Bodkin wrote:LBVIEW wrote:
Nisu,zato sto su dobrim dijelom i Hrvati ucestvovali u unistenju zlocinackog rezima i kvazidrzave za razliku od Srba koji i dan danas slave nastanak svoje.A nisu ni u Saboru sjedile rehabilitirane ustase niti je predsjednik istog bio Luburic.Nije ni Budak nastavio sa pricom o siljastim glavama u Srba,kao sto je genocidna baba onu o svoju o "genetskom otpadu"(dok nije poslana u Hag).Dalje,nije predsjedjednik Hrvatske brbljao kako su se Srbi u Jasenovcu sami ubijali,kao sto radi laktasko govedo(kad se radi o zrtvama srpskog fasizma) u svojstvu legitimno izabranog ne jednom,vec koliko ono puta?

Zlocinci, ako nisu pobjegli, kaznjavani su kako treba i nisu tretirani kao heroji,a zrtve su dobile pijetet koji zasluziju,za razliku od repubilkoserpske stvarnosti gdje se sasvim normalno zivi pored sekundarnih masovnih grobnica.

Trebal' jos?
jok eto nisu. ko danas sjedi u hrvatskom saboru? i jel to dodik danas isto sto i luburic? i ko je budak danas u rs-u? nije brbljao ali je isto kao dodik umanjivao broj zrtava kao sto i danas umanjuje. koliko je puta hrvatski vrh otisao u jasenovac? danas vidimo koliko su pijeteta zrtve dobile. kurac, eto koliko. a ono sto su dobile prije, dobile su jer je ndh nabijena nogom posred usta od strane istih svih naroda tadasnje jugoslavije, a ne hrvata samih. i sta mislis ko je tad zivio pored masovnih grobnica iz WW2? ili mislis da su pobili partizani svakoga ko je napravio zlocin?
a danas? jel to nisu hiljadu godina robije dobili zlocinci? dakle zajebi takvo pisanje i umanjivanje tudjeg zlocina i tudje zrtve svojim.
Prvo,zajebi ti tu tvrdnju kako ja umanjujem tudi zlocin i zrtve svojima,na pocetku sam asno naveo primjere koji pokazuju sta ja o tom rezimu i zlocinima istog mislim.Dalje,koliko god pokusavao kopati, takvo ponasanje slicno onom srpskih politicara u Hrvatskoj neces naci.I da,za mene je Duduk u istoj ravni s Luburicem,bez obzira sto u zlocinima nije sam ucestvovalo-tu "olaksavajucu" okolnost mozes pokusati prodati nekom drugom,svako ko na onakav nacin prica o tudim zrtvama optuzujuci za postavljanje lutaka,samobombardiranje i slicne gadosti je dno dna.A ni Bijasr nije nista bolja s rekonstrukcijom zlocina na Kapiji,nesto ne vidim kako vlasti u Hrvatskoj rade nesto slicno na srpskim stratistima.
Sto se tice srpskog Budaka,nije valjda da ti nije poznat rad babuskare Bilje?A zivot pored grobnica je danas nesto sasvim u skladu sa republickosrpskim normama,a o istim vlada zavjerenicka sutnja,koju remete jedino lakomi pojednci koji
pokusavaju naplatiti informacije o tudoj muci

ili oni sto pred smrt osjete grizu savjesti.Da takvih nije bilo i
u Hrvatskoj,nakon sto je NDH poslana na smetljiste historije, ni ne sporim,samo bilo je bilo i poprilicno onih koji su njeno naslijede smatrali svojim sramotom i otkrivanje tragova zlocina duznoscu.Sorrry,ipak je to srpski izum,kao uostalom i sekundarne masovne grobnice.