kvantitetom.Šole wrote:Bona, muškarcima su privlaćne cure, slobodne ili zauzete.........svejedno, evo neka se prisjete muškarci koliko su puta rizikovali i glavu zbog žene...kad su žene u pitanju, mozak ide na rezervu...a poslije...poslije bježimo.
-
Šole
Ne Dallida, ne razumiješ ti mene, iz muške perspektive nema lošeg sexa, iz ženske perspektive vrlo moguće da ima. Možeš ti mene osuđivati koliko želiš, ali svaki muškarac kad je sex u pitanju NEMA MOZGA. Poslije šupljiramo joooooooooj ovo joooooooj ono i valjamo šuplje. Kvalitet-kvantitet, e to je individualno i zavisi od "učesnika".
-
Dallida
Pa to sam ti i pokusala objasniti ,mislim da smo se nas dvoje u stvari savrseno razumjeli.Šole wrote:Ne Dallida, ne razumiješ ti mene, iz muške perspektive nema lošeg sexa, iz ženske perspektive vrlo moguće da ima. Možeš ti mene osuđivati koliko želiš, ali svaki muškarac kad je sex u pitanju NEMA MOZGA. Poslije šupljiramo joooooooooj ovo joooooooj ono i valjamo šuplje. Kvalitet-kvantitet, e to je individualno i zavisi od "učesnika".
-
Dallida
Bas me zanima jesi li kad osjetio tu bitnu razliku u kvalitetu? Recimo izmedju kvantitativne bukve s kojom spavas i strastvene zene koja je takva zato sto ima osjecaje i iskustvo?Šole wrote:Ne Dallida, ne razumiješ ti mene, iz muške perspektive nema lošeg sexa, iz ženske perspektive vrlo moguće da ima. Možeš ti mene osuđivati koliko želiš, ali svaki muškarac kad je sex u pitanju NEMA MOZGA. Poslije šupljiramo joooooooooj ovo joooooooj ono i valjamo šuplje. Kvalitet-kvantitet, e to je individualno i zavisi od "učesnika".
-
downtoearth
Možda sasvim jednostavno: muškarcima godi da ih mlađe djevojke posmatraju sa obožavanjem i kao da znaju sve tajne ovog svijeta (što su im žene već davno prestale vjerovati)
curama godi da budu sa bolje finansijski stojećim muškarcima da ne moraju u životu kretati od 1 viljuške i noža
P.S: ne čuh ni za jedan slučaj gdje mlada cura pođe sa siromašnim oženjenim muškarcem pa da kažem da je ljubav veže
curama godi da budu sa bolje finansijski stojećim muškarcima da ne moraju u životu kretati od 1 viljuške i noža
P.S: ne čuh ni za jedan slučaj gdje mlada cura pođe sa siromašnim oženjenim muškarcem pa da kažem da je ljubav veže
-
Šole
Naravno Dallida, drot.Dallida wrote:Pa to sam ti i pokusala objasniti ,mislim da smo se nas dvoje u stvari savrseno razumjeli.Šole wrote:Ne Dallida, ne razumiješ ti mene, iz muške perspektive nema lošeg sexa, iz ženske perspektive vrlo moguće da ima. Možeš ti mene osuđivati koliko želiš, ali svaki muškarac kad je sex u pitanju NEMA MOZGA. Poslije šupljiramo joooooooooj ovo joooooooj ono i valjamo šuplje. Kvalitet-kvantitet, e to je individualno i zavisi od "učesnika".
- anais_nin
ljudi su razliciti....pa eto postoje i djevojke kojima ne predstavlja neku posebnu prepreku ako je muskarac za kojeg su zainteresovane ozenjen....isto tako postoje djevojke koje ce biti s nekim iz interesa, postoje muskarci koji koji ce "vodati djevojku jer im lijepo izgleda na ruci" itd itd....svak bira za sebe....Dallida wrote:Kako ti se cini kroz moju pricu ?obuca wrote:ko fata krivine???? muz ili ti?????Naravno on,da cujes pricu mislila/o bi da je Meksicka sapunica ha ha ha.
Na drugoj strani imam odlicnu prijateljicu koja je dvije godine ljubavnica i pokusavam da shvatim obje strane .
Tako dosla ideja za temu
samo vrlo je interesantan nacin na koji si ti postavila pitanje pri postavljanju teme
svi mi imamo svoje licne "merdevine" i skale onog sto nam je dopustivo i prihvatljivo....pa isto tako kao sto je nekoj zeni ok biti sa muskarcem koji vara svoju zenu, tako je i nekim zenama ok ostati (iz bilo kojeg razloga) sa muzevima za koje sumnjaju ili znaju da ih varaju
- anais_nin
zelis reci da svi muskarci uvijek i prvo razmisljaju donjom glavom pa tek zatim gornjom?Šole wrote:Ne Dallida, ne razumiješ ti mene, iz muške perspektive nema lošeg sexa, iz ženske perspektive vrlo moguće da ima. Možeš ti mene osuđivati koliko želiš, ali svaki muškarac kad je sex u pitanju NEMA MOZGA. Poslije šupljiramo joooooooooj ovo joooooooj ono i valjamo šuplje. Kvalitet-kvantitet, e to je individualno i zavisi od "učesnika".
- anais_nin
kako ovo nije generalizovanje?Šole wrote:Priznače svaki, makar poslije 2 pive, naravne ne generalizujem ali......
- faye
tj da prilika cini lopova?anais_nin wrote:kako ovo nije generalizovanje?Šole wrote:Priznače svaki, makar poslije 2 pive, naravne ne generalizujem ali......drugim rijecima hoces reci da ukoliko mu se pruzi prilika ili mu neka dovoljno dugo ili prikladno zavrti repom da ce svaki muskarac prevariti?
![]()
apsolutno i totalno odbijam da vjerujem u to