Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lesli Eldridž

#76 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Lesli Eldridž »

Bond_JaneBond wrote:Evo objasnjenja -preuzeto sa SAx-a narafno :D :oops: a oni su preuzeli s ko zna kojeg site-a.
Bogati muškarci su bolji u krevetu
Britanski psiholozi došli su do novog saznanja da su imućni muškarci bolji u krevetu tj. da svoje partnerice mogu bolje zadovoljiti nego drugi muškarci manjih primanja, piše Telegraph.
Psiholozi s Univerziteta u engleskom gradu Newcastleu dokazali su da žene čiji su partneri dobrog materijalnog stanja u krevetu doživljavaju višestruke orgazme jer su opuštene zbog materijalne sigurnosti koju im taj muškarac može pružiti.

Također, bogate muškarce žene smatraju 'boljim materijalom za brak', pa se i one više trude prilikom seksualnih odnosa.

'Ovako dolazi do neke čudne diskriminacije u odabiru muškarca jer fizičke i materijalne karakteristike se izjednačavaju', tvrde autori studije.

Autor ovog istraživanja Thomas Pollet, psiholog iz Newcastlea, uporedio je svoje istraživanje s američkim kolegom Danielom Nettleom, a oba istraživanja pokazala su da je novac ključni faktor u doživljavanju orgazama kod žena.

'Prijašnja istraživanja bila su vršena na osnovu privlačnosti i fizičke simetrije muškaraca, i dokazano je da ti faktori uveliko utiču na učestalost orgazama, no danas se pouzdano zna da je novac taj koji najviše utiče na broj orgazama', dodaju naučnici.

Istraživanja su vršena na području Velike Britanije, Njemačke, Amerike i Kine.
Pa ovo je normalno skroz. Nije stvar u sexualnoj tehnici i obdarenosti (sve je to isto), već u glavi. Kako će jadna da se opusti i svrši kad mora malim mozgom misliti kako će sutra napraviti ručak sa 2 marke. I lafac ako nema para, e što će biti dobar, kako zaraditi za sutra i još biti star fucker. Ko ima para bolje se i .ebe, to je do subjektivnog osjećaja.
zelenashica

#77 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Lesli Eldridž wrote:Pa ovo je normalno skroz. Nije stvar u sexualnoj tehnici i obdarenosti (sve je to isto), već u glavi. Kako će jadna da se opusti i svrši kad mora malim mozgom misliti kako će sutra napraviti ručak sa 2 marke. I lafac ako nema para, e što će biti dobar, kako zaraditi za sutra i još biti star fucker. Ko ima para bolje se i .ebe, to je do subjektivnog osjećaja.
vala nije tačno :roll: ...ja kad nemam love meni je tad sex jedino što me može oraspoložiti :D ...jer znam da sex mogu imati za džabe :D ....
Lesli Eldridž

#78 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Lesli Eldridž »

mišica wrote:
Lesli Eldridž wrote:Pa ovo je normalno skroz. Nije stvar u sexualnoj tehnici i obdarenosti (sve je to isto), već u glavi. Kako će jadna da se opusti i svrši kad mora malim mozgom misliti kako će sutra napraviti ručak sa 2 marke. I lafac ako nema para, e što će biti dobar, kako zaraditi za sutra i još biti star fucker. Ko ima para bolje se i .ebe, to je do subjektivnog osjećaja.
vala nije tačno :roll: ...ja kad nemam love meni je tad sex jedino što me može oraspoložiti :D ...jer znam da sex mogu imati za džabe :D ....
Ohohooo... Pa evo ja imam para, zaključak se sam nameće.
:D
Ekspanzi

#79 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Ekspanzi »

Lesli Eldridž wrote:Ohohooo... Pa evo ja imam para, zaključak se sam nameće. :D
hehe jes, sad treba samo da se sretno ozenis, a da zena dok ti vrijedno radis ide kod brkatog komse vodoinstalatera.. :evil: :dance:
zelenashica

#80 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Lesli Eldridž wrote:
mišica wrote:
Ohohooo... Pa evo ja imam para, zaključak se sam nameće.
:D
hm :skoljka: :run:
ljubav_aha

#81 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by ljubav_aha »

mišica wrote:
misica,seks je odlicno sredstvo za opustanje od stresa ;-)

LE,nisam te dobro razumjela u vezi pozicije siromasnog ljubavnika :!:
Irelevantan

#82 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Irelevantan »

Da bi sex bio kvalitetan, u krevetu ne smije biti tabu-a............ :-D 8-)

Stoga ako se jednoj strani nešto ne radi ...ili se stidi nečega....nema tu sex-a..... ;-)
Irelevantan

#83 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Irelevantan »

fixer wrote:
mišica wrote:
mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ :D
Ja mogu samo da te demantujem :-) ......mom muškarčini nije potrebno ništa reći,ni podučiti ni usmjeriti........on sve zna :thumbup: i da ništa ne kažem :-D ............
de, ako vec tako dobro hebe da i mene prahne...
a sto ne gumo ove "moj otac jaci od tvog"fraze :D
@Fixer

Nije problem dogovorit ćemo se..... ;-)
ljubav_aha

#84 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by ljubav_aha »

elmer wrote:Da bi sex bio kvalitetan, u krevetu ne smije biti tabu-a............ :-D 8-)

