Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
-
Amazingness
#551 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Reklo bi se da je genocidna tvorevina država kako si to lijepo napisao. Nadam se da si bio samo sarkastičan u tom retardiranom postu.
- seln
#552 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Jeste, jeste...gorila je, a mozda i simpanzaBasvod wrote:sinuhe wrote:Sigurno ne nakon visednevnih nereda na ulicama BL.Basvod wrote:
Ma ja... a kako je Dodik dosao na vlast tamo krajem 90ih?Koje si godiste?
Pa "gorila" je cijela RS, Dodik i Plavsicka sa jedne strane a SDSovci sa druge, na kraju sa Pala krenuli Srbi da se sukobe sa Banjalucanima, SFOR se ukljucio, haos opsti bio. Godinama su iz SDSa prigovarali da je Dodik sa NATO tenkovima dosao na vlast. Ovo sada u FBIH je mala maca ste se u RS desavalo krajem 90ih.
Gorila je jedino prilikom polaganja kamena temeljca za onu dzamiju koju ste srusili. Tada je srblje dobrovoljno pohrlilo na ulice...ubij, zakolji, da balija ne postoji..pa makar jeli korenje.
- Drvosjeca iz Dejcica
#553 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Šta pjeniš, šta bulazniš, kakvi janjičari, ti živiš još u 19. vijeku. Ja sam radio sa momcima iz RS-a jer tamo nisu mogli naći posao a našli su ga u F.BiH i bili prihvaćeni kao braća, pa šta sada? Kakve to veze ima sa protestima?Great Cornholio wrote:Lažeš, nije tako, ja nisam mogao naći posao, nisam mogao odraditi ni pripravnički u Federaciji, pa su mi ljudi iz RS-a to omogućili. Imam ja prijatelja i u banjaluci i u Prijedoru, nije u RS-u diktarura, ljudi su me tamo primili ko najrođenijeg, i zato ne bih voli da "janičari" tamo naprave haos, koji se trude da naprave, trude se da preko svojih plaćenika toliko raspamete Dodika, da ga natjeraju da počne pucati po svom narodu, da izazove sukobe za koje će neko okriviti Bošnjake.@mba wrote:rado bi se u manjem bh-entitetu protestovalo, ALI ako imas rezim kao u sjevernoj koreji gdje niko ne smije ni da pusti vjetar a da ne pita milorada onda trebas imati damu do poda pa izaci na ulice!
da je tamo imalo bolja situacija, isli bi svi tamo posao traziti, ali prpa buraz, ne smije tamo niko ni da mrdne dok je laktashenko na vlasti!
cute i trpe uz podvijen rep!
Bošnjaci nisu zločinački narod, ali i oni, kao i Srbi, su uvijek više stradali od "janjičara" iz svojih redova, nego jedni od drugih.
Isti je to narod, isti je tip čovjek Husein kapetan Gradaščević i Vojvoda Živojin Mišić, i ja Boga molim da nas ne zavade ponovo, pa da ponovo počne pucati brat na brata.
-
Great Cornholio
#554 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
I mogu poručiti Srbima iz RS-a da ne nasjedaju na provokacije, da ostanu dostojanstveni, da ne odbacuju Boga, da ne dozvole da ih banda izdajnička izvede na ulice, zapali ih, kao što su ove naše u Tuzli, pa da opet sami sebe ubijaju.
Po svemu sudeći Bog će intervnisati vrlo Brzo, jer ako ne interveniše zlo će uništiti i ono malo dobra što je među ljudima ostalo.
Jeble vas pare, ovi kojima ništa sveto, koji gaze preko mrtvih da bi došli do još više para, hoće da vas natjeraju da ubijete i ono malo ljudskog što je ostalo u našim ludima .Ne idite na ulice, ostanite vjerni Bogu, ne slušajte nikoga sem Isusa.
Matej 4,3 I pristupi k njemu kušač i reče: ako si sin Božij, reci da kamenje ovo hljebovi postanu.
Matej 4,4 A on odgovori i reče: pisano je: ne živi čovjek o samom hljebu, no o svakoj riječi koja izlazi iz usta Božijih.
Po svemu sudeći Bog će intervnisati vrlo Brzo, jer ako ne interveniše zlo će uništiti i ono malo dobra što je među ljudima ostalo.
