Zašto poredite bosnu sa afrikom
- U-zap
#1 Zašto poredite bosnu sa afrikom
...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom. 
-
RNG_25
#2 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Očiti trol je očit.
- spreca
#3 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Pa sta trazis ovdje?...........sto neides u Afriku......i to brzinom svjetlosti...........nije se lahko ujutro probuditi u drzavi koju nevolis .U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
- drunken tiger
#4 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Tema na stranu. al šta se to ima voljeti u ovoj državi??spreca wrote:Pa sta trazis ovdje?...........sto neides u Afriku......i to brzinom svjetlosti...........nije se lahko ujutro probuditi u drzavi koju nevolis .U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
- spreca
#5 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Naravno da neces voljeti Zutog,Ronhila i Herceg Jugovica.....voli se rodna gruda gdje si se rodio a i gdje su rodjeni tvoji preci....a sistem se moze mijenjatidrunken tiger wrote:Tema na stranu. al šta se to ima voljeti u ovoj državi??spreca wrote:Pa sta trazis ovdje?...........sto neides u Afriku......i to brzinom svjetlosti...........nije se lahko ujutro probuditi u drzavi koju nevolis .U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
- drunken tiger
#6 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
To je ljubav prema prirodi. Ljubav prema domovini obuhvata mnogo više od samog mjesta rođenja (mislim državu, širi geografski pojam od općine ili grada). Naravno da volim prirodu BiH, ali nisam baš neki ljubitelj naroda u BiH koji bira uvijek isto, koji su već 600 godina na istom nivou duhovnog i intelektualnog razvoja.Naravno da neces voljeti Zutog,Ronhila i Herceg Jugovica.....voli se rodna gruda gdje si se rodio a i gdje su rodjeni tvoji preci....a sistem se moze mijenjati
- spreca
#7 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Nisi jedini......ali prije zore nemoze da svanedrunken tiger wrote:To je ljubav prema prirodi. Ljubav prema domovini obuhvata mnogo više od samog mjesta rođenja (mislim državu, širi geografski pojam od općine ili grada). Naravno da volim prirodu BiH, ali nisam baš neki ljubitelj naroda u BiH koji bira uvijek isto, koji su već 600 godina na istom nivou duhovnog i intelektualnog razvoja.Naravno da neces voljeti Zutog,Ronhila i Herceg Jugovica.....voli se rodna gruda gdje si se rodio a i gdje su rodjeni tvoji preci....a sistem se moze mijenjati
- karanana
#8 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
replace "bosna" with "hrvatska". moze li i tako?U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
a ni ne raspravljam se s tobom jesi li u pravu ili nisi.
- Danguba
#9 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Cuj Beverly Hills u zapadnoj Hercegovini porediti sa Afrikom...
nema smisla
nema smisla
-
Seyfo
#10 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Ako se tema razvije dovoljno, pokretač će najednom reći: zajebajem se i ložim vas, a vi se hvatate ko mušice.
U riječniku bi kraj izraza Trol trebao stajati njegov nick.
U riječniku bi kraj izraza Trol trebao stajati njegov nick.
- U-zap
#11 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Ne ides*, ne volis* (rjecica ne se uz glagol pise odvojeno)spreca wrote:Pa sta trazis ovdje?...........sto neides u Afriku......i to brzinom svjetlosti...........nije se lahko ujutro probuditi u drzavi koju nevolis .U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
Bio sam na Africkom kontinentu, preporucio bih i tebi da obidjes. Osim toga, ja ne zivim u Bosni
- spreca
#12 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
i sta te onda muciU-zap wrote:Ne ides*, ne volis* (rjecica ne se uz glagol pise odvojeno)spreca wrote:Pa sta trazis ovdje?...........sto neides u Afriku......i to brzinom svjetlosti...........nije se lahko ujutro probuditi u drzavi koju nevolis .U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
Bio sam na Africkom kontinentu, preporucio bih i tebi da obidjes. Osim toga, ja ne zivim u Bosni
- U-zap
#13 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Nije ni Hrvatska daleko od bosne kao i ostale zemlje balkana. Ali jedino su se ona i Slovenija "uspjele" malo da izdvoje od ostatka bivse Yu.karanana wrote:replace "bosna" with "hrvatska". moze li i tako?U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
a ni ne raspravljam se s tobom jesi li u pravu ili nisi.
