Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
Niemand
-
Cartmane
#702 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Emir je opisao stvarnost. I vi sami znate da je to tako, i da je takva dinamika musko-zenskih odnosa.

-
krater
#703 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Muhamed Đakmić wrote:Banned user for reason: kršenje pravila foruma, vrijeđanje
>> TheMule, trcicu trceci
mjesec dana
Sramotno za vase godine.
- mO k3
#704 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Emire sine jesi ti ovo??Cartmane wrote:Emir je opisao stvarnost. I vi sami znate da je to tako, i da je takva dinamika musko-zenskih odnosa.
citao sam nisam uspjeo da napisem danas nistaHonda Hondas wrote:
Jesam. EMIR VAGINALKO.imaš moju posvetu napisanu njemu na 20 str ove teme.
sve u svemu emire sine ako citas ovo znaj da si biser samo taki .... "vaginalko"
-
krater
-
Patriotska_Liga
#706 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Naravno da je opisao stvarnost. Svoju.
-
krater
#707 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patriotska_Liga wrote:Naravno da je opisao stvarnost. Svoju.
- mO k3
#708 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Muhamed Đakmić wrote:Banned user for reason: kršenje pravila foruma, vrijeđanje
>> TheMule, trcicu trceci
mjesec dana
Sramotno za vase godine.
Mule jarane ti si kolateralna steta
-
Cartmane
#709 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Patriotska_Liga wrote:Naravno da je opisao stvarnost. Svoju.
Opisao je stvarnost najmanje 85% muske svijetske populacije u godisnjoj dobi izmedu 18 i 25.
-
Patriotska_Liga
#710 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Nije tačno, Mule je bio gori, ali su njegovi postovi izbrisani.
@Cartmane
85% onih koji misle da se cure traže na Fb ili po forumu.
@Cartmane
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#711 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Otkud ti ovo?dezurni_ucenik wrote:
Nek nadje nacin da sebi izgradi samopouzdanje, jer mu je to ocito otislo u neku stvar. Nekom pare dizu samopouzdanje, neko ode u teretanu, nek nadje neku furku sto ce ga uciniti da se osjeca jacim u psihickom smislu. I neka ne bude preveliki komicar i zajebant u raji, to je jednosmjerna karta za frend zonu.
- mO k3
#712 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ma @trcic je bio goriPatriotska_Liga wrote:Nije tačno, Mule je bio gori, ali su njegovi postovi izbrisani.
@Cartmane
-
Honda Hondas
#713 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Zamisli ludosti..
Kae Vaginalko da sve cure koje je upozno hoće da zalome u Kiborgu i da se olese Carlsbergom dok se ne dovedu do očaja...
još veli da ni u džamiji da nije upozno normalnu.. hoće i bula da zalomi u Kiborgu, izgleda...
Zamišljam scenu, izlazi bula Sumeja sa subotnje jacije iz Begove..
Selami se sa dzematlijama, oni joj govore:
"Sumeja, poselami babu, nek dodje sutra na jaciju, kad nije mogao večeras."
BULA : "Alejkumu selam, hadzija Safete, doći će babo INSALLAH, sve je u Allahovim rukama"
Zamakose dzematlije za cosak, u buli transformacija. Hidzab leti nebu pod oblake..
U torbici krišom ponijela stikle od 17 centi, minjak koji ni oči pokriti ne mere, presvlaci se i lakira nokte u prolazu kod IMARET pekare, šminka se dok gleda u izlog Bezistana..
Ponosno vrcka stražnjicom dok ide prema Kiborgu, ulazi unutra, hrabro namješta dojke (nišanske sprave) na pokaz, naručuje duplu djus vodku, diže se na sto na sred Kiborga i iz sveg glasa zapjeva :
"KOLIKOOO PIJEM NIJE HUMANOOO, SUBOTA JE DAN ZA ALKOHOOOL"
A Emir reže vene u toaletu i sav u suzama piše novi status!
Brutalno, moj Emire, brutalno
još veli da ni u džamiji da nije upozno normalnu.. hoće i bula da zalomi u Kiborgu, izgleda...
BULA : "Alejkumu selam, hadzija Safete, doći će babo INSALLAH, sve je u Allahovim rukama"
Zamakose dzematlije za cosak, u buli transformacija. Hidzab leti nebu pod oblake..
U torbici krišom ponijela stikle od 17 centi, minjak koji ni oči pokriti ne mere, presvlaci se i lakira nokte u prolazu kod IMARET pekare, šminka se dok gleda u izlog Bezistana..
Ponosno vrcka stražnjicom dok ide prema Kiborgu, ulazi unutra, hrabro namješta dojke (nišanske sprave) na pokaz, naručuje duplu djus vodku, diže se na sto na sred Kiborga i iz sveg glasa zapjeva :
"KOLIKOOO PIJEM NIJE HUMANOOO, SUBOTA JE DAN ZA ALKOHOOOL"
A Emir reže vene u toaletu i sav u suzama piše novi status!
Last edited by Honda Hondas on 12/11/2015 01:00, edited 1 time in total.
-
Mutivoda
-
Cartmane
-
almir90
#716 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Lakija je malo prenijelo druže sudija.