Jeble vas pare, ovi kojima ništa sveto, koji gaze preko mrtvih da bi došli do još više para, hoće da vas natjeraju da ubijete i ono malo ljudskog što je ostalo u našim ludima .Ne idite na ulice, ostanite vjerni Bogu, ne slušajte nikoga sem Isusa.
Matej 4,3 I pristupi k njemu kušač i reče: ako si sin Božij, reci da kamenje ovo hljebovi postanu.
Matej 4,4 A on odgovori i reče: pisano je: ne živi čovjek o samom hljebu, no o svakoj riječi koja izlazi iz usta Božijih.
-
Great Cornholio
#555 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ima, Amerika ( Zlo) želi da zavlada svijetom,ovaj momak je sigurno njihov plaćenik, to su isti oni neljudi koji su pokrenuli Zlo u Ukrajini.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Šta pjeniš, šta bulazniš, kakvi janjičari, ti živiš još u 19. vijeku. Ja sam radio sa momcima iz RS-a jer tamo nisu mogli naći posao a našli su ga u F.BiH i bili prihvaćeni kao braća, pa šta sada? Kakve to veze ima sa protestima?
Današnji janičari su se u Americi obučavali da zapale i poruše mjesto gdje su rođeni, i ovaj koji je juče bio u Banjaluci je onaj koji treba da pripremi mjesto gdje treba da počne novi bratoubilački rat.
Nije Dodik kriv, i neka mu Bog pomogne da ne učini ono što izdajnici žele da učini.
SDS je četnička stranka, BN je četnička televizija, a četnici su fasovali u Tuzli 15. maja, ja bih volio da fasuju i od Dodika.
-
Great Cornholio
#556 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Kakva jedna nacija i tri vjere, to je podvala onih koji žele da im se svi poklonimo. Nama treba mnogo naroda i jedan BOG, samo tako ćemo se moći oduprijeti zlu koje želi da u potpunosti zavlada svijetom.
Nisu zlo Bošnjaci, Srbi i Hrvati, svi ti narodi još uvijek nisu u potpunosti odbacili Boga, nisu još uvijek pristali da se klanjaju lažnom Bogu koji se zove Novac.
Ovo je zlo, 100% čisto zlo, ali opet kažem, ne treba uzimati pravdu u svoje ruke, Bog će to zlo uništiti, kad ne znam, možda uskoro, a možda za 1000 godina, ali će Zlo( koje je većinu ubijedilo da je dobro) biti uništeno. Nije mi vala drago, al' mi nije ni žao, jer što su sijali to će i požnjati.
Nisu zlo Bošnjaci, Srbi i Hrvati, svi ti narodi još uvijek nisu u potpunosti odbacili Boga, nisu još uvijek pristali da se klanjaju lažnom Bogu koji se zove Novac.
Ovo je zlo, 100% čisto zlo, ali opet kažem, ne treba uzimati pravdu u svoje ruke, Bog će to zlo uništiti, kad ne znam, možda uskoro, a možda za 1000 godina, ali će Zlo( koje je većinu ubijedilo da je dobro) biti uništeno. Nije mi vala drago, al' mi nije ni žao, jer što su sijali to će i požnjati.
-
Great Cornholio
#557 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Ovoga se oni plaše, plaše se partizana, plaše se onih koji su imali vođu koji je htio pravdu za sve, jer nisu džaba mnogi muslimani govorili da je Tito bio pejgamberskog umeta, oni se plaše svega onoga što može okupiti mnogo naroda i povesti ih u borbu za pravdu.
Nisu zlo oni koji vjeruju u Boga, zlo su oni koji žive u iluziji da mogu biti ravni Bogu.
Nisu zlo oni koji vjeruju u Boga, zlo su oni koji žive u iluziji da mogu biti ravni Bogu.
-
Great Cornholio
#558 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Danas nema takvih pravednih vođa, nema kralja Petra, nema Tita, i neće ih izgleda više ni biti dok Bog ne uzme pravdu u svoje ruke. Tada neće biti jedna nacija a više vjera, tada će biti puno ravnopravnih naroda koji će vjerovati u jednog, istog za sve, Boga.
- LBVIEW
#559 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Nema ratnih zastava, samo zastave medunarodno priznate drzave iz 90-tih, e sad sto vama historijske cinjenice nisu po volji tim gore po iste,jel' tako?Hlapoje wrote:Srbi ne protestuju, zato što Bošnjaci protestuju.
Što Bošnjaci budu više protestovali, Srbi će sve više tihovati.