Stoga ako se jednoj strani nešto ne radi ...ili se stidi nečega....nema tu sex-a..... ;-)
ali zato su kucanski poslovi za vecinu balkanca tabu tema :mrgreen:

eh,eto ,razlog vise da nema zena orgazma ;-)
fixer

#85 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by fixer »

elmer wrote:
fixer wrote:
mišica wrote:
Ja mogu samo da te demantujem :-) ......mom muškarčini nije potrebno ništa reći,ni podučiti ni usmjeriti........on sve zna :thumbup: i da ništa ne kažem :-D ............
de, ako vec tako dobro hebe da i mene prahne...
@Fixer

wahhahahhahah :D :D :D :D
dje si hebac? :D
zelenashica

#86 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

fixer wrote:
elmer wrote:
fixer wrote: de, ako vec tako dobro hebe da i mene prahne...
@Fixer

wahhahahhahah :D :D :D :D
dje si hebac? :D
..............
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:31, edited 1 time in total.
JThomas

#87 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by JThomas »

no danas se pouzdano zna da je novac taj koji najviše utiče na broj orgazama', dodaju naučnici.
eto "misterija ženskog orgazma" konačno riješena, džaba ste kuckali tolike stranice :D

sve, al kad pomislim koliko su oni plaćeni za ova "istraživanja"...ja sam fakat fulio struku :D

a formulacija me neodoljivo podsjeća na ono da je "evolucija proglašena netačnom u svijetu" :D
Vincent Raine

#88 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Vincent Raine »

mišica wrote:
Ti si moj idol :D :mrgreen:
seln

#89 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by seln »

JThomas wrote:
no danas se pouzdano zna da je novac taj koji najviše utiče na broj orgazama', dodaju naučnici.
eto "misterija ženskog orgazma" konačno riješena, džaba ste kuckali tolike stranice :D

sve, al kad pomislim koliko su oni plaćeni za ova "istraživanja"...ja sam fakat fulio struku :D

a formulacija me neodoljivo podsjeća na ono da je "evolucija proglašena netačnom u svijetu" :D
Ma sega su mi ova silna otkrica o seksualnosti, ovom-onom, kojekakve liste ( 5 nacina da vam cuna ne postane mlohava, 10 savjeta za sretnu menstruaciju)...
kako su se ljudi zigu sve ove vijekove bez kojekakvih savjeta?
A za ovu temu o muskarcima koji su losi u krevetu...specijalno za autorku teme:
najgori u krevetu je muskarac kojeg nema.
zelenashica

#90 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

Vincent Raine wrote:
mišica wrote:
Ti si moj idol :D :mrgreen:
:D fala.... :skoljka: :run:
bez_ideje

#91 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by bez_ideje »

A ne kontam sta je lose u tome da mu kazes sta hoces? :roll:
Ko ne trazi,ne dobije :mrgreen: :mrgreen:
Sad druga je prica ako on nakon obrazovnog programa i dalje ćera po svom.......tu vec treba trazit bistrijeg zagondziju :dance: :dance:
Super Hik

#92 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Super Hik »

mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ :D
da, umjesto da fino uzmu grah, kašike, kafu, zečije rebarce, kuglu, visak,....., pa fino vide šta vi volite, bez da se blamiraju i gluho bilo, pitaju. :D :D
pjega

#93 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by pjega »

koji muskarci? svi? zao mi je ako si imala toliko losih iskustava, ali apsolutno nije lose da su svi losi i da se svakom mora reci sta treba da radi. malo bezze tema. :-)
MELBOURNE_SARAJEVO

#94 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

A ko je rekao da su zene dobre u krevetu??Kod vecine ide ovako joj ja to ne volim joj meni je to bezze itd itd ja necu analno meni je to bas fuj :D :D joj nemoj meni usta meni se to gadi :D :D ma daj jesi lud gdje cemo vani vidjece nas neko :D jeli treba da nabrajam :D za tango treba dvoje ako niste znali :D znaci zene na sta se furate pa vi kao mislite da ste vi dobre u krevetu ??pricam o mojim o bosankama :D za ostale nacije cu reci puno bolje nego nase bosanke :D :D
zelenashica

#95 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:A ko je rekao da su zene dobre u krevetu??Kod vecine ide ovako joj ja to ne volim joj meni je to bezze itd itd ja necu analno meni je to bas fuj :D :D joj nemoj meni usta meni se to gadi :D :D ma daj jesi lud gdje cemo vani vidjece nas neko :D jeli treba da nabrajam :D za tango treba dvoje ako niste znali :D znaci zene na sta se furate pa vi kao mislite da ste vi dobre u krevetu ??pricam o mojim o bosankama :D za ostale nacije cu reci puno bolje nego nase bosanke :D :D
.............
Last edited by zelenashica on 22/02/2009 20:31, edited 1 time in total.
Vincent Raine

#96 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Vincent Raine »

MELBOURNE_SARAJEVO wrote:A ko je rekao da su zene dobre u krevetu??Kod vecine ide ovako joj ja to ne volim joj meni je to bezze itd itd ja necu analno meni je to bas fuj :D :D joj nemoj meni usta meni se to gadi :D :D ma daj jesi lud gdje cemo vani vidjece nas neko :D jeli treba da nabrajam :D za tango treba dvoje ako niste znali :D znaci zene na sta se furate pa vi kao mislite da ste vi dobre u krevetu ??pricam o mojim o bosankama :D za ostale nacije cu reci puno bolje nego nase bosanke :D :D
U Australiji daju u guzu??? :shock:

:D :mrgreen:
Irelevantan

#97 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Irelevantan »

:thumbup:

čovjek je sve rekao......... :-D
Super Hik

#98 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by Super Hik »

Vincent Raine wrote:
U Australiji daju u guzu??? :shock:

:D :mrgreen:
a priča se da im nije mrsko ni sa kengurima. :lol:
zelenashica

#99 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by zelenashica »

elmer wrote:
:thumbup:

čovjek je sve rekao......... :-D
................
black

#100 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?

Post by black »

:lol:
Post Reply