zasto ovaj znak izaziva strah ................?

seln

Post by seln »

addem wrote:I manite se uspjesnosti bivse Juge. Pogledajte Hrvatsku i Sloveniju ljudi. Da su kojim slucajem ostale u Jugoslaviji nikada ne bi napravile ovo sto danas imaju.
Razbolje se Djerzelezeeeee, amaaaaaannn........
Fair Life

Post by Fair Life »

Image
vatrogasac

Post by vatrogasac »

eh sad.....

Image

Image

Image

itd...itd....
addem

Post by addem »

Prpa.ba wrote:
addem wrote:I manite se uspjesnosti bivse Juge. Pogledajte Hrvatsku i Sloveniju ljudi. Da su kojim slucajem ostale u Jugoslaviji nikada ne bi napravile ovo sto danas imaju.

Sta konkretno danas imaju a nisu imali u Jugi? Imaju dug od 30 milijardi US$, narod je u kreditima zavaljan ko nikad, rasprodali su svoju obalu, imovinu, telekom (slovenci se tu jos uvijek drze, ali htjeli su u EU pa ce i to otici kad-tad :oops: ), da dalje ne nabrajam... Znaci u kojim segmentima su bolji danas nego sto su bili prije? :oops:
Bolji su u svim segmentima. Imaju na stotine kilometara frisko izgradjenog autoputa, bolji zdravstveni i obrazovni sistem, vece plate i penzije, slobodu govora, nemaju Beograd za glavni grad, konstantno su medju 5 top turistickih destinacija u svijetu ( Jugoslavija to nikad nije bila ), izgradili su super image zemlji. Uzeli su kredit za izdradnju autoputeva i sad ga otplacuju. Inace bivsa Juga je bila super zaduzena.
addem

Post by addem »

O Sloveniji ne treba ni raspravljati.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

addem wrote:
Prpa.ba wrote:

Sta konkretno danas imaju a nisu imali u Jugi? Imaju dug od 30 milijardi US$, narod je u kreditima zavaljan ko nikad, rasprodali su svoju obalu, imovinu, telekom (slovenci se tu jos uvijek drze, ali htjeli su u EU pa ce i to otici kad-tad :oops: ), da dalje ne nabrajam... Znaci u kojim segmentima su bolji danas nego sto su bili prije? :oops:
Bolji su u svim segmentima. Imaju na stotine kilometara frisko izgradjenog autoputa, bolji zdravstveni i obrazovni sistem, vece plate i penzije, slobodu govora, nemaju Beograd za glavni grad, konstantno su medju 5 top turistickih destinacija u svijetu ( Jugoslavija to nikad nije bila ), izgradili su super image zemlji. Uzeli su kredit za izdradnju autoputeva i sad ga otplacuju. Inace bivsa Juga je bila super zaduzena.
Sho bi se u momE kraju reklo - usra ti i sefa i stanicu :lol: :lol: :lol:
addem

Post by addem »

_BosanaC wrote:
addem wrote:
Prpa.ba wrote:
Plitak si ko miljacka u avgustu. :lol: :lol: :lol: :lol:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

addem wrote:
_BosanaC wrote:
addem wrote: Bolji su u svim segmentima. Imaju na stotine kilometara frisko izgradjenog autoputa, bolji zdravstveni i obrazovni sistem, vece plate i penzije, slobodu govora, nemaju Beograd za glavni grad, konstantno su medju 5 top turistickih destinacija u svijetu ( Jugoslavija to nikad nije bila ), izgradili su super image zemlji. Uzeli su kredit za izdradnju autoputeva i sad ga otplacuju. Inace bivsa Juga je bila super zaduzena.
Nek' si mi se nagovorio :D Bolje i ovako nego s onakvim argumentima :-) :-) :-)
addem

Post by addem »

_BosanaC wrote:
addem wrote:
_BosanaC wrote: Sho bi se u momE kraju reklo - usra ti i sefa i stanicu :lol: :lol: :lol:
Ja sam ti argumente naveo a ti ih ne prihvatas, nit dokazujes da je ista od gore navedenog neistina.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

addem wrote:
_BosanaC wrote:
addem wrote: Plitak si ko miljacka u avgustu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja sam ti argumente naveo a ti ih ne prihvatas, nit dokazujes da je ista od gore navedenog neistina.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
addem

Post by addem »

_BosanaC wrote:
addem wrote:
_BosanaC wrote: Nek' si mi se nagovorio :D Bolje i ovako nego s onakvim argumentima :-) :-) :-)
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

addem wrote:Bolji su u svim segmentima. Imaju na stotine kilometara frisko izgradjenog autoputa, bolji zdravstveni i obrazovni sistem, vece plate i penzije, slobodu govora, nemaju Beograd za glavni grad, konstantno su medju 5 top turistickih destinacija u svijetu ( Jugoslavija to nikad nije bila ), izgradili su super image zemlji. Uzeli su kredit za izdradnju autoputeva i sad ga otplacuju. Inace bivsa Juga je bila super zaduzena.

