Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Indigont

#1 Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Indigont »

Jel još neko primijetio? Lajkaš jednom nečiji komentar, sljedeći komentar ako lajkaš klikni na njega, nije ti uopće ubrojan lajk. Šta ste namjestili da moš lajkati samo 1 dnevno neki komentar? I to je kao fix za ove manipulatore što manipuliraju lajkovima. Sad ima 10x manje lajkova za sve komentare, pucate sami sebi u nogu.
Ludzak

#2 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Ludzak »

hajd to, ali izgleda da neko u njihovoj redakciji jede lajkove. Nekidan sam napisao jedan komentar. Inače komentar lajkan 30-tak, sutradan vidim taj isti komentar kad piše 0 lajkova. Doduše komentar je bio usmjeren protiv SDA politike.
muminovic

#3 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by muminovic »

Indigont wrote:Jel još neko primijetio? Lajkaš jednom nečiji komentar, sljedeći komentar ako lajkaš klikni na njega, nije ti uopće ubrojan lajk. Šta ste namjestili da moš lajkati samo 1 dnevno neki komentar? I to je kao fix za ove manipulatore što manipuliraju lajkovima. Sad ima 10x manje lajkova za sve komentare, pucate sami sebi u nogu.
vjerovatno radi SBB botova dok ne prodju izbori

imaju par hiljada botova

Pogledaj bilo koji clanak o sbb sve ce ti biti jasno.
Indigont

#4 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Indigont »

Ludzak wrote:hajd to, ali izgleda da neko u njihovoj redakciji jede lajkove. Nekidan sam napisao jedan komentar. Inače komentar lajkan 30-tak, sutradan vidim taj isti komentar kad piše 0 lajkova. Doduše komentar je bio usmjeren protiv SDA politike.
Da i ja sam to primijetio. Pojede ti nešto lajkove.

A SBB je lud. Djetelina everywhere.
Baltazar_khan

#5 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Baltazar_khan »

Ludzak wrote:hajd to, ali izgleda da neko u njihovoj redakciji jede lajkove. Nekidan sam napisao jedan komentar. Inače komentar lajkan 30-tak, sutradan vidim taj isti komentar kad piše 0 lajkova. Doduše komentar je bio usmjeren protiv SDA politike.
mene su banovali zbog SDA na komentarima. valjda botovi onog vehabije salke zildžića :oops: prijave komentar :mrgreen: al zato botovi šćepe dominiraju ima ih ko mrava :lol:

da se ja pitam, ukino bi komentare do izbora.
all_might

#6 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by all_might »

Nešto im je pao broj komentara po članku kako su ong iz Travnika ili iz Bihaća prijavili policiji kada im je reko da će im bacit bombu :lol:
muha_sa

#7 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by muha_sa »

pratim
Edin H.

#8 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Edin H. »

Zadovoljan sam kvalitetom komentara :oops:
Kinaski

#9 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Kinaski »

all_might wrote:Nešto im je pao broj komentara po članku kako su ong iz Travnika ili iz Bihaća prijavili policiji kada im je reko da će im bacit bombu :lol:
:lol: :lol: :thumbup:
klosar pravi

#10 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by klosar pravi »

Zamisli do kojeg momenta u životu moras doci da se zamaraš ovim. :D
triconja

#11 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by triconja »

Šae ono raje kae radoncic mesija, bog, car, sah, kae nesto fahro i namah 6k lajkova, eee.

Treba to sve u radni kamp poslat :D
skupljac_zeljeza

#12 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by skupljac_zeljeza »

Treba isključiti skroz. Tamo jurišaju jedni na druge kao '43. Izgidoše.

Image
Edin H.

#13 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Edin H. »

skupljac_zeljeza wrote:Treba isključiti skroz. Tamo jurišaju jedni na druge kao '43. Izgidoše.

Image
:lol: :lol: :lol:
muminovic

#14 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by muminovic »

treba banirati sve botove.
sarajlija120

#15 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by sarajlija120 »

Što veći broj otvaranja jednog članka, veći broj prikazivanja reklama ... njima pare a vamo se raja satra sa komenterima. Ovi žive od marketinga, pogledajte samo cjenovnik.

Barem AdBlock uključi da him pare ne idu :-)
djkurt

#16 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by djkurt »

klosar pravi wrote:Zamisli do kojeg momenta u životu moras doci da se zamaraš ovim. :D
Znači pacijenti.
karanana

#17 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by karanana »

da. upravljanje komentarima je totalna katastrofa i uzas. trenutno sam na nicku karanana5. dakle cetiri puta sam banovan zbog, hajde da kazem, ljubavnih komentara, gdje sam na primjer rekao da bi rado izasao sa osobom o kojoj clanak pise ili da ta osoba ima recimo prelijepe zelene sexipilne oci......i bum ban. ali zato lole koje napisu da je ta predivna osoba sa zelenim ocima poturcena srpkinja ili smrdljiva vlahinjdura (nebitno koji od ova dva primjera), e te lole mogu pisati i dalje i trovati mrznjom, ali ja koji bih sirio ljubav bez obzira da li je osoba turkinja ili vlahinja....e ne moze to karanana, vulgaran si....ma fuj stoko ispolitizirana i prodana!