Aj', sad ozbiljno. Došlo je do velikog poremećaja u društvu, gdje je dosta postala značajna korist, da li je obično druženje ili veza više nije bitno, i dešava se i kod muškaraca i kod žena/djevojaka. Ali, nije sve tako crno, ostalo je nešto i bijelog još. Ovaj lik je klasični papak, i sve dok to sam ne skonta, neće mu biti bolje. Imao sam isti problem, i sreća pa sam skontao da je u meni najviše problema, pa tek onda oko mene. I počeo raditi na tome da ispravim stvari u kojima sam griješio.
Što se tiče njegovih godina, kao i većini vršnjaka, sex mu je na prvom mjestu, čaba da se ne lažemo. Njegov je problem, očigleno taj, što nema love da spava s curama s kojim hoće i kad god on to hoće. Jer, zna se, onaj ko ima para, oko njega se same sakupljaju takve cure koje je lahko i brzo imati. I, sad je počeo sa tim finjakom, eto teško je imati normalnu i ozbiljnu curu. Dok, s druge strane ne želi napisati da bi volio i redovno guziti. a pod finom se podrazumijeva kad prođe sa njom da mu svi zavide i pričaju - "vidi njega nema ni para, niko i ništa, a voda 'naku trebu".
Već su neki dali dobre odgovore, moraš se ponašati kao muško, što i jesi. Nisam ni sam vjerovao, dok nisam vremenom se i sam uvjerio u te stvari. Pare k'o pare, ako ih čovjek ima više, manje su brige i samopouzdanje raste, i to se primijeti na čovjeku. Moj je savjet da oni koji imaju takvo razmišljanje, nek' se maksimalno potrude da dođu do načina kako da zarađuju više. A, ne ovako, samo sjedi i kukaj, plači, kmeči, svi drugi krivi, ja fin, neće me ni jedna.
Aj', sad ozbiljno. Došlo je do velikog poremećaja u društvu, gdje je dosta postala značajna korist, da li je obično druženje ili veza više nije bitno, i dešava se i kod muškaraca i kod žena/djevojaka. Ali, nije sve tako crno, ostalo je nešto i bijelog još. Ovaj lik je klasični papak, i sve dok to sam ne skonta, neće mu biti bolje. Imao sam isti problem, i sreća pa sam skontao da je u meni najviše problema, pa tek onda oko mene. I počeo raditi na tome da ispravim stvari u kojima sam griješio.
Što se tiče njegovih godina, kao i većini vršnjaka, sex mu je na prvom mjestu, čaba da se ne lažemo. Njegov je problem, očigleno taj, što nema love da spava s curama s kojim hoće i kad god on to hoće. Jer, zna se, onaj ko ima para, oko njega se same sakupljaju takve cure koje je lahko i brzo imati. I, sad je počeo sa tim finjakom, eto teško je imati normalnu i ozbiljnu curu. Dok, s druge strane ne želi napisati da bi volio i redovno guziti. a pod finom se podrazumijeva kad prođe sa njom da mu svi zavide i pričaju - "vidi njega nema ni para, niko i ništa, a voda 'naku trebu".
Već su neki dali dobre odgovore, moraš se ponašati kao muško, što i jesi. Nisam ni sam vjerovao, dok nisam vremenom se i sam uvjerio u te stvari. Pare k'o pare, ako ih čovjek ima više, manje su brige i samopouzdanje raste, i to se primijeti na čovjeku. Moj je savjet da oni koji imaju takvo razmišljanje, nek' se maksimalno potrude da dođu do načina kako da zarađuju više. A, ne ovako, samo sjedi i kukaj, plači, kmeči, svi drugi krivi, ja fin, neće me ni jedna.
-
dezurni_ucenik
#717 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Sa naglaskom na "preveliki", saljivdzije provaljuju po dernecima dok ostali kupe djevojke. Ne kazem da treba biti mrgud, ali ne treba ici ni u drugu krajnost. Nece te niko ozbiljno shvatat ako pretjerujes u tim stvarima, kao i u bilo cemu._BataZiv_0809 wrote:Otkud ti ovo?dezurni_ucenik wrote:
Nek nadje nacin da sebi izgradi samopouzdanje, jer mu je to ocito otislo u neku stvar. Nekom pare dizu samopouzdanje, neko ode u teretanu, nek nadje neku furku sto ce ga uciniti da se osjeca jacim u psihickom smislu. I neka ne bude preveliki komicar i zajebant u raji, to je jednosmjerna karta za frend zonu.
- radiša
#718 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ti bi mogo filmove snimat.Honda Hondas wrote:Zamisli ludosti..Kae Vaginalko da sve cure koje je upozno hoće da zalome u Kiborgu i da se olese Carlsbergom dok se ne dovedu do očaja...