- U-zap
#14 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Mene nistaspreca wrote:i sta te onda muciU-zap wrote:Ne ides*, ne volis* (rjecica ne se uz glagol pise odvojeno)spreca wrote: Pa sta trazis ovdje?...........sto neides u Afriku......i to brzinom svjetlosti...........nije se lahko ujutro probuditi u drzavi koju nevolis .
- spreca
#15 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Hajd...ako nemas drugog posla samo pitajU-zap wrote: Mene nistasamo sam postavio pitanje.. Da li treba nesto da me muci da bih postavio pitanje?
-
hAZNADAR
#16 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Ima li kraja vise ovim pljuvackim temama i bolesnim pekmezama? 
- Njanjavi
#17 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Poredimo se sa bracom afrikancima jer imamo chundare ko i oni, pozamashne i mashala 
- U-zap
#18 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Očito je da tebe nešto muči. Da li je nezaposlenost ili to što nemaš ništa drugo raditi pa po čitav dan vidiš po forumu?spreca wrote:Hajd...ako nemas drugog posla samo pitajU-zap wrote: Mene nistasamo sam postavio pitanje.. Da li treba nesto da me muci da bih postavio pitanje?
- U-zap
#19 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Jesi mjerio? Računao medijan?Njanjavi wrote:Poredimo se sa bracom afrikancima jer imamo chundare ko i oni, pozamashne i mashala
- spreca
#20 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
sta ima u africiU-zap wrote:Očito je da tebe nešto muči. Da li je nezaposlenost ili to što nemaš ništa drugo raditi pa po čitav dan vidiš po forumu?spreca wrote:Hajd...ako nemas drugog posla samo pitajU-zap wrote: Mene nistasamo sam postavio pitanje.. Da li treba nesto da me muci da bih postavio pitanje?
- HAVANA
#21 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
Haj se zakuni.Dokle su s warp5 dogurali? To se tebi cini,spuco ekstazu pa te brzina spopala.Skripis zubima,kontas dobro ti,a u stvari go kurac od zivota.
Dok su tebi ova trolovanja i zajebancije interesantni,nisi ti dobar.Bosna je tu najmanji problem.Idi bolan radi,popij,pojedi,zapjevaj,diraj sisu neke zene,poigraj se sa njom,bice ti ljepse.Il popij stok,andol,nesta,da se preznojis...mozda prodje.
- U-zap
#22 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Toliko si zaglavio u toj nekoj iluziji da nemas dodira sa realnoscu...ali nisi jedini, nazalost...HAVANA wrote:U-zap wrote:...kada je Afrika kolijevka civilizacije a bosna kolijevka kriminala, gluposti i bureka u svemiru? Svako malo pročitam komentar kako se bosna poredi sa Afrikom iako su mnoge zemlje Afrike svjetlosnim godinama ispred Bosne, ljudi se kreću warp 5 brzinom.
Haj se zakuni.Dokle su s warp5 dogurali? To se tebi cini,spuco ekstazu pa te brzina spopala.Skripis zubima,kontas dobro ti,a u stvari go kurac od zivota.
Dok su tebi ova trolovanja i zajebancije interesantni,nisi ti dobar.Bosna je tu najmanji problem.Idi bolan radi,popij,pojedi,zapjevaj,diraj sisu neke zene,poigraj se sa njom,bice ti ljepse.Il popij stok,andol,nesta,da se preznojis...mozda prodje.
- HAVANA
#23 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Nisam bolan,radio,bas bilo posla,otiso malo na bazen i u saunu ,pa odbacio cerku kod drugarice,malo nabavke,kuci,zena sniclu bacila na brzaka,sad naceo pivu i cekam da navijam za moju bih. 
- HAVANA
#24 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
Može li čovjek u životu imati dva zavičaja? Ne može. Samo grobno mjesto u tuđini.

- U-zap
#25 Re: Zašto poredite bosnu sa afrikom
HAVANA wrote:Može li čovjek u životu imati dva zavičaja? Ne može. Samo grobno mjesto u tuđini.
Dom je tamo gdje je srce
a to nije ovdje:
http://www.klix.ba/biznis/privreda/u-bo ... /151113113
"Mesnicu su svečanim presijecanjem vrpce otvorili načelnik Općine Novi Grad Sarajevo...."