U pitanju je taj neki antagonizam i činjenica da je nacionalni moment u BiH za tri koplja iznad socijalnog i svih drugih momenata.
To što se neke partije, organizacije ili neki usamljeni očajni likovi i oglase zbog nezadovoljstva stanjem u RS..to su samo izuzeci koji ne pobijaju pravilo.
Pa čak i ti bošnjački protesti koji navodno imaju socijalni karakter...ne mogu da prodju nez nacionalnog obeležja, ratnih zastava, tekbiranja i zahteva za ukidanje entiteta, što uz "poslovični" antagonizam, samo još više doprinosi da sad Srbi NAMERNO neće da protestuju.
-
Great Cornholio
#560 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
I ovo nije četnička pjesma, i ovo su četnici zloupotrijebili, ovdje je časna srpska vojska pobijedila u bici protiv onih koji su krenuli da im okupiraju državu.
Oni koji su 92' klali ljude po Bijeljini ( SDS je tada bio na vlasti nije ih Dodik klao, dodik je bio u reformistima, a jedino oni su željeli da se Jugoslavija nsačuva ), nedužne ljude, i bacali ih u Drinu, su ukaljali čast onima koji su u Cerskoj bici branili granicu svoje države, pobijedili mnogo brojnijeg i naoružanijig neprijatelja.
Ova dvije pjesme su u suštini iste, obje ove vojske su se borile protiv nepravde silnika, ali to izgleda slabo ko vidi, "janičari" su nas zaslijepili, nažalost.
Oni koji su 92' klali ljude po Bijeljini ( SDS je tada bio na vlasti nije ih Dodik klao, dodik je bio u reformistima, a jedino oni su željeli da se Jugoslavija nsačuva ), nedužne ljude, i bacali ih u Drinu, su ukaljali čast onima koji su u Cerskoj bici branili granicu svoje države, pobijedili mnogo brojnijeg i naoružanijig neprijatelja.
Ova dvije pjesme su u suštini iste, obje ove vojske su se borile protiv nepravde silnika, ali to izgleda slabo ko vidi, "janičari" su nas zaslijepili, nažalost.
- LBVIEW
#561 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Jes , jes, zavadio nas svet, a oni sto su u UZP napravili masovne zlocine ukljucujuci i genocid nad Bosnjacima su zapravo bosnjacki "janjicari".Great Cornholio wrote:Lažeš, nije tako, ja nisam mogao naći posao, nisam mogao odraditi ni pripravnički u Federaciji, pa su mi ljudi iz RS-a to omogućili. Imam ja prijatelja i u banjaluci i u Prijedoru, nije u RS-u diktarura, ljudi su me tamo primili ko najrođenijeg, i zato ne bih voli da "janičari" tamo naprave haos, koji se trude da naprave, trude se da preko svojih plaćenika toliko raspamete Dodika, da ga natjeraju da počne pucati po svom narodu, da izazove sukobe za koje će neko okriviti Bošnjake.@mba wrote:rado bi se u manjem bh-entitetu protestovalo, ALI ako imas rezim kao u sjevernoj koreji gdje niko ne smije ni da pusti vjetar a da ne pita milorada onda trebas imati damu do poda pa izaci na ulice!
da je tamo imalo bolja situacija, isli bi svi tamo posao traziti, ali prpa buraz, ne smije tamo niko ni da mrdne dok je laktashenko na vlasti!
cute i trpe uz podvijen rep!
Bošnjaci nisu zločinački narod, ali i oni, kao i Srbi, su uvijek više stradali od "janjičara" iz svojih redova, nego jedni od drugih.
Isti je to narod, isti je tip čovjek Husein kapetan Gradaščević i Vojvoda Živojin Mišić, i ja Boga molim da nas ne zavade ponovo, pa da ponovo počne pucati brat na brata.
-
Great Cornholio
#562 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Da ne zaboravimo i Hrvate, ipak je iz tog naroda izašao kralj pod čijim rukovodstvom su svi naši narodi bili neko i nešto, ipak smo mi tada smjeli reći NE! i Americi i Rusiji.
Ali, i njemu "kraljevstvo" "zapališe" janičari, kao što je bio onaj plaćenik juče u Banjaluci.
Da mi ga je propustit' kroz ruke, znao bi čitav živt kad će promjena vremena
Ali, i njemu "kraljevstvo" "zapališe" janičari, kao što je bio onaj plaćenik juče u Banjaluci.
