Ja zaista ne znam zbog cega sam poceo navijati za Sarajevo. Da vam kazem odma da sam u SA bio samo jednom, nikad nisam bio na utakmici SA(sem kad smo igrali u kupu prosle godine protiv Slobode iz Bosanskog Novog) ali nikad na Kosevu za sad.

Mislim da je bila utakmica protiv Zelje u kupu kad smo ih pobjedili 3:2 na Kosevu 2006 godine. Bila tekma na hayatu, jednostavno boja dresa me privukla nezz stvarno. Tada je sve pocelo

Nikad nisam navijao za neki veliki evropski klub za razliku od mog brata(Barca).
U familiji mi nisu neki ljubitelji fudbala, jedino znam za dedu sa oceve strane da gaji simpatije prema FKS i stari mi jednom govorio da je moj rahmetli stric navijao za Sarajevo(poginuo na Igmanu 93). Sjecam se kad sam bio na raspustu kao mali u Bosni, ja i dedo gledali tekmu Sarajeva(ne sjecam se koja), pitam ja njega za koji nas klub navijas, kaze on za SA. Pitam ja njega od kad, kaze on od 60 i neke(nije se sjetio al mora da je bila ona sampionska godina

PS: ABd ako izborimo evropu i ako bude sve uredu sa qurcevom licencom na ljeto sa burazom i par drugova(ima nas i ovde

Da cujem od pravih Sarajlija