zasto bi neko navijao za veliki klub? To ti je nidje veze arguemnt.TheMule wrote:Pa niko nije reko da je to kriterij, samo sam reko da je to jedan od znakova da je to mali klub, a prave se valiki, i to ih pravi arogantnim, sto mi je odvratno, kao i sve ostalo kod njih.cyprus wrote:
PS Moram se dodatno osvrnut na argument: "kako možete na vijat za njih, pa samo su jednu titulu osvojili". Kontrapitanje: koliko jadan moraš biti da bi ti kriterij za navijanje bio broj osvojenih titula?
Nekoliko vas se javilo govoreci da ih simpatisete i od prije, i to je u redu, al' ovo moje pitanje je za ove "nove", nema sanse da su svi od prije.
I Piksi kad je dolazio po Vladavica u Zelju rekao mu je "Sine C.Zvezda je veliki klub i ona zove samo jednom". Je li to arogantno? Mislim da nije, nego je drzanje do image-a.
@cyprus: rece covjek mnogo finih stvari, al zaista bilo bi lijepo vidjeti nothingham forrest u prvoj ligi ponovo. Ipak je to jedan od najvecih evropskih klubova, al oni imaju problem sa tim da niko nece tamo da zivi jer vrvi sve od kriminala pa tako i ako uspiju nafatati nekog relevantnog igraca on im ode jer su kako sam citao i cuo uslovi zivota jako losi, tj. okolina je katastrofa. Leeds, Nothingham i Velez - velikani evropskog fudbala u drugoj ligi
Sto se tice Livorna - svaki cestit komunista mora simpatisati Livorno, a i Osasunu
Slozio bi se da je mnogo navijaca od danas do sutra i da ce mnogi koji se danas kunu u Barcu sutra da joj jebu majku kad izbaci nekog njima dragog, medjutim vremenom se i to isprofilira. Nekad sam volio italijane, al vec 10 godina samo Bayern i to nakon onog finala kad ih Jedinstvo iz Manchestera uze onako debilno
Medjutim ti strani klubovi za koje mi navijamo su nesto ipak mnogo manje od klubova sa kojima smo napravili prve korake i nikad nece moci zauzeti njihovo mjesto. Zato ne znam cemu tolike prepirke i nadmenost i svadje oko klubova koje 99% forumasa nikad uzivo nije gledalo.
Postoje klubovi koje simpatisemo i za koje navijamo, kao i oni koje ne simpatisemo i ne podnosimo, al samo jedan klub se moze voliti. Nekom je taj klub Zeljo, nekom Sarajevo, nekom Velez, nekom Celik itd, a ovi strani su dopuna da bi nam fudbal bio zanimljiviji i da bi mogli podjebavati kolegu pored sebe dok pije pivu