Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mO k3

#751 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

sherbett wrote:
statixx wrote:
sherbett wrote:Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...
Zavisi gdje te osine, priznaj... :lol:
Pa ako me privlaci i uzbudjuje, samo da me slucajno okrzne.. vec..ovaj..hmmm..krece :mrgreen:

Ugl. Priznajem! Mea culpa, mea maxima culpa :mrgreen:
:mrgreen: :thumbup:
Dr Kova

#752 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

Mutivoda wrote:Joj, evo počelo kružiti ovo po netu :lol:

Image

:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vrištim!
insomnia78

#753 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Vala, nije smjesno
Nije ni napisano kako treba :D
mO k3

#754 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

insomnia78 wrote:Vala, nije smjesno
Nije ni napisano kako treba :D
vidi mu kosulje i kragne kako je digao :mrgreen:
Dr Kova

#756 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

insomnia78 wrote:Ljakse
Cantona iz Sarajeva :lol:
dust in the wind

#757 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dust in the wind »

sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.

Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...al malo divljastva i temperamenta upakurano u pristojnog covjeja nitko nece zamjeriti, i nitko nece da odoli.

Aj me probajte pitati sta je to
hahhaha. ne da je dosadan nego je izgleda lik pravi ćumur. :izet:
spreca

#758 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by spreca »

Ma koji ce ti kurac djevojka.....vazno je imati jebljku
statixx

#759 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by statixx »

Pogled sirovog zajebanta, a vam' kad treba zaskocit za ves masinom, dok stere ves ili razvija pitu, ma kaki, to nije fino.... :lol:
mO k3

#760 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

sherbett wrote:
mO k3 wrote: jednom mi je jedan iskusna djevojka,zena rekla kada kaze jeste fin , to je blagi izraz za dosadan, nema hljeba od njega :mrgreen:
A to kada te lupi po goozi normala , barem je kod mene
Pa vidi, ima fino odgojenih, kulturnih momaka, koji su u nekoj mjeri ipak divlji, zanimljivi..mene moze da osvoji i fin decko, koji sa zarom prica o reakciju uranija u atomskoj bombi, ili kako zive majmuni u zajednici...Nebitno..mene znanje i jntelekt mogu impresionirati..takav je fin, zanimljiv, i uzbudjuje me..ali oni dosadnjakovici sta glume finocu i sole pamet, glume skromnost a pricaju S visoka, gle, nije fin nego je dosadni poluretardirani kompleksas koji nema muda da bude ono sto je. Samouvjerenom tipu Nikad neCe pasti napamet da autom osvaja niti da prica kako trebe padaju na auta i pare. A ja cim krene takva prica, upravo iz tog razloga prekrizim tipa. Jebo ga pare i.auti ako je to ono cime misli da mene moze dobiti! Pa nisam se u zapreznim kolima rodila da me auto impresionira. Mislum, volim dobre aute, al ako je moje imale na prometnoj..sta imam ja od njegovog auta? ! Jebo ga auto! Eto na i psujem koliko sam iznervirana sad!
:shock: ma nije sve u autu i parama , treba imati nesto i u nekretninama i zlatu salim se... :mrgreen:
kada sam krenuo sa mojo zenom ono dok smo se zabavljali nisam joj ni rekao da imam auto dolazio sam uvijek po nju sa vespa piagio ET2 model
Image
Tek nakon 5 mjeseci odem po nju autom , onda mi kaze od koga si uzeo auto.. ja njoj pa moje auto

onda me plaho zavolila :mrgreen:
Last edited by mO k3 on 12/11/2015 09:28, edited 1 time in total.
statixx

#762 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by statixx »

sherbett wrote:
statixx wrote:Pogled sirovog zajebanta, a vam' kad treba zaskocit za ves masinom, dok stere ves ili razvija pitu, ma kaki, to nije fino.... :lol:
Pa to je pozeljno, sta buncas ti :mrgreen:
Sta je pozeljno? :D
ultima_palabra

#763 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by ultima_palabra »

