Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisati??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
strong69

#26 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by strong69 »

jazzer wrote: Zbog ovakvih ja mjesecima vozim kao neki debil. Uhvatim se jedne trake, vozim po propisima i molim
Boga da se neki kreten ne zabije u mene. A prestrojavam se nakon sto 8 puta utvrdim da se mogu prestrojiti,
tj. dok utvrdim da 200 m iza mene nema motorista u papucama, da se neki debili ne trkaju...
Vjerovatno sam toliko oprezan i zbog cinjenice da dijete od par mjeseci cesto vozim u autu ali najvecim dijelom
zbog ovakvih ''cevabdzija'' :x
Isto ovako se i ja ponasam... Od kada se prije par godina neki motorista zamalo zabio u mene vozim u jednoj traci i prestrojavam se samo onda kada sam 1000% siguran da nema nikoga. Putujem mnogo i veci dio vremena sam u autu ali mi je muka od Sarajeva. Ni Karaula, ni Cemerno, ni Komar mi nisu strasni u poredenju sa nasim "vozacima" i "gradanima"...
drndalo

#27 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by drndalo »

Sto se mene tice Zmaj od mene vise dinara vidjeti nece...
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#29 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Entropio »

.
moke_31

#30 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by moke_31 »

Jutros vozio trudnu suprugu na pregled a poveli smo i 2.5 godišnjeg sina i idem autom pored doma zdravlja u vrazovoj kad se odjedmo s lijeve strane stvori BMW, hoće u moju ali mu ovaj ispred smeta i on ko svira da proleti. Kad sam došao pored njega vidim klinac tako nekih 17-18 godina, priča na telefon i vozi, BMW zvijer. Čim je uspio proći odjurio je ko zmaj. U 9 sati ujutro. Dakle ne možeš nikad biti siguran od takvih ubica. To treba pobiti, podaviti ko mačiće, čim dobiju vozačku.
dzejkej

#31 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by dzejkej »

sam pogled na onako unisteno auto je strasan..
djevojka ni kriva ni duzna, ucestvuje u saobracaju, postuje saobracajne propise a onako zavrsi zbog obicnog idiota..
lijepa smrtna kazna..
visocicaguy

#32 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by visocicaguy »

da li se pravno gledajuci moze donijeti zakon o maksimalnoj snazi vozila koja mogu voziti pocetnici?
tag33

#33 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by tag33 »

Bas sinoc prolazim tom cestom,nisam mogao da vjerujem koliko je onaj citroen zguzvan, mislio sam da su sve osobe u citroenu poginule na licu mjesta, nadam se da ce djevojka biti uredu...mercedes je minimalno isao 120 km/h kad je bio u stanju onako zguzvati ono auto...stvarno je uzas sto se desava u zadnje vrijeme, ja sam uvijek prije prelazio cestu bez da gledam hoce li neko naici i udariti me jer sam zivio par godina vani..i sve tako dok me jedna fancy treba nije malo kucnula dok sam prelazio na zeleno i jos me gledala zbunjeno kao ono : "jesi li ti normalan, gdje ces prelaziti cestu dok ja vozim"..od toga dana ne gledam samo lijevo i desno nego gledam i da me ne udari nesto sa neba kad prelazim cestu..Ona na skenderiji nesreca, kad je poginuo mladi momak ni kriv ni duzan dok je cekao zeleno da se upali, takodjer se u njega zabio neki 18 godisnjak..da li neko zna da li je pusten na slobodu ? Ako jeste, ista situacija ce i sad da bude, priveden, 5 dana poslije kad svi prestanu da pricaju o tome bit ce pusten i za 2 sedmice ga ocekujte u nekom tezem vozilu tipa "Hummer" kako bi bio siguran da mu nece biti nista jer mu je u zadnjoj nesreci malo saka otekla :roll:
tataćusak

#34 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by tataćusak »

visocicaguy wrote:da li se pravno gledajuci moze donijeti zakon o maksimalnoj snazi vozila koja mogu voziti pocetnici?
:thumbup:
Ja sve kontam ne bi im dao auto veće od hiljadu kubika da voze sami, nešto slično kao sa onim slovom P itd.
shuriken'

#35 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by shuriken' »

gdje ima podataka o pocinitelju i zrtvi? imena i ostalo?
JoeMessi

#36 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by JoeMessi »

Ova "djeca" misle da su nadklasa i tako se i ponasaju: bahati, sirovi, osioni, siledzije u malom.

