Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisati??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
cappy_tempo

#101 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by cappy_tempo »

Dr.Mr.Fr. wrote:http://videoteka.novatv.hr/multimedia/k ... ajeva.html

Kako živi Sarajevska Zlatna mladež !!!

:roll: :roll: :roll:
95% njih su "zaradili" pare i ovako se javno kurce i izvode nesto,a hana dusa draga uhitili su ganica :-) . sve ovo treba javno prozvati i nek dokazu odakle im kuce,auta,pare i da za noc trose tolike pare. neki dan ja na zmajevcu,a frajer plafo 90' godiste sjeda sa dvije cure i jaranom u mercedesa S500 i naravno odma po gasu prema carsiji... i ne ovo nije "sta ce bosnjo ljubomoran jer on nema" nego je ovo preseranje i zavrtanje para na svakom cosku i kurcenje po gradu kao ko su kao oni...
BIONA

#102 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by BIONA »

Samo se nadam da ce ostati ziva...i da ce se oporaviti ... :( :roll:
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#103 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by anjusha »

Sinoc sam se vracala s puta s muzem (vozili se iz pravca Konjica prema Sarajevu) i jedan lik sa bijelim C4 kupeom (tablice O46-0-444) je preticao sve zivo i trkao se sa novom srebrnom lagunom (zadnji dio tablice E-555) te je u jednom trenutku poceo da nas pretice na punoj liniji, vozeci preko 100 na sat (jer smo mi vozili oko 70-80) i buduci da je iz suprotnog smjera isao automobil totalno skrenuo u nas. Srecom, sa nase desne strane je bilo prosirenje, pa je muz (koji je vec vozac godinama) uspio da skrene na to prosirenje kako se lik ne bi zabio direkt u nas. Naravno, on je nastavio dalje da juri i pretekao nas i jos jednu kolonu koja je bila ispred nas i nakon par minuta se izgubio iz vida.
Odmah smo nazvali policiju, rekli sta se desilo, koje je auto u pitanju, registracije i ostalo i zamolili da ga policija zaustavi cim prije. Dosli smo do Sarajeva, prosli pored 2 patrole saobracajaca (prva na izlazu iz tunela poslije Bradine) i niti jedna ga nije bila zaustavila. Toliko o tome...

Da li su to "necije" table pa su policajci odmah znali da ne trebaju da ga zaustavljaju? Ili??? Koje je objasnjenje?

Uglavnom, da ne bi brze reakcije muza i mi bi danas bili u crnoj hronici, a jos jedan ubica vise na slobodi.
Namjerno sam napisala registracijske table da ako ih slucajno vidite u gradu- bjezite ko djavo od krsta od njih.
A policija? Koja policija???

Djevojke mi je jako zao i iskreno se nadam da ce se i oporaviti i da nece imati traume citav zivot. To zapravo zelim tom malom, kao i svim takvim "savjesnim" vozacima. A meni je vec danas trauma sjesti u svoj pezo i odvesti se kuci poslije posla, jer fakat se nikad ne zna koja "budala" sjedi za tim drugim volanom....
shecher

#104 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by shecher »

cappy_tempo wrote:

95% njih su "zaradili" pare i ovako se javno kurce i izvode nesto,a hana dusa draga uhitili su ganica :-) . sve ovo treba javno prozvati i nek dokazu odakle im kuce,auta,pare i da za noc trose tolike pare. neki dan ja na zmajevcu,a frajer plafo 90' godiste sjeda sa dvije cure i jaranom u mercedesa S500 i naravno odma po gasu prema carsiji... i ne ovo nije "sta ce bosnjo ljubomoran jer on nema" nego je ovo preseranje i zavrtanje para na svakom cosku i kurcenje po gradu kao ko su kao oni...
e to je to. pa i njima je valjda jasno da su (ako su) nezakonito stekli pare, i onda nam počnu soliti pamet kako treba biti uporan, snalažljiv, pametan...

uvesti ispitivanje porijekla imovine, nema druge.
ChataDodajStaHoces

#105 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by ChataDodajStaHoces »

Radi ovih stvari treba uvesti krvnu osvetu :( Cura ginekolog, doktorica, ulagala u sebe toliko dugo i toliko se trudila, lijepa i naocita, da joj se sada bore za zivot radi nekog balavog kretena. O ovome se treba pisati nadugo i nasiroko. Radi ovakvih stvari javnost treba izvrsiti pritisak kao u slucaju Mrnjavca i ostalih. Ovakvim stvarima treba stati u kraj i napraviti primjer od par pojedinaca. Kad bi par njih koji su ovakva sranja ranije napravili dobili po 10god, ostali bi dobro razmislili sta rade.