Patriotska_Liga wrote:
insomnia78 wrote:
Patriotska_Liga wrote:
85% onih koji misle da se cure traže na Fb ili po forumu.
A svalerke, mogu l' se makar one naci na forumu?
Meni sad neko kad bi donio papir ovjeren kod notara da je odvojio curu na forumu ja mu ne bih vjerovao. Dajte, hajmo se uozbiljit' malo :-D
Ti si onda fakat novi kolač na forumu :mrgreen:

I "odvojiti" curu, prvi put čujem taj izraz?
Bodkin

#764 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

sherbett wrote:Preletila sam malo po temi, tj. Prvoj stranici i sinulo mi! Ja isto ne razumijem zasto bi sve neke fine, a zaljepe se za lose. I onda shvatim..tanka je granica izmedju finog i dosadnog..to treba razluciti. Nisi ti fin, ti si dosadan.

Ok, meni samarcina nije pojam uzbudjenja...al malo divljastva i temperamenta upakurano u pristojnog covjeja nitko nece zamjeriti, i nitko nece da odoli.

Kad se ne smijes nageti da dohvatis nesto iza stola zbog njega? :mrgreen: kad je pred rajom oficir i dzentlmen i onda te odvede u mrak i vratite se mokri od znoja? :mrgreen:
mO k3

#765 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

Bodkin wrote:

Kad se ne smijes nageti da dohvatis nesto iza stola zbog njega? :mrgreen: kad je pred rajom oficir i dzentlmen i onda te odvede u mrak i vratite se mokri od znoja? :mrgreen:
lol de ne pretjeruj sada :mrgreen: ne moramo doslovno sve u detalj da znamo
maida95

#766 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Htio je vjerovatno da napiše "osvojio" a omaklo mu se slovce :mrgreen:
asurbanipal

#767 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by asurbanipal »

Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno :D

Imaš i kod nas ovdje u Hercegovini sličnu izreku. Kažu, prekinuli cura i momak vezu. Prestali se gledati nakon četiri godine... :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#768 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Truba »

asurbanipal wrote:
Bodkin wrote:Pa zbog te tehnologije sam ja prilazio curama u ime mojih jarana jer su socijalni invalidi. Kad na to dodas sarajevski "gledamo se mjesecima al ne prilazimo jedno drugom" mentalitet, dobijes ovog iz uvodnog teksta.
A uvijek ce biti cura koje vole fine momke. Samo takve ne daju nakon 7 dana, takve se ne oblace tako da se ljudi na ulici okrecu za njom i slicno :D

Imaš i kod nas ovdje u Hercegovini sličnu izreku. Kažu, prekinuli cura i momak vezu. Prestali se gledati nakon četiri godine... :mrgreen:
:lol: :lol: joj jes ovo sam zaboravio
asurbanipal

#769 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by asurbanipal »

Buckethead wrote:
insomnia78 wrote:Ljakse
Cantona iz Sarajeva :lol:

:lol:
Bodkin

#770 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

mO k3 wrote:
Bodkin wrote:

lol de ne pretjeruj sada :mrgreen: ne moramo doslovno sve u detalj da znamo
Moj moke imao ja jaranicu davno nekad koja ni se zalila na momka. Kaze fin je prema meni i sve to ali nikako da me muski uhvati pa nekad udari po zadnjici (drugu rijec je koristila :mrgreen: ), ili me digne na sto :D pukla veza nedugo nakon toga
mO k3

#771 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

Bodkin wrote: Moj moke imao ja jaranicu davno nekad koja ni se zalila na momka. Kaze fin je prema meni i sve to ali nikako da me muski uhvati pa nekad udari po zadnjici (drugu rijec je koristila :mrgreen: ), ili me digne na sto :D pukla veza nedugo nakon toga
nekad fino , nekad grubo to je recept :mrgreen:
A koju je to rijec koristila :D , slobodno napisi valjda ce admini kroz prste da pogledaju

@sharbet sta ti mislis na ovo fino/grubo sto napisah
Bodkin

#772 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Iza Horizonta wrote:
asurbanipal wrote:

a oklena je taj izraz iz Hercegovine jer ga ja nisam čuo još u Mostaru, taj izraz koriste KOMANČI, gačani, nevesinjci, podveležci, drežnjaci i ostala međaška svjetina.
Mislis kod vas u Nevadi,USA?
Nego jahicu jesi se to registrovao na forum :D
Utokkha

#773 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Utokkha »

Šta je momak slagao?
Ako ste svjesni svega toga, ne kontam čemu ovolike stranice komentara? Ima li administracija ovog foruma ikakvih drugih obaveza, pa da zaustavi ove uvrede prema momku?
Niti jedan komentar nije konstruktivan. Balavurdija svršava na fizički izgled dečka koji se odvažio napisati nešto što je istina.
Pogledajte galerije Nightlife na Klixu. Gole trebe, puni stolovi skupog pića, muškarci s impresivnim satovima na rukama ne bi li takve privukli.

