Zasto se Hrvati i Srbi toliko svadjaju oko Bosne?

Post Reply
seherzada_begovica

#1 Zasto se Hrvati i Srbi toliko svadjaju oko Bosne?

Post by seherzada_begovica »

Mislim, zasto je njima toliko stalo da Bosna bude dio Hrvatske ili dio Srbije, to meni izgleda kao nekakva patogena psihologija. :D

Da li je u pitanje kompleks malih nacija,

- npr. pogle teritorijalno na sta Hrvatska kifla lici, pa oni tu imaju komplex manjka teritorija?

- npr. Srbija, oni bi htjeli imati Veliku Srbiju, Jadran tako blizu, a tako daleko?

U cemu je fazon te nezajazljive gladi za bh teritorijem??? Svi bjeze od Bosne, a toliko se oko nje otimaju. Suludo! :-)
detroit-mercy

#2 Re: Zasto se Hrvati i Srbi toliko svadjaju oko Bosne?

Post by detroit-mercy »

seherzada_begovica wrote:Mislim, zasto je njima toliko stalo da Bosna bude dio Hrvatske ili dio Srbije, to meni izgleda kao nekakva patogena psihologija. :D

Da li je u pitanje kompleks malih nacija,

- npr. pogle teritorijalno na sta Hrvatska kifla lici, pa oni tu imaju komplex manjka teritorija?

- npr. Srbija, oni bi htjeli imati Veliku Srbiju, Jadran tako blizu, a tako daleko?

U cemu je fazon te nezajazljive gladi za bh teritorijem??? Svi bjeze od Bosne, a toliko se oko nje otimaju. Suludo! :-)
Ma ne otimaju se oni pretjerano nesto za BIH, prije ce biti da se ovi iz BiH otimaju da budu Rvacka ili Srbija.
Pogledaj ko vlada u obje zemlje, mahom porijeklom Bosnaci :mrgreen: .
seherzada_begovica

#3 Re: Zasto se Hrvati i Srbi toliko svadjaju oko Bosne?

Post by seherzada_begovica »

Znaci postoji ono kako jest:

Image

a sa cim oni nisu zadovoljni, sto ce reci nisu sretni sa svojim zemljama Hrvatskom ili Srbijom, i onda zele vece:

Image

Image

:D
Post Reply