Da mi ga je propustit' kroz ruke, znao bi čitav živt kad će promjena vremena
-
Great Cornholio
#563 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Neka ti Bog pamet da, ja nisam svemoćanLBVIEW wrote:
Jes , jes, zavadio nas svet, a oni sto su u UZP napravili masovne zlocine ukljucujuci i genocid nad Bosnjacima su zapravo bosnjacki "janjicari".Uz to smo jos i sa Srbima braca, nije bilo rata u zadnjih 200 godina da od strane srpske polticke vrhuske nije bio planiran i sproveden zlocin nad Bosnjacima.Mani se patetike i laznog bratsva, tu pricu vise nikome ne mozete prodati, cak ni ti kao potomak "Srbina muslimanske vjeroispovjesti".,
![]()
Dosta vala i mene, samo se džaba nerviram, i poslije svega rečenog se osjećam ko onaj musliman iz Zavidovića, kažu da se Sizif zvao
- LBVIEW
#564 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Nisam stigao procitati nastavak, znas ono o Dodiku , reformistima kao spasiteljima Jugoslavije i tako te mudrosti, da jesam vjerovatno bi me "preobratio", toliko si uvjerljiv s tom "slavjanskom" spikom.Great Cornholio wrote:Neka ti Bog pamet da, ja nisam svemoćanLBVIEW wrote:
Jes , jes, zavadio nas svet, a oni sto su u UZP napravili masovne zlocine ukljucujuci i genocid nad Bosnjacima su zapravo bosnjacki "janjicari".Uz to smo jos i sa Srbima braca, nije bilo rata u zadnjih 200 godina da od strane srpske polticke vrhuske nije bio planiran i sproveden zlocin nad Bosnjacima.Mani se patetike i laznog bratsva, tu pricu vise nikome ne mozete prodati, cak ni ti kao potomak "Srbina muslimanske vjeroispovjesti".,
![]()
![]()
Dosta vala i mene, samo se džaba nerviram, i poslije svega rečenog se osjećam ko onaj musliman iz Zavidovića, kažu da se Sizif zvao
- Tomos
#565 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Kome će protestvovati, onaj koji je u FOČI Ili Rogatici i Višegradu i ostalim zabitima, i ako je zbog toga što nemaju fajde kome protestvovati onda je kod njih med i mlijeko, nema nezaposlenih dobre plate, pa hajmi onda kod njih preći u njihov entitet, gledao sam na TV da u bijeljini jedni kažu nama je dobra naša Srpska Država nazvaše je tako mi nećemo protestvovati i zaključio sam oni su to dobili ratom ubijanjem,klanjem i protjerivanjem nesrba naš predstavnik to potpisao i oni su dobili svoje i da crkaju od gladi oni to ne daju.
- Tomos
#566 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Sa srbima nema nikad života to neće ni Hrvatska, pa ni mi koji se osjećamo legalističkim snagama odnosno Bosancima i Hercegovcima, bez torova i predznaka Srpska RBIH koja bi bila samo republika srpskog naroda.snowden_impostor wrote:hAZNADAR wrote:Ne zele oni nikakvu BiH i zele tor cist od Bosnjaka bez obzira bili Bosnjaci sovinisti ili tolerantni kosmopoliti,... uostalom vidjeli smo 92-ge kada je najvise civila stradalo koliko je bilo sovinizma u Bosnjaka, a vidjeli smo i poslije Dejtona ismijavanja Bosnjaka zbog multietnicnosti,..... a plaho ce proci prica da je bosnjacki megalomanizam i hegemonizam iznjedrio srpski separatizam - kao - nije ga prije bilo, Srbi inace bili za multietnicku ravopravnu zajednicu od pocetka al eto brezobrazni Bosnjaci(koji usput receno nemaju ni naciju, ne postoje, nemaju jezik, poturice,.. jel tako ono bjese).snowden_impostor wrote: Upravo ovakve sovinisticke teze su razlog zasto srbi i hrvati nezele unitarnu bih. "Mi ce mo se nakotiti a oni nek se isele." iz kog si ti majketi vjeka?
Bosnjacki sovinizam je samo produkt tlacenja, diskriminacije, getoizacije, fasizma,...
