Zašto ste uništili Klix comment sistem?
- Indigont
#1 Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Jel još neko primijetio? Lajkaš jednom nečiji komentar, sljedeći komentar ako lajkaš klikni na njega, nije ti uopće ubrojan lajk. Šta ste namjestili da moš lajkati samo 1 dnevno neki komentar? I to je kao fix za ove manipulatore što manipuliraju lajkovima. Sad ima 10x manje lajkova za sve komentare, pucate sami sebi u nogu.
- Ludzak
#2 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
hajd to, ali izgleda da neko u njihovoj redakciji jede lajkove. Nekidan sam napisao jedan komentar. Inače komentar lajkan 30-tak, sutradan vidim taj isti komentar kad piše 0 lajkova. Doduše komentar je bio usmjeren protiv SDA politike.
- muminovic
#3 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
vjerovatno radi SBB botova dok ne prodju izboriIndigont wrote:Jel još neko primijetio? Lajkaš jednom nečiji komentar, sljedeći komentar ako lajkaš klikni na njega, nije ti uopće ubrojan lajk. Šta ste namjestili da moš lajkati samo 1 dnevno neki komentar? I to je kao fix za ove manipulatore što manipuliraju lajkovima. Sad ima 10x manje lajkova za sve komentare, pucate sami sebi u nogu.
imaju par hiljada botova
Pogledaj bilo koji clanak o sbb sve ce ti biti jasno.
- Indigont
#4 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Da i ja sam to primijetio. Pojede ti nešto lajkove.Ludzak wrote:hajd to, ali izgleda da neko u njihovoj redakciji jede lajkove. Nekidan sam napisao jedan komentar. Inače komentar lajkan 30-tak, sutradan vidim taj isti komentar kad piše 0 lajkova. Doduše komentar je bio usmjeren protiv SDA politike.
A SBB je lud. Djetelina everywhere.
- Baltazar_khan
#5 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
mene su banovali zbog SDA na komentarima. valjda botovi onog vehabije salke zildžićaLudzak wrote:hajd to, ali izgleda da neko u njihovoj redakciji jede lajkove. Nekidan sam napisao jedan komentar. Inače komentar lajkan 30-tak, sutradan vidim taj isti komentar kad piše 0 lajkova. Doduše komentar je bio usmjeren protiv SDA politike.
da se ja pitam, ukino bi komentare do izbora.
- all_might
#6 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Nešto im je pao broj komentara po članku kako su ong iz Travnika ili iz Bihaća prijavili policiji kada im je reko da će im bacit bombu 
- muha_sa
- Edin H.
#8 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Zadovoljan sam kvalitetom komentara 
- Kinaski
#9 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
all_might wrote:Nešto im je pao broj komentara po članku kako su ong iz Travnika ili iz Bihaća prijavili policiji kada im je reko da će im bacit bombu
-
klosar pravi
#10 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Zamisli do kojeg momenta u životu moras doci da se zamaraš ovim. 
- triconja
#11 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Šae ono raje kae radoncic mesija, bog, car, sah, kae nesto fahro i namah 6k lajkova, eee.
Treba to sve u radni kamp poslat
Treba to sve u radni kamp poslat
- skupljac_zeljeza
#12 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Treba isključiti skroz. Tamo jurišaju jedni na druge kao '43. Izgidoše.

- Edin H.
#13 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
skupljac_zeljeza wrote:Treba isključiti skroz. Tamo jurišaju jedni na druge kao '43. Izgidoše.
- muminovic
#14 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
treba banirati sve botove.
-
sarajlija120
#15 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Što veći broj otvaranja jednog članka, veći broj prikazivanja reklama ... njima pare a vamo se raja satra sa komenterima. Ovi žive od marketinga, pogledajte samo cjenovnik.
Barem AdBlock uključi da him pare ne idu
Barem AdBlock uključi da him pare ne idu
- djkurt
#16 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Znači pacijenti.klosar pravi wrote:Zamisli do kojeg momenta u životu moras doci da se zamaraš ovim.
- karanana
#17 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
da. upravljanje komentarima je totalna katastrofa i uzas. trenutno sam na nicku karanana5. dakle cetiri puta sam banovan zbog, hajde da kazem, ljubavnih komentara, gdje sam na primjer rekao da bi rado izasao sa osobom o kojoj clanak pise ili da ta osoba ima recimo prelijepe zelene sexipilne oci......i bum ban. ali zato lole koje napisu da je ta predivna osoba sa zelenim ocima poturcena srpkinja ili smrdljiva vlahinjdura (nebitno koji od ova dva primjera), e te lole mogu pisati i dalje i trovati mrznjom, ali ja koji bih sirio ljubav bez obzira da li je osoba turkinja ili vlahinja....e ne moze to karanana, vulgaran si....ma fuj stoko ispolitizirana i prodana!
edit: i da, djubrad su namjerno napravili sistem na mobilnoj aplikaciji gdje kad skrolas i citas tekst prema dole, automatski aktiviras one neke reklame i onda na taj nacin uzimaju pare.
edit: i da, djubrad su namjerno napravili sistem na mobilnoj aplikaciji gdje kad skrolas i citas tekst prema dole, automatski aktiviras one neke reklame i onda na taj nacin uzimaju pare.
