Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
#1 Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........ 
- seln
#2 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Rjesenje:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........

...i to dok si na forumu.
- zena21
#3 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
ja sam svog davno sve naucila i sad nema problemamima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
_BosanaC
#4 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Koga, ovog sto mu @seln sliku ostavi?zena21 wrote:ja sam svog davno sve naucila i sad nema problemamima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
- zena21
#5 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
ma jok.ba... taj je sve znao cim sam ga otpakovala_BosanaC wrote:Koga, ovog sto mu @seln sliku ostavi?zena21 wrote:ja sam svog davno sve naucila i sad nema problemamima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
btw - jesi slucajno bio u Vilsu juce
-
*mima*
#8 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Jeli ti sa ovim jebes svoje glupe trebe?seln wrote:Rjesenje:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
funaki
#9 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Mi samo glumimo da smo ''glupi'' teta mima...mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
*mima*
#10 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
funaki wrote:Mi samo glumimo da smo ''glupi'' teta mima...mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
![]()
![]()
- seln
#11 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Aha...hoces termin?mima wrote:Jeli ti sa ovim jebes svoje glupe trebe?seln wrote:Rjesenje:mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
- zena21
#12 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
sta se ima tu glumitifunaki wrote:Mi samo glumimo da smo ''glupi'' teta mima...mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
![]()
![]()
-
_BosanaC
#13 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Hoces da pitas jesmo li se slucajno sreli u Vilsu juce?zena21 wrote:ma jok.ba... taj je sve znao cim sam ga otpakovala_BosanaC wrote:Koga, ovog sto mu @seln sliku ostavi?zena21 wrote: ja sam svog davno sve naucila i sad nema problema![]()
![]()
![]()
btw - jesi slucajno bio u Vilsu juce
-
*mima*
#14 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Aaaaaaa...........to mogu i sama.........A i ne volim muskarce bez kurca.....seln wrote:Aha...hoces termin?mima wrote:Jeli ti sa ovim jebes svoje glupe trebe?seln wrote: Rjesenje:
- seln
#16 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Pa sto se udade?mima wrote:Aaaaaaa...........to mogu i sama.........A i ne volim muskarce bez kurca.....seln wrote:Aha...hoces termin?mima wrote: Jeli ti sa ovim jebes svoje glupe trebe?
-
*mima*
#18 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
A ko se udade?????????'seln wrote:Pa sto se udade?mima wrote:Aaaaaaa...........to mogu i sama.........A i ne volim muskarce bez kurca.....seln wrote: Aha...hoces termin?
- zena21
zaboravi... ocito sam polupala loncice_BosanaC wrote:U setnji sa psom?zena21 wrote:Hm... fakat mislim da sam te vidjelau setnji s psom
![]()
a mozda je bio samo neko ko lici na tebe![]()
![]()
![]()
![]()
Cisto sumnjam
![]()
![]()
A cek da onaj s kim sam bio procita da ti se ucinilo da sam sa psom
![]()
![]()
izvinjaJEm se tome nekom s kim si bio u setnji
-
_BosanaC
Mislim da vec citazena21 wrote:zaboravi... ocito sam polupala loncice_BosanaC wrote:U setnji sa psom?zena21 wrote:Hm... fakat mislim da sam te vidjelau setnji s psom
![]()
a mozda je bio samo neko ko lici na tebe![]()
![]()
![]()
![]()
Cisto sumnjam
![]()
![]()
A cek da onaj s kim sam bio procita da ti se ucinilo da sam sa psom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
izvinjaJEm se tome nekom s kim si bio u setnji
A da Veca zna bio bi svaki dan u setnji Vilsom
-
rashid
#21 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Zar izgledamo da citamo misli? Reci gdje ti pase, tu se vrsi i "agresija" ... grrrrrrmima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
*mima*
#22 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
To care........Gdje treba spermu izbacit? Jeli to sve?rashid wrote:Zar izgledamo da citamo misli? Reci gdje ti pase, tu se vrsi i "agresija" ... grrrrrrmima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
-
rashid
#23 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
Pa ako si dobra, eto moze i CENZURA!mima wrote:To care........Gdje treba spermu izbacit? Jeli to sve?rashid wrote:Zar izgledamo da citamo misli? Reci gdje ti pase, tu se vrsi i "agresija" ... grrrrrrmima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........
Last edited by rashid on 18/06/2007 14:02, edited 1 time in total.
-
Harrys
#24 Re: Zasto su muskarci bezveze u krevetu?
mima wrote:Ne samo glupi muskarci, nego su opcenito glupi u krevetu.......Nemaju pojma. Sve moramo da im kazemo sta zelimo, da ih poducimo, da ih usmjerimo...........Dajte zene pisite njihova iskustva........