Ali to nije tema,.... tema je zasto barem zajednicki problem nije zajednicki.
da tako bjese, dok su muslimani zalagali se za nezavisnu bih, srbi su branili zajednicku drzavu koja se zvala JUGOSLAVIJA. Za razliku o snovima multi nacjonalne gradjanske i unitarne BiH o kojoj se bosnjaci slomise sanjajuci, SFRJ je bila decentrilizovana, gradjanska i veoma dobro multi enticka drzava u koju su Srbi unjeli svoju drzavnost vec 1918...
znam da je generalna amnezija za sve one koji se nesjecaju niceka prije 91. Da vas posjetim samo da prije Dejtona i Srbrenice, Kosova i Krajine, prije svih zlocina, najveci zlocin je bilo razbijanje Jugoslavije. Zlocin protiv naroda i narodsti u SFRJ.
Pa je sad pitanje kako to srbi nece sa bosnjacima, isto kao sto bosnjaci nisu htjeli 91 sa srbima da OSTANU u istoj drzavi. Jeste zaboravili Lisabonski sporazum?
Srbi su vec tada shvatili kada su hladno bili preglasavani na svakom nivou da multi kulturalni zivot u BiH je porazen i mrtav i od tada se uzdaju use i u svoje kljuse.
Znamo mi vrlo dobro da smo i mi svi Bosanci i Hercegovci, ateisti, agnostici i ostali izdvajali za tu JNA ali se ta JNA stavila samo na stranu srpstva i srpskog naroda ukopala i dovezla svo raspoloživo oružje na brdima oko gradova i rokaj po civilnim objektima i civilima, i u Jugi su muslimani bili manjina pa su to morali prihvatati, neće manjina većini donositi pravila, i sam predsjednik psihijatar srpskog naroda rašo je rekao da ako rata bude neće biti muslimana, evo ostali su muslimani živi, a njegovi planovi se nisu ostvarili.
-
matematicar_teski
#567 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
davno je meni stari govorio, srbi jedu korijenje, mogu da zive u sumi 3 godine da se ne kupaju i ciste.
Zapamtite ove mudre rijeci i prenosite svojoj djeci
- dadoka84
#568 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
snowden_impostor srbi nisu bili za jugoslaviju, vec za veliku srbiju. u tome je razlika. i nemojte se praviti budale. bosanci su htjeli normalnu jugoslaviju, ali ona to vise nije bila. zato se i raspala.
-
Great Cornholio
#569 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
A ovim aiz SDS-a (četnicima) želim da im se desi ono što im se desilo u Tuzli 15. maja 1992.. Joj da imam kakvu moć pa da mogu dati pamet Dodiku, onu istu pamet koju je imao Selim Bešlagić koji nije dozvolio "janičarima" iz svog naroda da u ratu ukaljaju čast Tuzle.
Šamarila su naši vehabije kad su krenuli da zavade narode koji su živjeli u Tuzli, zato Tuzla nije, zna to svaki Tuzlak.
Ali, nažalost, u drugim gradovima su im dozvolili da se "razmašu".
Moram još ovu, jest da je ratna, i da nije dobro u ovaj vakat takve pjesme puštati, treba smirivati strasti, al' vala kad bi zaratili SDS -ssovci i ovi Dodikovi, ja bi Dodiku ovu vojsku poslao u ispomoć.
I još jedno " Jebem mater svima koji kažu da su tuzlaci sami sebi pobili mladost na Kapiji, 25. maja, na Dan mladosti, rođendan čovjeka kojeg ću ja dok sam živ smatrati pravednim i pametnim vladarom.
Šamarila su naši vehabije kad su krenuli da zavade narode koji su živjeli u Tuzli, zato Tuzla nije, zna to svaki Tuzlak.
Ali, nažalost, u drugim gradovima su im dozvolili da se "razmašu".
Moram još ovu, jest da je ratna, i da nije dobro u ovaj vakat takve pjesme puštati, treba smirivati strasti, al' vala kad bi zaratili SDS -ssovci i ovi Dodikovi, ja bi Dodiku ovu vojsku poslao u ispomoć.
I još jedno " Jebem mater svima koji kažu da su tuzlaci sami sebi pobili mladost na Kapiji, 25. maja, na Dan mladosti, rođendan čovjeka kojeg ću ja dok sam živ smatrati pravednim i pametnim vladarom.
-
radostan dan
#570 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
pa što ih prizivate na demonstracije tako prljave i neokupane, čuveni multietničari?
