Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
sumirprimus
#76 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
kme kmeeee
da je krmeljat i imat trebu.
da je krmeljat i imat trebu.
-
Niemand
#77 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
@patriotska liga, al nije jedini da ovo govori i misli pa da je on sad jednostavno "sonjo", vidi komentare ispod-
To je stil zivota. Borba spolova. Ko u nas na forumu dolje na lj&s, pa ko ce koga vise popljuvatiobjasnio brat
- insomnia78
- Capajebo
#79 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
De ba, pretjeraste ga i vi malo. Njemu samo treba da ga nogira neka cura posteno, pa ce doci malo sebi. Zivi covjek u filmskim snovima, samo ga treba probuditi. 
-
maida95
#80 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Kako stvari stoje, to se neće desiti 
-
sumirprimus
#81 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
uu jel ovo onaj piŠtoljicin,...babo ruske geopolitike?insomnia78 wrote:
-
sumirprimus
#82 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
mali vonabi zagondzija prvo mora ustat iz kreveta,skocit,pa rec,hopsala..ajkvatok.tudma.ha
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#83 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Bice da je u pitanju tinejdzerska ljubav. Proci ce, hajd bgt, to ko djecje suze. Sad place, sad se smije.Capajebo wrote:De ba, pretjeraste ga i vi malo. Njemu samo treba da ga nogira neka cura posteno, pa ce doci malo sebi. Zivi covjek u filmskim snovima, samo ga treba probuditi.
-
Patriotska_Liga
#84 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Imaš još šonja ali još više neiskrenih takođe. Neko će da napiše objasnio brat, a sinoć frišak od cure. Ti brate objašnjavaj, a za mene su dunje žute. Facebook patetika je visokosofisticirani vid patetike.Niemand wrote:@patriotska liga, al nije jedini da ovo govori i misli pa da je on sad jednostavno "sonjo", vidi komentare ispod-To je stil zivota. Borba spolova. Ko u nas na forumu dolje na lj&s, pa ko ce koga vise popljuvatiobjasnio brat
Stil života nego šta, to ko nije skonto proće mu život u neznanju. Ni u šta praktično.
-
Niemand
#85 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patriotska_Liga wrote: Imaš još šonja ali još više neiskrenih takođe. Neko će da napiše objasnio brat, a sinoć frišak od cure. Ti brate objašnjavaj, a za mene su dunje žute. Facebook patetika je visokosofisticirani vid patetike.
Stil života nego šta, to ko nije skonto proće mu život u neznanju. Ni u šta praktično.
al ovaj trend kuknjave na drugi spol i haman neka mrznja prema istom je primjetna i na forumu, dovoljno je procitati neku temu na lj&s i insanu sve jasno
- Capajebo
#86 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Mala je granica izmedju ljubavi i mrznje

-
Niemand
-
bull21
#88 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Najgori su oni što za sebe kažu da su finimaida95 wrote:Ne razumijem ove ovakve patetičare koji non stop kukaju, i u RL i po netu, kako ne mogu da nađu "normalnu" djevojku, pa krenu sa ovakvim statusima kako ni jedna ne valja, al' isto tako ne razumijem ni ove što ganjaju (i uganjaju) samo da opale neku i OPET KUKAJU kako ne mogu da nađu ovu gore navedenu "normalnu" djevojku..
A i ovo što on sam za sebe govori da je fin, može da okači mačku o rep
-
maida95
#89 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Zato i kažembull21 wrote: Najgori su oni što za sebe kažu da su fini
- Capajebo
#90 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Sto su najgori? Ja sam fin. Ne znam sta je tu pogresno

-
Niemand
-
Seyfo
#92 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patetikom ništa neće postići.
Al vjerovatno mu se nakupilo, pa je prešao preko gore navedenog pravila.
Al vjerovatno mu se nakupilo, pa je prešao preko gore navedenog pravila.
