Evo raja, ja maloprije pokrenuh ozbiljnu temu (http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=12444)sa pitanjem da li medju hrvatskim svecenicima ima pedera ali je moderator zacas zacepi. Moja je namjera cista a to je da se zastite djeca od seksualnih predatora koji se kriju pod plastom svecenstva i religije. Svi smo culi koliko je ovih slucajeva otkriveno u USA proteklih par godina. Posto je Amerika slobodna zemlja u kojoj nije bauk govoriti o seksualnom zlostavljanju, pomislih kako ima puno Hrvatske katolicke djece kojima se dogodilo isto ali nesmiju govoriti o tome. Pa pomislih, posto nesmiju govoriti mozda se usude napisati pokoju na sa-x.
Medjutim, iz nekih razloga moderator ne zeli da se o tome prica. Da li on to pokusava zastititi katolicko svecenstvo kod nas ili je i sam zrtva seksualnog zlostavljanja od svecenstva i predrasuada, autoru ovog posta nije poznato.
Na zalost jedna tema koja je namijenjena da pomogne potencijalno ugrozenoj Bosanskoj mladezi ugasena je, a mladez je prepustena samoj sebi i javnost nikada nece saznati o njihovim traumama.
Zasto sarajevo-x stiti pedere i seksualne predatore?
-
SF-Mujo