A sve da prostite se dešava, jerbo nećemo se lagati ali takvo je, u gotovo 90% muslimanskom Sarajevu, gdje se svi kunu da su muslimani, važno je biti Bošnjak etc. Malo piće, malo droga, malo dangubljenje, ženske obučene ko kurve u bijegu iz bordela, nalakirani nokti, džamija se vidjela samo u prolazu, a klanjalo se birvaktile u mejtefu kad su roditelji tjerali.

Momku poruka: sine pokušavaj. Jebo te Spotted. Nek ona tebe ismijava kad joj priđeš. Ako ona tebe ne cijeni, tvoju hrabrost u gradu gdje momčići ne smiju prići djevojkama, nema ti šta reći da si dosadan. U gradu gdje je svaka cura umislila da je koka, od one u kladionici do doktorice, gdje im je zapad ispro mozak da ništa od njihove tradicije ne valja, gdje ti kako neko napisa vole onog oženjenog frajera što ih mlati, a u potrazi su za finim...

S takvom nikad nećeš imat salameta. Naletit će ona zbog koje će ti srce zatreperiti, samo polako. Uživaj u životu.
Last edited by Utokkha on 12/11/2015 10:10, edited 1 time in total.
mO k3

#774 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

sherbett wrote:
mO k3 wrote:
Bodkin wrote: Moj moke imao ja jaranicu davno nekad koja ni se zalila na momka. Kaze fin je prema meni i sve to ali nikako da me muski uhvati pa nekad udari po zadnjici (drugu rijec je koristila :mrgreen: ), ili me digne na sto :D pukla veza nedugo nakon toga
nekad fino , nekad grubo to je recept :mrgreen:
A koju je to rijec koristila :D , slobodno napisi valjda ce admini kroz prste da pogledaju

@sharbet sta ti mislis na ovo fino/grubo sto napisah
Slazem se :mrgreen:
Fin pred tatom i bracom, al mi krisom skrivecki stisne guzu...uuuh..pred bratom..jaoooo :lol:
tototoototototo :thumbup:
Utokkha

#775 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Utokkha »

Iza Horizonta wrote:
Utokkha wrote:Šta je momak slagao?
Ako ste svjesni svega toga, ne kontam čemu ovolike stranice komentara? Ima li administracija ovog foruma ikakvih drugih obaveza, pa da zaustavi ove uvrede prema momku?
Niti jedan komentar nije konstruktivan. Balavurdija svršava na fizički izgled dečka koji se odvažio napisati nešto što je istina.
Pogledajte galerije Nightlife na Klixu. Gole trebe, puni stolovi skupog pića, muškarci s impresivnim satovima na rukama ne bi li takve privukli.

A sve da prostite se dešava, jerbo nećemo se lagati ali takvo je, u gotovo 90% muslimanskom Sarajevu, gdje se svi kunu da su muslimani, važno je biti Bošnjak etc.

Momku poruka: sine pokušavaj. Jebo te Spotted. Nek ona tebe ismijava kad joj priđeš. Ako ona tebe ne cijeni, tvoju hrabrost gdje momčići ne smiju prići djevojkama, nema ti šta reći da si dosadan. S takvom nikad nećeš imat salameta. Naletit će ona zbog koje će ti srce zatreperiti, samo polako. Uživaj u životu.
Nije ništa slagao već je problem što je dotični zaboravio da napiše da je bošnjak mormon i samo tako sve ima smisla.
A ti kofa nisi mormon?
Mormon si samo što praviš javno etiketiranje nekoga ko mormona...
Pun predrasuda. Pusti svakog da živi kako želi...
Post Reply