Sada ce nasa draga policija napraviti dvodnevnu akciju kontrole saobracaja. Zaustavljace mene i ovog sa malim djetetom, ove zahebane nece dirati.
cyprus

#37 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by cyprus »

Al čuj 18-godišnjak da vozi bilo šta, a kamoli mercedes... jebem li mu maloumne roditelje :x
cappy_tempo

#38 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by cappy_tempo »

tataćusak wrote:
visocicaguy wrote:da li se pravno gledajuci moze donijeti zakon o maksimalnoj snazi vozila koja mogu voziti pocetnici?
Ja sve kontam ne bi im dao auto veće od hiljadu kubika da voze sami, nešto slično kao sa onim slovom P itd.
u hrvatskoj to vec odavno ima i to ga uveli jer su djeca guzonja ferrarije i slicna auta vozili preko 200 na autoputu. voze oni 200 jednom,drugi put i treci put struzu ga sa bankine i oni opale zakon koliko konja mozes voziti sa X godina.
ranger

#39 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by ranger »

juzna_strana wrote:
BIONA wrote:Nemate pojma kakva je ta djevojka divna, sokirala sam se kada sam vidjela ime :(
Isti slucaj kao i sa nastradalim momkom na Skenderiji..
Bahato malo djubre napravi zlocin,prica se par dana i kraj.. Ostane tuga rodbine i mezar ili grob cestitog insana..
I smece na slobodi nakon max mjesec dana..
Sistem ne postoji,samo uzimanje pravde u svoje ruke donosi kakvu-takvu satisfakciju. Nazalost.
poenta cijele price...
panzer

#40 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by panzer »

cyprus wrote:Al čuj 18-godišnjak da vozi bilo šta, a kamoli mercedes... jebem li mu maloumne roditelje :x

Nemoj tako. To je "mamino zlato" i "babin paša".
tataćusak

#41 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by tataćusak »

tag33 wrote:Bas sinoc prolazim tom cestom,nisam mogao da vjerujem koliko je onaj citroen zguzvan, mislio sam da su sve osobe u citroenu poginule na licu mjesta, nadam se da ce djevojka biti uredu...mercedes je minimalno isao 120 km/h kad je bio u stanju onako zguzvati ono auto...stvarno je uzas sto se desava u zadnje vrijeme, ja sam uvijek prije prelazio cestu bez da gledam hoce li neko naici i udariti me jer sam zivio par godina vani..i sve tako dok me jedna fancy treba nije malo kucnula dok sam prelazio na zeleno i jos me gledala zbunjeno kao ono : "jesi li ti normalan, gdje ces prelaziti cestu dok ja vozim"..od toga dana ne gledam samo lijevo i desno nego gledam i da me ne udari nesto sa neba kad prelazim cestu..Ona na skenderiji nesreca, kad je poginuo mladi momak ni kriv ni duzan dok je cekao zeleno da se upali, takodjer se u njega zabio neki 18 godisnjak..da li neko zna da li je pusten na slobodu ? Ako jeste, ista situacija ce i sad da bude, priveden, 5 dana poslije kad svi prestanu da pricaju o tome bit ce pusten i za 2 sedmice ga ocekujte u nekom tezem vozilu tipa "Hummer" kako bi bio siguran da mu nece biti nista jer mu je u zadnjoj nesreci malo saka otekla :roll:
Ja prolazim i kontam snima se neki film :sad:
Nisam mogao vjerovati da je auto onako uništeno u sred grada.
Da Bog dadne da djevojka preživi, kažu da je u veoma teškom stanju :-? .
A Zmaj, šta je mogao? Čovjek je pošteno zaradio svoje pare a ne kao neki..... Čovjek odrastao u bijedi i mislio da djetetu dadne ono što on nije imao ali mač sa dvije oštrice. Žalosno pa se ovo desilo ali i škola za sve ostale, ne kupujte djeci jaka i brza auta, samo da se može kotrljati od tačke A do tačke B.
amko76

