zasto su neki ljudi toliki peh?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

aminchev2

#1 zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by aminchev2 »

ima nas dosta, ali eto, recimo ja
potrefim sve momke koje niko vise i nece, i onda se iznerviram, opsujem sve po spisku (dama sam, Boga mi), i odpisem muskarce do daljneg

zasto ne postoje vise normalni ljudi, ili sam mozda suvise izbirljiva

Dirty Heri... od tebe... nit rijeci o ovome "izbirljiva"
njeka

#2 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by njeka »

Ma meni se čini da mi previše tražimo od muškaraca!!
Treba imati frajera samo za sex jer je njima izgleda sve preko toga previše. Ako trebam pomoć--zovem prijatelje ili rodbinu,ako hoću da se ispričam s nekim i da dobijem podršku zovem sestre i prijateljice...
Pa za koji moj će mi frajer?! Samo da me nervira (mene kontroliše a on savija okuke!) 8-)
Panthera

#3 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Panthera »

hajde malo priblizi situaciju :? kakvi su ti momci? shta ti se nesvidi? sta trazis od momaka? :)
Lord Give Me A Sign

#4 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Lord Give Me A Sign »

trebas znati da od takvih muskaraca koji su grozni ima jos gorih :D od goreg ima gore :-) ali moras znati da ima i puno boljih i da od tog dobrog ima jos bolji ;-)

bez uvrede al spustas se nisko kad vec nesto i pokusavas imati sa tim momcima koje niko vise i nece...cijeni malo vise sebe!

ima normalnih dobrih muskaraca mozda netrazis na pravom mjestu il si bas peh pa naletis na pogresne,samo budi strpljiva ;-)
aminchev2

#5 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by aminchev2 »

Panthera wrote:hajde malo priblizi situaciju :? kakvi su ti momci? shta ti se nesvidi? sta trazis od momaka? :)
trazim respekt

mozda i suvise trazim.
ma suti. posvadjala sam se sa jedno 5 u SA, i jednom sam rekla da zaboravi da me je ikada VIDIO, a kamo li upoznao
fuj ba
sheilak

#6 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by sheilak »

Respekt se podrazumijeva. Ne treba se zadovoljiti onim sto je ti nije dovoljno, samo zato jer preovladava misljenje da su svi isti, da nema savrsene osobe i da ne trebamo imati previsoke kriterije. Gupost! Respekt prema samoj sebi jednako je vazan kao i respekt druge osobe prema tebi, zato iz postovanja prema nama, moramo traziti osobu koja nam odgovara u svemu.
aminchev2

#7 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by aminchev2 »

sheilak wrote:Respekt se podrazumijeva. Ne treba se zadovoljiti onim sto je ti nije dovoljno, samo zato jer preovladava misljenje da su svi isti, da nema savrsene osobe i da ne trebamo imati previsoke kriterije. Gupost! Respekt prema samoj sebi jednako je vazan kao i respekt druge osobe prema tebi, zato iz postovanja prema nama, moramo traziti osobu koja nam odgovara u svemu.
jbg
znaci bolje mi je mozda usvojiti neke macke
Panthera

#8 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Panthera »

sheilak wrote:Respekt se podrazumijeva. Ne treba se zadovoljiti onim sto je ti nije dovoljno, samo zato jer preovladava misljenje da su svi isti, da nema savrsene osobe i da ne trebamo imati previsoke kriterije. Gupost! Respekt prema samoj sebi jednako je vazan kao i respekt druge osobe prema tebi, zato iz postovanja prema nama, moramo traziti osobu koja nam odgovara u svemu.
ejs uze mi rijec iz usta :lol: :lol:
Kjajević Majko

#9 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Kjajević Majko »

Eh a ja ti rekoh, javi kad dođeš u Bosnu da zajedno ubijemo tugu...
Vidiš da ti je džabe tih pet frajera, piletina se jede dok je mlada. :)
Panthera