Dobro, vidim da je uzaludna rasprava sa tobom ako fakat vjerujes u ovo sta napisa. Teci Miljacko i dalje 8) :lol:
addem

Post by addem »

Prpa.ba wrote:
addem wrote:Bolji su u svim segmentima. Imaju na stotine kilometara frisko izgradjenog autoputa, bolji zdravstveni i obrazovni sistem, vece plate i penzije, slobodu govora, nemaju Beograd za glavni grad, konstantno su medju 5 top turistickih destinacija u svijetu ( Jugoslavija to nikad nije bila ), izgradili su super image zemlji. Uzeli su kredit za izdradnju autoputeva i sad ga otplacuju. Inace bivsa Juga je bila super zaduzena.

Dobro, vidim da je uzaludna rasprava sa tobom ako fakat vjerujes u ovo sta napisa. Teci Miljacko i dalje 8) :lol:
Uzaludno je ako ti vjerujes da ovo nije tacno. Ako mislis da su plate i penzije u Jugi bile vece nego sad u Hrvatskoj i Sloveniji bojim se da je svaka diskusija suvisna. Prosurfaj malo po netu i shvatices da juga sredinom sedamdesetih kada je imala najjaci standard nije bila ni blizu danasnjeg u Sloveniji ili Hrvatskoj. Inace zasto su gastarbajteri odlazili vani kad je u Jugi bilo blagostanje. Zasto su enormne sume novca tada bile izdavane za vojne potrebe? Zasto nije bilo benzina? Zasto je 60 godina vladala glad i sl. Ti mi izvoli navesti cinjenice po kojima je jednom Slovencu bolje bilo u Jugoslaviji.
sulesavic

Post by sulesavic »

addem wrote:Svaka demokratska zemlja u svijetu ti to dozvoljava. Inace rasprave o ustavu i ustavnom poretku bile su moguce i u bivsoj zemlji. Medjutim da su recimo nadrealisti postojali 75 i da su uzeli da malo ismijavaju tita, kucali bi kamen na istom tom Golom otoku. Nele je u zatvor otiso samo jer je na koncertu reko crko Marshall (pojacalo).
Je li taèno ovo boldirano?
prleitihi

Post by prleitihi »

addem wrote:
_BosanaC wrote:
addem wrote: Ja sam ti argumente naveo a ti ih ne prihvatas, nit dokazujes da je ista od gore navedenog neistina.
pirmin

Post by pirmin »

prleitihi wrote:
addem wrote:
_BosanaC wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vertigo

Post by Vertigo »

pirmin wrote:
prleitihi wrote:
addem wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pukli ste i vi ko petarda :lol: :lol: :lol: :lol:
sulesavic

Post by sulesavic »

registrovan wrote:
pirmin wrote:
prleitihi wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pukli ste i vi ko petarda :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo i od mene, ne bi li crklo!
adisio

Post by adisio »

Image

boli me briga za ostale, ali pomalo me je ove zvijezde strah.
Almir Arnaut-Belli

Post by Almir Arnaut-Belli »

danas vladaju isti oni koji su se kunuli u tita,samo sto su izvarali citav narod radi kesa,ko god misli da u BIH postoji demokratija duboko se vara,u BIH je na vlasti komuno-fašizam i svi se mi molimo da jednom nestanu svi oni koji nam ga donesose,odkako je tito umro pojavi se sto tita A ni jedan ni blizu kao on,da nas zatvori u tor i dobro izdegeneci sto smo i dalje kao narod glupi Bosanci iz viceva,jer kako razmisljate necemo daleko dogurati,imali ovdje ikakve zajednicke misli ako ima hajte da gradimo ovu poharanu drzavu i da trazimo sposobne ljude koji mogu ovo da poprave a ne da seremo po proslosti i spominjemo kako je bilo,ja sam pristalica da moze i bolje i da mora bolje,a i vi bi trebalo da prestanete da budete replike proslosti i da se trudite da zajednickim i prijateljskim jezikom prenesete dio svog znanja jedni na druge a ne samo tebi je velik nos i nemas zuba itd,ajd zivjeli drugovi moji napaceni Bosanci i Hercegovci
Post Reply