Meni samo nije jasno zasto se ove proklete TV kuce u Sarajevu malo vise ne angazuju oko ovakvih stvari, a ne pisu i prave clanke o glupom jet setu i politici non stop. Gdje je nestala ta prednost televizije :(((
shecher

#106 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by shecher »

anjusha wrote:jedan lik sa bijelim C4 kupeom (tablice O46-0-444) je preticao sve zivo i trkao se sa novom srebrnom lagunom (zadnji dio tablice E-555)

Odmah smo nazvali policiju, rekli sta se desilo, koje je auto u pitanju, registracije i ostalo i zamolili da ga policija zaustavi cim prije.
:thumbup:
poznanik

#107 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by poznanik »

Chata87 wrote:... O ovome se treba pisati nadugo i nasiroko. Radi ovakvih stvari javnost treba izvrsiti pritisak kao u slucaju Mrnjavca i ostalih. Ovakvim stvarima treba stati u kraj i napraviti primjer od par pojedinaca.

Kad bi par njih koji su ovakva sranja ranije napravili dobili po 10god, ostali bi dobro razmislili sta rade...
Melami

#108 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Melami »

cappy_tempo wrote:

sto meni nece da ucita ovaj video, jelte li vi cekali i koliko?
Comrad

#109 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Comrad »

Jedina sreca u nesreci jeste da je ova bila sama u autu, da je bio neko pozadi... :roll: I ovo evo gledam i cudim se uopste kako je ziva.
Last edited by Comrad on 25/06/2012 13:25, edited 1 time in total.
alenthekiller

#110 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by alenthekiller »

drndalo wrote:Jel' to ovaj ?

http://www.facebook.com/tarik.aljovic
To je on. Sto je najgore slucajno sam jednom sa njim bio na kafi sa par drugova :x :cry: Tarik01a youtube racun :roll:
VjecitiStudent

#111 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by VjecitiStudent »

poznanik wrote:
Chata87 wrote:... O ovome se treba pisati nadugo i nasiroko. Radi ovakvih stvari javnost treba izvrsiti pritisak kao u slucaju Mrnjavca i ostalih. Ovakvim stvarima treba stati u kraj i napraviti primjer od par pojedinaca.

Kad bi par njih koji su ovakva sranja ranije napravili dobili po 10god, ostali bi dobro razmislili sta rade...
Da, izvrsimo mi pritisak i lik dobije 10 godina, koje ce onda odsluziti radeci kod tate u Zmaju, cekajuci ekspresno pomilovanje predsjednika federacije, kao lik iz ove price
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=58288

Jedini ispravni nacin je da se neki nasi sramotni zakoni promijene.
strong69

#112 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by strong69 »

zambaklija wrote:jbte.....ša je ovovo...kojom brzinom je ovaj išao kad je ovog crvenog ovako samljeo i još u gradu??
Ma ovo nazalost nije nikakvo cudo za Citroen. I blazi udar uzrokuje veliku stetu. Imao sam C4 pa znam...

Poenta je u tome sto je IDIOT koji je ´94. godiste prosao na CRVENO i djevojku koja je studirala medicinu 6 godina, zaposlila se na GAK-u i imala lijepu buducnost doveo dotle da se bori za zivot.

Pocnite kontrolisati djecu roditelji! Ovo postaje grad u kojem je bolje ne napustati kucni prag mada ni tamo nije sigurno vise (primjer S. Kolonija).
Sunrise00

#113 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Sunrise00 »

cappy_tempo wrote:

vidi li jos neko ironiju u tome da hana radi reportazu o ovome? :-)
ChataDodajStaHoces

#114 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

VjecitiStudent wrote:Da, izvrsimo mi pritisak i lik dobije 10 godina, koje ce onda odsluziti radeci kod tate u Zmaju, cekajuci ekspresno pomilovanje predsjednika federacije, kao lik iz ove price
http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=58288

Jedini ispravni nacin je da se neki nasi sramotni zakoni promijene.
Pa sigurno se nece promijeniti diskusijama na forumu :) Cinjenica je da su narodne mase oruzje u rukama sposobnih. Kada bi se to na neki normalan nacin iskoristilo, mnoge stvari bi mi promijenili. Ova policija radi odlican posao, i najgore je kad ljudi optuzuju njih za ova sranja. Ne, to je hebeno tuzilastvo krivo koje vec godinama pravi probleme. Treba mijenjati zakone, to je osnova za sve. Ali nikako ne mogu da razumijem zasto se ne oformi neko "ad hoc" tijelo studenata - profesora - strucnjaka prava koji bi napravili/ispravili ZAKONE. Pa to plasirati u javnost, pa ukazati na greske koje su do sada prisutne. A uz to napraviti neki projekat istrazivackog novinarstva koji bi utvrdio zasto se javljaju ovakvi problemi u tuzilastvu i KO JE ODGOVORAN za takve odluke sudija. :x
ChataDodajStaHoces