#10 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Panthera »

aminchev2 wrote:
jbg
znaci bolje mi je mozda usvojiti neke macke
javi se na pp ako hoces machicha, kod mene ih ko u zoloskom vrtu :D :D
Citizen-X

#11 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Citizen-X »

aminchev2 wrote:ima nas dosta, ali eto, recimo ja
potrefim sve momke koje niko vise i nece, i onda se iznerviram, opsujem sve po spisku (dama sam, Boga mi), i odpisem muskarce do daljneg

Duso - ti pojma nemas sta hoces u zivotu, sta hoces? Princa na bijelom konju? A dobijes konja bez princa, ama ni konja. "Dama si Boga mi" - mozda mislis da jesi ali ne mora dama biti ona koja ne psuje, epitetom dame te pocaste a ne stice se diplomom kao dr, mr, pr. Dama je titula koju dobijes nenapadno, stoicki, dostojanstveno, snazno i karizmaticno - a ne vucanjem po forumu i psovanjem po spisku na forumu. Vec duze vrijeme trazis momka ali ja ti predlazem da trazis momcica prilicnije ti je. Mozda pogrijesi pa potencija uradi svoje kad mozak nece. Zatekoh ti mali milion komentara na temu trazenja momka - cak si postirala i temu sa pripremom terena prije dolaska u BIH - i kao prava Sveta Hera si mislila kad dodjes u "rajvosa" da ce svi kao crni do pasa zamotani robovi da ti padaju nicice na tvoje nogice sa malim prsticem seksi uslikanim i postiranim na forumu u japankama sa sljokicama koje svjetlucaju u mraku i danu. Ja tebi ne bih bio ni ljubavnik a kamo li momak ili muz ni jedan dan a kamo li na duze staze, jer i u krevetu bi ti smetala svjetiljka s vana, dlacica na tamo dole, miris ovog gore, miris onog dole ko u vicu o Muji i Fati. Vratila si se suha iz SA jer su svi fuj i bezveze - a ja ti mogu rec' k'o pravi muskarac bosanski avlijaner, da zgodnijih faca na jednom mjestu rijetko gdje da se nadje.

Mozda da kupis konacno sebi Gustavove naocale pa da progledas malo bolje - opustila bi se, smirila i sigurno zadovolj(e)na vratila nazad - preko bare.
explorer

#12 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by explorer »

Ispravi me ako grijesim, ali tamo nekada u januaru si kao avatar postavila svoju sliku sa doceka nove godine (ili neke slicne proslave) i pola muskog foruma je "pobudalilo" :D :D :D (mrsko mi traziti link, ali vjerujem da ces se sjetiti).

Zar nisi mogla nista probrati od silnih ponuda? Nije valjda da su svi.... takvi kakve ih opisujes :skoljka:

@ citizen-x: iako mi je vecina tvojih postova :thumbup: sa ovim se ne bih slozio. Slicno, ako ne i gore, misljenje o SA frajerima ima i vecina "regularnih" (ovdje ne ukljucujem radodajke) cura koje zive u SA. Danas vecina frajera zeli biti "sex budy", tj. ako se moze sta odraditi bez prevelikih petljanja emocija u sve to i - to je to.... nemoj im kakve obaveze, da moraju zivkati 2-3 puta dnevno i sl....

aminchev, a sta je sa tim "prekobarskim" frajerima? :D
zelenashica

#13 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by zelenashica »

...ne kontam stvarno otkad se dobri i loši frajeri dijele po regijama...... :shock: koja regija ih ima najviše dajte joj ideju đe da traži :D .....al bez zeze stvarno ako u čitavom sarajevu nije mogla ništa pronaći onda fakat ne znam šta traži...možda nekog za vrtnju oko prsta :D ...e nema više toga..sad oni vrte žemske ...manjak ih :lol:
njeka

#14 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by njeka »

Neka postavljač teme opiše šta ona podrazumjeva pod "normalan čovjek" i kako treba da manifestuje poštovanje prema njoj, pa da tražimo!!! hajde,možda "iskopamo" nešto za iduću godinu!! :D
life_oh_life