- SkyLimit
#93 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Zato meni i nije zao kad cujem za neki slucaj da suprugu muz tuce, zlostavlja, da ju je napustio i ostavio djecu. Uglavnom nije. Svaka od njih je izabrala njega ispred nekog koju je stvarno volio a ona ga odjebala ko najgore pasce.
-
maida95
#94 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Iz iskustva, mogu ti reći da ti fini hvale sebe na sva usta kako su savršeni momci za svaku curu, a kao neće ih ni jedna, i kad se desi da budu odbijeni krenu pljuvati po djevojci, jer, zaboga, šta ona zna, ona je glupa, ganja klošare i bad boyse, propustila je priliku, njega, mirnog i finog gospodina savršenog 
- black
#95 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
klixoris wrote:Kljuc od Mecke i pravac Downtown. Uspjeh zagarantovan !
- Capajebo
#96 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Sad malo mijesamo kruske i jabuke. Jedno je fin a drugo savrsenmaida95 wrote:Iz iskustva, mogu ti reći da ti fini hvale sebe na sva usta kako su savršeni momci za svaku curu, a kao neće ih ni jedna, i kad se desi da budu odbijeni krenu pljuvati po djevojci, jer, zaboga, šta ona zna, ona je glupa, ganja klošare i bad boyse, propustila je priliku, njega, mirnog i finog gospodina savršenog
Sto sam ja u startu najgori od sve djece ako kazem da sam fin, ako jesam, a jesam jel?
- piupiu
#97 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Bravo. Kao da sam ja napisala. Nije dovoljno, ali je (meni, na primjer) presudno.trcicu trceci wrote:Treba opet kako kazem biti prije svega duhovit i to je skoro dovoljno. Ovo ostalo je suplja.
-
maida95
#98 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ma većina tih koji sebe smatraju finima, imaju nekakvu izvrnutu sliku o sebi, i misle da bi svaka djevojka trebala da bude sa njim jer je on eto fin!
Al' opet, svako pravilo ima izuzetak
Ja eto nešto ne volim nikako kad neko krene za sebe da govori sve najbolje, a u to se ubraja i to "fin/a sam"
(no hard feelings, ti si izuzetak)
Al' opet, svako pravilo ima izuzetak
Ja eto nešto ne volim nikako kad neko krene za sebe da govori sve najbolje, a u to se ubraja i to "fin/a sam"
(no hard feelings, ti si izuzetak)
- ultima_palabra
#99 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patriotska_Liga wrote:Ali zato ćeš imati na stotine najboljih prijateljica za sva vremena kao temeljni dokaz da si šonjo epskih razmjera. I one će te tješiti kako se tamo iza ugla nalazi tvoja nova ljubav koja samo što nije došla, a ta iza ugla ama baš nikad neće biti ta koja ti to govori. Ama baš sve moje djevojke imale su takve prijatelje i nikad nisam imao problem s tim jer ti tom liku tačno vidiš na faci da je on nesposoban da poduzme bilo šta.
-
Patriotska_Liga
#100 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Klasični sisač motke.maida95 wrote:Iz iskustva, mogu ti reći da ti fini hvale sebe na sva usta kako su savršeni momci za svaku curu, a kao neće ih ni jedna, i kad se desi da budu odbijeni krenu pljuvati po djevojci, jer, zaboga, šta ona zna, ona je glupa, ganja klošare i bad boyse, propustila je priliku, njega, mirnog i finog gospodina savršenog
Osim ako nisi nekakav Brad Pitt (kao personifikacija poznate ličnosti), onda se u startu moraš pomiriti s činjenicom da više puta nećeš proći nego što hoćeš, ali oko toga nema kmečanja, pomiriš se da nisi uspio i ideš dalje. Potpuno mi je nejasno kako neko ko nije poseban ni po čemu osim po svom kmečanju misli da je dovoljno dobar za ama baš svaku djevojku koja mu se svidi. Koja epska prepotencija.