oportunist wrote:jutros se probudim cesem se po glavi i gledam jutarnji na FTV , neko visi na nekim kanafama (ja mamuran tobe jarabi a ramazan ) neka treba pod sljemom crvenim zelene tole , poznata mi prrrrrrrrrrrrravo, i danas na poslu listam laganini svoj mozgic i klik vidio slikicu na SA-X ono nasa glumica
Zasto ova tema nema moderatora ???
Moderator: Benq
-
Gazz
-
stidljiv
O cemu ti pricas ?oportunist wrote:jutros se probudim cesem se po glavi i gledam jutarnji na FTV , neko visi na nekim kanafama (ja mamuran tobe jarabi a ramazan ) neka treba pod sljemom crvenim zelene tole , poznata mi prrrrrrrrrrrrravo, i danas na poslu listam laganini svoj mozgic i klik vidio slikicu na SA-X ono nasa glumica
-
oportunist
neko je spomeno glumicu,pa se ja nadovezah, a smotah , pa mi neke slike jutrosnje se vrte, a bug je skonto , tema sigurno nece biti zatvorena , EVO JA GLASAM DA STIDLJIVKO BUDE MODERATOR, ILI MAKAR MATADOR ,
ja se nadam dace se moje molitve uslisti
PS: nego glumo jesul ono tvoji guzovi u zelenim tolama 2 djepa snimano iz zablje perspektive
PS: nego glumo jesul ono tvoji guzovi u zelenim tolama 2 djepa snimano iz zablje perspektive
-
stidljiv
Konacno jedna pametna recena vezano za ovu temu...oportunist wrote:neko je spomeno glumicu,pa se ja nadovezah, a smotah , pa mi neke slike jutrosnje se vrte, a bug je skonto , tema sigurno nece biti zatvorena , EVO JA GLASAM DA STIDLJIVKO BUDE MODERATOR, ILI MAKAR MATADOR ,
-
oportunist
nekontam sta je stidljivo zumke , ako nemoze moderator nek bude makar toreador, sorry a ko su macici.......????
-
oportunist
stvarno Gazz neznam ko su macici (vjerovatno neke trebe forumske) ,izvini ako sam te uvrijedio svojim neznanjem , nisam u folu mozda ispadoh glup pa ti imade potrebu da me "ismijes"....rijetko posjecujem ovaj forum jer su obicno teme zacatane (kao i ova ) hajd sto su isti likovi al" zasto se svaka tema se privatizira, puna smajlija (nemislim na livadica i njegove smajlije jer je ipak razumljiv ako sapojimo njegove rijeci bez smajlija) skontah da se nekolicina vas licno poznaje, i da imate neke svoje zajebancije i folove ,a zasto ih prosipati toliko ????, svakom slucajnom posjetiocu ove stranice - to ce biti blago receno nerazumljivo, i oticice ko opecen , a nakoncu dali to treba sa-x , ne naravno , i ovo zasto pisem na ovoj temi samo je zato sto SA-X treba neke promjene ...pa zasto nebi bio stidljivko moderetor ...ako covjek to zeli, ( i misli), moze i ima vremena treba mu omoguciti
nadam se da ces /cete ovo primiti kao sugestiju
-
oportunist
da da shvati/te je sugestiju , nemam zaista apetita ni vremena da za moderatora na ovom forumu (radim na drugim stvarima koje ....placaju) ..... a ti odvezi kravatu, skini cvike i ako imas vremena a vidim da volje ne nedostaje .......vjerujem da ces imati dobrih poteza 
-
Gazz
uh sto mi se covjek nagovorioportunist wrote:stvarno Gazz neznam ko su macici (vjerovatno neke trebe forumske) ,izvini ako sam te uvrijedio svojim neznanjem , nisam u folu mozda ispadoh glup pa ti imade potrebu da me "ismijes"....rijetko posjecujem ovaj forum jer su obicno teme zacatane (kao i ova ) hajd sto su isti likovi al" zasto se svaka tema se privatizira, puna smajlija (nemislim na livadica i njegove smajlije jer je ipak razumljiv ako sapojimo njegove rijeci bez smajlija) skontah da se nekolicina vas licno poznaje, i da imate neke svoje zajebancije i folove ,a zasto ih prosipati toliko ????, svakom slucajnom posjetiocu ove stranice - to ce biti blago receno nerazumljivo, i oticice ko opecen , a nakoncu dali to treba sa-x , ne naravno , i ovo zasto pisem na ovoj temi samo je zato sto SA-X treba neke promjene ...pa zasto nebi bio stidljivko moderetor ...ako covjek to zeli, ( i misli), moze i ima vremena treba mu omoguciti
u svakom slucaju sta god da pishe thanks