#15 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by life_oh_life »

Danas je jako malo normalnih ljudi, zato ne treba da te ista cudi. Savjetujem ti da ma kako imala losa iskustva ne odustajes od svojih osnovnih principa-RESPECT na prvom mjestu. E jos kad bi nam malo tacnije napisala sta ti se konkretno desilo pa da znamo... Ja sam samo skontala da si naletila na frajere koji su beze i koji te ne postuju :-) :-)
Citizen-X

#16 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Citizen-X »

njeka wrote:Neka postavljač teme opiše šta ona podrazumjeva pod "normalan čovjek" i kako treba da manifestuje poštovanje prema njoj, pa da tražimo!!! hajde,možda "iskopamo" nešto za iduću godinu!! :D
Da i njoj predlozim ona 2-3 prijedloga :mrgreen:
Panthera

#17 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Panthera »

njeka wrote:Neka postavljač teme opiše šta ona podrazumjeva pod "normalan čovjek" i kako treba da manifestuje poštovanje prema njoj, pa da tražimo!!! hajde,možda "iskopamo" nešto za iduću godinu!! :D
ma evo i ja nesto kontam, sve to ok, al 5 frajera mutila za to kratko vrijeme, pa ko ce te ozbiljno prihvatiti? I onda oni nisu normalni, i ne respektiraju te? Neznam za tvoj background na forumu, ali ako je istina sto Citizen x pise, cuj onda si dobila sto si trazila...i nemoj da se ljutis..
Zelena Carapa

#18 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Zelena Carapa »

Citizen-X wrote: Duso - ti pojma nemas sta hoces u zivotu, sta hoces? ...
Mozda da kupis konacno sebi Gustavove naocale pa da progledas malo bolje - opustila bi se, smirila i sigurno zadovolj(e)na vratila nazad - preko bare.

Joj... ovaj post je ipak malo preostar prema djevojci :-)
Aurora Borealis

#19 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Aurora Borealis »

.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 13:00, edited 1 time in total.
fixer

#20 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

ja stvarno ne razumijem smisao ove teme. zasto te cure ne zele te momke na koje ti naletis? zbog izgleda, ponasanja,malog pimpeka, ili statijaznamchega?
Aurora Borealis

#21 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 13:00, edited 1 time in total.
JThomas

#22 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by JThomas »

u principu, kad ti se nešto loše ponavlja xy puta, onda je do tebe.

ili biraš krive, ili se krivo postavljaš, ili ne znaš šta hoćeš...ali slučajnost nije. peh može biti jednom, dvaput, triput...ali ne svaki put.
fixer

#23 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by fixer »

Aurora Borealis wrote:
fixer wrote:ja stvarno ne razumijem smisao ove teme. zasto te cure ne zele te momke na koje ti naletis? zbog izgleda, ponasanja,malog pimpeka, ili statijaznamchega?
ohoo fixeru :mrgreen: šta ima :mrgreen:

p.s. dodatak mom postu: @aminchev2: smijem li zaključiti da imaš suviše niske kriterije? Ako je tako, šta onda možeš očekivati? Uostalom, šta znači 'niski kriteriji'? Sve je to relativno, reče jednom jedan čiko :D
pozz ljubavi :D
da ona ima niske kriterije ne bi ona imala problema, ali bas suprotno... :-)
ponukan ovom temom, shvatio sam da većina cura u ovom sarajevu ima male grudi - čast izuzecima :-) . zasto ja uvijek naletim na te male? :D :D
Layne

#24 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

Post by Layne »

Zato što si "toliki peh" :D :D

@aminchev: fino sam ja tebi govorio, a ti ništa :oops:
Mene bar tri hoće :lol: :lol:
Aurora Borealis

#25 Re: zasto su neki ljudi toliki peh?

.
Last edited by Aurora Borealis on 21/11/2010 13:01, edited 1 time in total.
Post Reply