- seln
#571 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Od te drzave, koju su srbi "branili", vec su se bile odvojile Slovenija, Hrvatska i Makedonija...koja Jugoslavija?snowden_impostor wrote:hAZNADAR wrote:Ne zele oni nikakvu BiH i zele tor cist od Bosnjaka bez obzira bili Bosnjaci sovinisti ili tolerantni kosmopoliti,... uostalom vidjeli smo 92-ge kada je najvise civila stradalo koliko je bilo sovinizma u Bosnjaka, a vidjeli smo i poslije Dejtona ismijavanja Bosnjaka zbog multietnicnosti,..... a plaho ce proci prica da je bosnjacki megalomanizam i hegemonizam iznjedrio srpski separatizam - kao - nije ga prije bilo, Srbi inace bili za multietnicku ravopravnu zajednicu od pocetka al eto brezobrazni Bosnjaci(koji usput receno nemaju ni naciju, ne postoje, nemaju jezik, poturice,.. jel tako ono bjese).snowden_impostor wrote: Upravo ovakve sovinisticke teze su razlog zasto srbi i hrvati nezele unitarnu bih. "Mi ce mo se nakotiti a oni nek se isele." iz kog si ti majketi vjeka?
Bosnjacki sovinizam je samo produkt tlacenja, diskriminacije, getoizacije, fasizma,...
Ali to nije tema,.... tema je zasto barem zajednicki problem nije zajednicki.
da tako bjese, dok su muslimani zalagali se za nezavisnu bih, srbi su branili zajednicku drzavu koja se zvala JUGOSLAVIJA. Za razliku o snovima multi nacjonalne gradjanske i unitarne BiH o kojoj se bosnjaci slomise sanjajuci, SFRJ je bila decentrilizovana, gradjanska i veoma dobro multi enticka drzava u koju su Srbi unjeli svoju drzavnost vec 1918...
znam da je generalna amnezija za sve one koji se nesjecaju niceka prije 91. Da vas posjetim samo da prije Dejtona i Srbrenice, Kosova i Krajine, prije svih zlocina, najveci zlocin je bilo razbijanje Jugoslavije. Zlocin protiv naroda i narodsti u SFRJ.
Pa je sad pitanje kako to srbi nece sa bosnjacima, isto kao sto bosnjaci nisu htjeli 91 sa srbima da OSTANU u istoj drzavi. Jeste zaboravili Lisabonski sporazum?
Srbi su vec tada shvatili kada su hladno bili preglasavani na svakom nivou da multi kulturalni zivot u BiH je porazen i mrtav i od tada se uzdaju use i u svoje kljuse.
Kad vec lazete, ne cinite to tako ofirno. Amnezija je najprisutnija upravo medju srbima.
I ako je tebi disolucija Jugoslavije opravdanje za Srebrenicu, predlozicu te za orden bana prvog reda, sa zlatnim orlovim mudima.
Dok su srbi preglasavali, bilo je ok, zar ne?
- Šveđanin
#572 Re: Odg: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Sa ovom retorikom na obe strane nigdje nećete stići.matematicar_teski wrote:davno je meni stari govorio, srbi jedu korijenje, mogu da zive u sumi 3 godine da se ne kupaju i ciste.
Odmori malo..
Skickat från min iPhone 5 med Tapatalk
-
matematicar_teski
#573 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
ja ih i ne pozivam, ja cak nisam ni multietnicar, ni ti to zagovaram, svejedno mi je za njih, da sutra kometa padne na njih, ne bi se ni pocesaoradostan dan wrote:pa što ih prizivate na demonstracije tako prljave i neokupane, čuveni multietničari?
- seln
#574 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
Molio bih da razlikujemo sovinisticke ispade od poziva na demonstracije.radostan dan wrote:pa što ih prizivate na demonstracije tako prljave i neokupane, čuveni multietničari?
Uvredljive postove mozes prijaviti.
- seln
#575 Re: Zasto Srbi NE PROTESTUJU?
S tom razlikom sto mi to ne uzimamo kao povod da koljemo i silujemo.snowden_impostor wrote:dadoka84 wrote:snowden_impostor srbi nisu bili za jugoslaviju, vec za veliku srbiju. u tome je razlika. i nemojte se praviti budale. bosanci su htjeli normalnu jugoslaviju, ali ona to vise nije bila. zato se i raspala.
zamjeni te termine za bosnu i isto tako bi se to moglo reci i sad.