sve je stvar percepcije

neke stvari se jesu promjenile ali ljudi se nisu bas do te mjere promjenili

ono sto se promjenilo je mogucnost i sloboda da se o takvim stvarima otvoreno prica ili da se takve stvari otvorenije rade
ako mislis da prije nije bilo sponzorusa, "pratilja", dugogodisnjih ljubavnica ili ako mislis da ih je bilo zanemarljivo manje, mislim da se grdno varas

iz prica generacija mojih roditelja da se skontati da je toga bilo i tada ali se barem pokusavao odrzati privid....isto kao i sa varanjem....

mada toga ima i danas....nije to sto on mene vara, nego sta ce komsiluk reci
sada su curicama aktuelni skupi mobiteli, onda su bile bitne bunde....skupi izlasci, putovanja, stanovi su bili "na cijeni" i onda i sada....princip je isti sve su ostalo nijanse
ono s cim se ja ne slazem je da "prilika cini lopova"....nismo svi isti i nisu sve veze u svim razdobljima podlozne vanjskim uticajima....ali bez da se zaklinjem u istinost vjernosti nekih drugih ljudi jer to je nemoguce znati, bila sam prisutna N puta kada su frajeri bez sekunde oklijevanja odbijali nametljive (privlacne) djevojke
ali vec rekoh, ono sto sam ja primjetila i to bez razlike i kod nas i u kanadi je da su cesce ozenjeni muskarci oni koji traze flert, avanturu, koji su u ulozi "lovca"