-
ado_sar
#18 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Hocemo vise ljubavi i fotografija manekenki sa plaže na klixu a manje politike.karanana wrote:da. upravljanje komentarima je totalna katastrofa i uzas. trenutno sam na nicku karanana5. dakle cetiri puta sam banovan zbog, hajde da kazem, ljubavnih komentara, gdje sam na primjer rekao da bi rado izasao sa osobom o kojoj clanak pise ili da ta osoba ima recimo prelijepe zelene sexipilne oci......i bum ban. ali zato lole koje napisu da je ta predivna osoba sa zelenim ocima poturcena srpkinja ili smrdljiva vlahinjdura (nebitno koji od ova dva primjera), e te lole mogu pisati i dalje i trovati mrznjom, ali ja koji bih sirio ljubav bez obzira da li je osoba turkinja ili vlahinja....e ne moze to karanana, vulgaran si....ma fuj stoko ispolitizirana i prodana!
-
swanfilter
#19 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Sta sam ja sve upratio oko Klixa i komenta ... Ako neko zna sta to znaci -1 pozitivan komentar? Idu tako daleko da ti brisu komentar sve dok ne zavrsi duboko u crvenom. Izgleda nemaju dovoljno kadra ...
- karanana
#20 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
ma dzaba kad i na slikama i tekstovima o manekenkama krene prepucavanje na nacionalnoj osnovi. ali politika ovih jada je da ta prepucavanja dozvoli, ali eto...kad ja kazem da bih vodio ljubav sa tom manekenkom, to ne moze. gdje je granica? sta je gore reci nekoj djevojci: jebem ti mater tursku/vlasku ili volio bih se posexati s tobom? ovim nakaradama iz kix je izgleda sex tabu i ne-ne, a pomahnitali nacionalisti su u redu. ma fuj, kazem ti.ado_sar wrote:Hocemo vise ljubavi i fotografija manekenki sa plaže na klixu a manje politike.karanana wrote:da. upravljanje komentarima je totalna katastrofa i uzas. trenutno sam na nicku karanana5. dakle cetiri puta sam banovan zbog, hajde da kazem, ljubavnih komentara, gdje sam na primjer rekao da bi rado izasao sa osobom o kojoj clanak pise ili da ta osoba ima recimo prelijepe zelene sexipilne oci......i bum ban. ali zato lole koje napisu da je ta predivna osoba sa zelenim ocima poturcena srpkinja ili smrdljiva vlahinjdura (nebitno koji od ova dva primjera), e te lole mogu pisati i dalje i trovati mrznjom, ali ja koji bih sirio ljubav bez obzira da li je osoba turkinja ili vlahinja....e ne moze to karanana, vulgaran si....ma fuj stoko ispolitizirana i prodana!
a jos jedno da.....manipulisu sa plusevima i minusima opasno. sve se svodi na to ko im da pare. uzas na sta je medijski prostor pao.
-
Juliuscezar
#21 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
klix komentare treba ukinut a one koji komentarisu locirat i na lijecit. Ono normalne osobe ne pisu
- JThomas
#22 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
u društvu koje je generalno na dnu...klix komentari su dno dna dna. dno gledano odozdo. talog, mulj, kalcifikat. i forum i ulica i kafana u stvarnom životu spram njih djeluju zaista kao personifikacije pameti, mudrosti, odmjerenosti, kulture...
-
klosar pravi
#23 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
JThomas wrote:u društvu koje je generalno na dnu...klix komentari su dno dna dna. dno gledano odozdo. talog, mulj, kalcifikat. i forum i ulica i kafana u stvarnom životu spram njih djeluju zaista kao personifikacije pameti, mudrosti, odmjerenosti, kulture...
Pa zamisli da vidiš face likova koji ostavljaju debilne komentare njih 90 posto da se sjebe covjek.
- skupljac_zeljeza
#24 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
Vjerovatno još nešto rade. I ankete množe sa nulom.

- Indigont
#25 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?
lajkajte jedan komentar, svaki naknadni koji lajkate se uopće ne broji više