edit: i da, djubrad su namjerno napravili sistem na mobilnoj aplikaciji gdje kad skrolas i citas tekst prema dole, automatski aktiviras one neke reklame i onda na taj nacin uzimaju pare.
ado_sar

#18 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by ado_sar »

karanana wrote:da. upravljanje komentarima je totalna katastrofa i uzas. trenutno sam na nicku karanana5. dakle cetiri puta sam banovan zbog, hajde da kazem, ljubavnih komentara, gdje sam na primjer rekao da bi rado izasao sa osobom o kojoj clanak pise ili da ta osoba ima recimo prelijepe zelene sexipilne oci......i bum ban. ali zato lole koje napisu da je ta predivna osoba sa zelenim ocima poturcena srpkinja ili smrdljiva vlahinjdura (nebitno koji od ova dva primjera), e te lole mogu pisati i dalje i trovati mrznjom, ali ja koji bih sirio ljubav bez obzira da li je osoba turkinja ili vlahinja....e ne moze to karanana, vulgaran si....ma fuj stoko ispolitizirana i prodana!

edit: i da, djubrad su namjerno napravili sistem na mobilnoj aplikaciji gdje kad skrolas i citas tekst prema dole, automatski aktiviras one neke reklame i onda na taj nacin uzimaju pare.
Hocemo vise ljubavi i fotografija manekenki sa plaže na klixu a manje politike.
swanfilter

#19 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by swanfilter »

Sta sam ja sve upratio oko Klixa i komenta ... Ako neko zna sta to znaci -1 pozitivan komentar? Idu tako daleko da ti brisu komentar sve dok ne zavrsi duboko u crvenom. Izgleda nemaju dovoljno kadra ...
karanana

#20 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by karanana »

ado_sar wrote:
karanana wrote:da. upravljanje komentarima je totalna katastrofa i uzas. trenutno sam na nicku karanana5. dakle cetiri puta sam banovan zbog, hajde da kazem, ljubavnih komentara, gdje sam na primjer rekao da bi rado izasao sa osobom o kojoj clanak pise ili da ta osoba ima recimo prelijepe zelene sexipilne oci......i bum ban. ali zato lole koje napisu da je ta predivna osoba sa zelenim ocima poturcena srpkinja ili smrdljiva vlahinjdura (nebitno koji od ova dva primjera), e te lole mogu pisati i dalje i trovati mrznjom, ali ja koji bih sirio ljubav bez obzira da li je osoba turkinja ili vlahinja....e ne moze to karanana, vulgaran si....ma fuj stoko ispolitizirana i prodana!

Hocemo vise ljubavi i fotografija manekenki sa plaže na klixu a manje politike.
ma dzaba kad i na slikama i tekstovima o manekenkama krene prepucavanje na nacionalnoj osnovi. ali politika ovih jada je da ta prepucavanja dozvoli, ali eto...kad ja kazem da bih vodio ljubav sa tom manekenkom, to ne moze. gdje je granica? sta je gore reci nekoj djevojci: jebem ti mater tursku/vlasku ili volio bih se posexati s tobom? ovim nakaradama iz kix je izgleda sex tabu i ne-ne, a pomahnitali nacionalisti su u redu. ma fuj, kazem ti.

a jos jedno da.....manipulisu sa plusevima i minusima opasno. sve se svodi na to ko im da pare. uzas na sta je medijski prostor pao.
Juliuscezar

#21 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Juliuscezar »

klix komentare treba ukinut a one koji komentarisu locirat i na lijecit. Ono normalne osobe ne pisu
JThomas

#22 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by JThomas »

u društvu koje je generalno na dnu...klix komentari su dno dna dna. dno gledano odozdo. talog, mulj, kalcifikat. i forum i ulica i kafana u stvarnom životu spram njih djeluju zaista kao personifikacije pameti, mudrosti, odmjerenosti, kulture...
klosar pravi

#23 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by klosar pravi »

JThomas wrote:u društvu koje je generalno na dnu...klix komentari su dno dna dna. dno gledano odozdo. talog, mulj, kalcifikat. i forum i ulica i kafana u stvarnom životu spram njih djeluju zaista kao personifikacije pameti, mudrosti, odmjerenosti, kulture...

Pa zamisli da vidiš face likova koji ostavljaju debilne komentare njih 90 posto da se sjebe covjek.
skupljac_zeljeza

#24 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by skupljac_zeljeza »

Vjerovatno još nešto rade. I ankete množe sa nulom.

Image
Indigont

#25 Re: Zašto ste uništili Klix comment sistem?

Post by Indigont »

lajkajte jedan komentar, svaki naknadni koji lajkate se uopće ne broji više
Post Reply