#42 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by amko76 »

JoeMessi wrote:Ova "djeca" misle da su nadklasa i tako se i ponasaju: bahati, sirovi, osioni, siledzije u malom.

Sada ce nasa draga policija napraviti dvodnevnu akciju kontrole saobracaja. Zaustavljace mene i ovog sa malim djetetom, ove zahebane nece dirati.
Tačno, meni nisu jasni ovi forumaši koji se čude. Pa pun je grad balavaca guzonjinih sinova sa parama i bijesnim autima, i naravno bahatošću i silom koja proizilazi iz istog.

Ne znam kako to ne vide pa se čude svaki put kad se nešto ovakvo desi :roll:
dzejkej

#43 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by dzejkej »

panzer wrote:
cyprus wrote:Al čuj 18-godišnjak da vozi bilo šta, a kamoli mercedes... jebem li mu maloumne roditelje :x

Nemoj tako. To je "mamino zlato" i "babin paša".
taman tako..
a pravo mamino zlato lezi u bolnici (smajli koji place)
tataćusak

#44 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by tataćusak »

cappy_tempo wrote:
tataćusak wrote:
u hrvatskoj to vec odavno ima i to ga uveli jer su djeca guzonja ferrarije i slicna auta vozili preko 200 na autoputu. voze oni 200 jednom,drugi put i treci put struzu ga sa bankine i oni opale zakon koliko konja mozes voziti sa X godina.
Eh znači ne treba biti pametan, prepiši od komšije ono što valja.
zateznistub

#45 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by zateznistub »

Ukoliko saznam zasigurno da je ovo uradio sin vlasnika zmaja moja i noge moje citave familije do kraja zivota nece zagaziti u doticnu radnju.

Retardirani otac dati onakvo auto nekome ko je tek polozio. Moj meni ni ficu nije htio kupiti.
Da se ja pitam doticni bi visio na Marijinom dvoru i ne bi bio skinut' dok sam ne bi otpao.
shuriken'

#46 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by shuriken' »

prije sat vremena bijesni crni mercedes kod bivse americke ambasade prema ciglanama ide i pretiče s desne strane traku za ravno i traku za desnu da bi prije svih prošao na raskršću. policija štrajka. i piše kazne na parkingu na dobrinji.
Melami

#47 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Melami »

Rekli su da tu ima kamera? Znaci lagano to treba da se objavi da se vidi koliko je to on proletio, da je normalno vozio ne bi onako unistio auto.
Naravno, bice to lijepo sve prekriveno, a on ce dobiti 2 godine, a bice pomilovan nakon 1/3, i tu jendu trecinu ce da dobije vikende slobodne.
addem

#48 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by addem »

Strasno.
karanana

#49 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by karanana »

Melami wrote:Rekli su da tu ima kamera? Znaci lagano to treba da se objavi da se vidi koliko je to on proletio, da je normalno vozio ne bi onako unistio auto.
Naravno, bice to lijepo sve prekriveno, a on ce dobiti 2 godine, a bice pomilovan nakon 1/3, i tu jendu trecinu ce da dobije vikende slobodne.
nadam se da radi kamera. ima ih na mnogim raskrsnicama ali mnoge ne rade.
O'zone
Globalni moderator

#50 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by O'zone »

Image

Prije dolaska Hitne i Vatrogasaca :(
Locked