![]()
još veli da ni u džamiji da nije upozno normalnu.. hoće i bula da zalomi u Kiborgu, izgleda...![]()
BULA : "Alejkumu selam, hadzija Safete, doći će babo INSALLAH, sve je u Allahovim rukama"![]()
U torbici krišom ponijela stikle od 17 centi, minjak koji ni oči pokriti ne mere, presvlaci se i lakira nokte u prolazu kod IMARET pekare, šminka se dok gleda u izlog Bezistana..![]()
"KOLIKOOO PIJEM NIJE HUMANOOO, SUBOTA JE DAN ZA ALKOHOOOL"![]()
A Emir reže vene u toaletu i sav u suzama piše novi status!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- medvjed23
#719 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ma naravno da ima istine u kuknjavama "finih" momaka. Dobar dio žena privlače loši, žestoki momci i manevarski prostor normalnim, pristojnim muškarcima je objektivno sužen
Kristijana Golubovića sigurno nećete čuti kako se žali da ne može naći djevojku. Međutim... ako neko ima potrebu da na tragu navedenog piše žalopojke, bilo bi poželjno da se suzdrži od generalizacija. I šta je smisao tih žalopojki? Navesti nekoga da iz sažaljenja bude s tobom i glumi da te voli... ili..?
- medvjed23
-
samog_sira
#721 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovo je ono najbitnijePatriotska_Liga wrote:Naravno da je opisao stvarnost. Svoju.
Inace uglavnom pisem samo na teme o sportu (i to urijetko) al ovaj lik je nicim izazvao ogromnu paznju. Ljudi su puni predrasuda narucito "kod nas" za 90 % djevojaka koje dobro izgledaju govore da su kurve jer ih oni nemogu jebavati. Ostalih 10 % su naravno ruzne za njih, a mogu se kladit u sve sta posjedujem da nijednoj "top djevojci" nije prisao u zivotu, a kamoli vodio razgovor. Ispade da sam ja neki zigolo jer kojoj god djevojci da pridjem sasvim normalno i opusteno ta ista djevojka je jednako normalna i opustena (naravno uvijek ima 1-2 % izuzetaka). Al s ovim statusom on vise trazi muza nego djevojku, pa ko ce normalan izlazit s placipickom kojem je stalo do lajkova i sere o prokletoj sudbini i krivi cijelo drustvo samo ne sebe za njegove vlastite promasaje.
Daboda se opametio dok kasno nije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#722 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa dobro, od pretjerivanja glava uvijek zaboli. To se toliko cesto desava, da se moze nazvati aksiomom.dezurni_ucenik wrote:
Sa naglaskom na "preveliki", saljivdzije provaljuju po dernecima dok ostali kupe djevojke. Ne kazem da treba biti mrgud, ali ne treba ici ni u drugu krajnost. Nece te niko ozbiljno shvatat ako pretjerujes u tim stvarima, kao i u bilo cemu.
A druga stvar, isticanje od mase itekako pali kod suprotnog spola. Onaj koji u drustvu jedini svira gitaru, onaj koji zabavlja sve .... uglavnom pokupe najbolje simpatije
-
Honda Hondas
#723 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ti koji ga vjecito braniš, treba da znaš da klinci koji izlaze po Kiborgu i sl. mjestima, puše, piju, drogiraju se, voze auta koja zaradili nisu, ne trijezne se i ne izlaze iz kafane, a ovamo glume fine momke i traže ljubav i neku ozbiljnu vezu i predanost...Cartmane wrote:Dosadan si.
Ode fraer u lokal gdje tresti turbofolk i gdje izlaze djevojke čiji IQ ne prelazi večerašnju vanjsku temperaturu i onda se pita i govori čitavoj državi, ne samo meni ili tebi nego svima nama govori :
SVE SU ŽENE ISTE!
A što nije otišao na neko književno vece pa slušao spisateljice kako čitaju poeziju, pa pokušao neku osvojiti? Pa pričao s njom o knjigama, odakle vuče inspiraciju da piše tekstove, pa stvori se neki odnos ako se želi. . .
Logika je da se ode u DOWNTOWN, da te uslika KLIXOV fotoaparat i da se tu muvaju ribe! A u Cernobilu se upali alarm za radioaktivnu opasnost kad neka djevojka u Kiborgu progovori!
Ne kontam... i treba se sprdati s njim jer nema opravdanja za ovoliku količinu gluposti koju je napisao i ostao živ!
U zdravlje!
- insomnia78
#724 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
A svalerke, mogu l' se makar one naci na forumu?Patriotska_Liga wrote:
-
Patriotska_Liga
#725 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Jedno je svirat gitaru i bacit neku originalnu šalu, pokazat da si opušten i to, a sasvim drugo to o čemu on govori._BataZiv_0809 wrote:Pa dobro, od pretjerivanja glava uvijek zaboli. To se toliko cesto desava, da se moze nazvati aksiomom.dezurni_ucenik wrote:
Sa naglaskom na "preveliki", saljivdzije provaljuju po dernecima dok ostali kupe djevojke. Ne kazem da treba biti mrgud, ali ne treba ici ni u drugu krajnost. Nece te niko ozbiljno shvatat ako pretjerujes u tim stvarima, kao i u bilo cemu.
A druga stvar, isticanje od mase itekako pali kod suprotnog spola. Onaj koji u drustvu jedini svira gitaru, onaj koji zabavlja sve .... uglavnom pokupe najbolje simpatije