#115 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Sunrise00 wrote:
cappy_tempo wrote:

black

#116 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by black »

ma ovo je davno otislo u mp3, ostaje samo ljutnja na desavanja i tuga zbog nastradalih kao sto je ova mlada doktorica, po obicaju, sto je najzalosnije, verglacemo ovu pricu par dana, ljutiti se na sve i svasta, pricati sta sve treba i na kraju se samo poklopiti usima, ne zbog nemoci vec zbog lijenosti....
uvijek se pitam kako u ovakvim situacijama nikad se ne desi da se zabije u nekog smecara kao sto je i on i slicni...
Melami

#117 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Melami »

Znam da ce zvucati glupo, al zastitite svoj zivot i ko god ima imalo vise para da doplati uzmite auto malo vece i cvrsce, Sve mi je jasno al pokusajte sebe zastiti od ovih budala.Zivot nema cijenu. Svi znamo da nije isto imati francuza i japanca, i Svabu i amera, bar sto se tice jacine auta
petunija

#118 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by petunija »

Sunrise00 wrote:
cappy_tempo wrote:

:lol: :lol: :lol:
Isto sam pomislila
Melami

#119 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Melami »

Dajte kako meni nece video :( tu Hanu bas volim gledati kako je ofirna. Boze dragi.
Jel to ovaj iskompleksirani majmun za kockastom glavom?
http://www.youtube.com/watch?v=_T1RLfGUlPE&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=oFEyR713KHU&feature=plcp
quarterback

#120 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by quarterback »

Melami wrote:Znam da ce zvucati glupo, al zastitite svoj zivot i ko god ima imalo vise para da doplati uzmite auto malo vece i cvrsce, Sve mi je jasno al pokusajte sebe zastiti od ovih budala.Zivot nema cijenu. Svi znamo da nije isto imati francuza i japanca, i Svabu i amera, bar sto se tice jacine auta
ovaj citroen je pokupljen sa strane, onaj momak na skenderiji s ledja, da bi izvukao zivu glavu iz ovakvih sudara trebalo bi ti otprilike ovo

Image
quarterback

#121 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by quarterback »

Chata87 wrote: Meni samo nije jasno zasto se ove proklete TV kuce u Sarajevu malo vise ne angazuju oko ovakvih stvari, a ne pisu i prave clanke o glupom jet setu i politici non stop. Gdje je nestala ta prednost televizije :(((
zato sto tv kuce zive od marketinga a marketingom upravljaju oni koji svojoj djeci daju ovakva auta, ako ne direktno onda indirektno
Cholina_Lokica

#122 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Cholina_Lokica »

Neka roditelji pocnu odgajati i kontrolistai balavurdiju u pola ce se situacija promjeniti
nineinchnails

#123 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by nineinchnails »

Dobro dosli u zemlju vladavine kriminala.
Malcu se nista nece desiti, niti ce mu ko nauditi. Ovaj slucaj vise nece biti u modi za 10-ak dana i bice zaboravljen. Djevojka ce ili umrijeti ili ostati invalid.
Zmaj ce i dalje prodavati cevape najnormalnije. Malac se dobiti novog mercedesa.

Sve ce to biti tako i ubuduce, sve dok se ne uvede "oko za oko-zub za zub", odnosno "besa".

Vazna obavijest:
Smanjite kretanja automobilom na najmanju mogucu mjeru u narednom periodu: dolaze djeca iz dijaspore sa svojim zvijerima na 4 tocka da ginu i ubijaju (kao i svake sezone do sada).
BIONA

#124 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by BIONA »

Ma kakvi roditelji, pa oni su to od njih i napravili :roll:
Melami

#125 Re: Zašto se članak o udesu kod Narodnog ne može komentarisa

Post by Melami »

quarterback wrote:
Melami wrote:Znam da ce zvucati glupo, al zastitite svoj zivot i ko god ima imalo vise para da doplati uzmite auto malo vece i cvrsce, Sve mi je jasno al pokusajte sebe zastiti od ovih budala.Zivot nema cijenu. Svi znamo da nije isto imati francuza i japanca, i Svabu i amera, bar sto se tice jacine auta
ovaj citroen je pokupljen sa strane, onaj momak na skenderiji s ledja, da bi izvukao zivu glavu iz ovakvih sudara trebalo bi ti otprilike ovo

Image[/quote
Znam ja da ce takvih komentara biti al znas i ti o cemu govorim. Malo je ruzno sad pricati o svemu tome na ovakav nacin i naravno ljudi su neduzni, al realno gledajuci, onaj na Grbavici ne bi onako prosao da je imao passata recimo, opet sad taj famozni passat al istina je.
Ne zelim da me neko pogrenso shvati, momak je neduzan, al ja kazem ako imate dovoljne love, gledajte da vam sigurnost bude prva pa onda potrosnja i tehnologija u autu, bas je bitno jel auto ima 5 CDova ili 6.
Locked