dovoljno da navija za FK Sarajevo i da zna burek napraviti, sta ti vise u zivotu trebamaida95 wrote:Ne razumijem ove ovakve patetičare koji non stop kukaju, i u RL i po netu, kako ne mogu da nađu "normalnu" djevojku, pa krenu sa ovakvim statusima kako ni jedna ne valja, al' isto tako ne razumijem ni ove što ganjaju (i uganjaju) samo da opale neku i OPET KUKAJU kako ne mogu da nađu ovu gore navedenu "normalnu" djevojku..
A i ovo što on sam za sebe govori da je fin, može da okači mačku o rep
Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
-
todd_smith
#676 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
maida95
#678 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
todd_smith wrote:dovoljno da navija za FK Sarajevo i da zna burek napraviti, sta ti vise u zivotu trebamaida95 wrote:Ne razumijem ove ovakve patetičare koji non stop kukaju, i u RL i po netu, kako ne mogu da nađu "normalnu" djevojku, pa krenu sa ovakvim statusima kako ni jedna ne valja, al' isto tako ne razumijem ni ove što ganjaju (i uganjaju) samo da opale neku i OPET KUKAJU kako ne mogu da nađu ovu gore navedenu "normalnu" djevojku..
A i ovo što on sam za sebe govori da je fin, može da okači mačku o rep
Edit : ispunjavam samo jednu od potrebnih stvari
Last edited by maida95 on 12/11/2015 00:02, edited 1 time in total.
-
dezurni_ucenik
#679 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
E prije deset godina su sa-x forumasi zajedno i rostiljali, dernecili, druzili se...Velkoski wrote:Ne samo jedan
-
Cartmane
#680 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Utakmica je u petak. Ne vjerujem da smo u istome gradu. A za subotu imam planove. Ali hvala za poziv.Šveđanin wrote:A mozda je i bolje sad sa ovim momkom biti malo ozbiljniji, ostriji, realniji i reci mu par stvari iskreno uzivo.
To naravno necu uraditi ja ili neko drugi sa ove teme vec neko ko je blizak sa njim. Momak je dobio paznju, misli da je ovo pozitivno, djevojcice sto mu daju pozitivne komentare ga jos vise "dizu", ali je na duge staze uradio uzasnu stvar po svoj ljubavni i uopsteno emotivni zivot...
Bolje biti sad iskren sa njim, jer kasnije bude kasno. Kasnije otvori nalog na klix forumu pa pise o radikalnom feminizmu i sto ga nijedna nece.![]()
Ovo nije nista previse lose, ako se ne varam ima 19 godina, skoro je usao u svijet odraslih i zbunjen je onim sto vidi...najbitnije je sprijeciti frustraciju, objasniti da nema generalizacije, sta to on nudi a sta trazi... i gdje to trazi...jacanje kicme i samopouzdanja, pozitivne misli, pronalazak hobija, umni i fizicki rad na sebi i bice to sve dobro, tako da vjerujem da postoji u njegovoj blizini osoba koja ce malo ozbiljnije razgovarati sa njim, nigdje nije zakasio.
Bas bi volio da te upoznam. Zovem te na pivu. Po profesiji, godinama mislim da smo tu negdje. Ako si stidan recu ti tacnu lokaciju gdje cu u subotu biti poslije utakmice, sta cu obuci da me mozes prepoznati, ti udji, osmotri nase mjesto i moje drustvo ako ti se ne svidi sta budes vidio samo produzi dalje. Saroliko drustvo, 10-15 osoba, podjednak broj muskih i zenskih, a dobar dio njih same, lijepe, pametne, ostvarene... i nisu nikakve radikalne feministkinje ne brini.Cartmane wrote:Nisam te pitao ni za dijagnozu ni za upute. Klasican si White Knight.![]()
Jesi zainteresovan?
-
Patriotska_Liga
#681 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Pa jel te stid?
-
dezurni_ucenik
#682 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Šveđanin wrote:
Bas bi volio da te upoznam. Zovem te na pivu. Po profesiji, godinama mislim da smo tu negdje. Ako si stidan recu ti tacnu lokaciju gdje cu u subotu biti poslije utakmice, sta cu obuci da me mozes prepoznati, ti udji, osmotri nase mjesto i moje drustvo ako ti se ne svidi sta budes vidio samo produzi dalje. Saroliko drustvo, 10-15 osoba, podjednak broj muskih i zenskih, a dobar dio njih same, lijepe, pametne, ostvarene... i nisu nikakve radikalne feministkinje ne brini.Cartmane wrote:Nisam te pitao ni za dijagnozu ni za upute. Klasican si White Knight.![]()
Jesi zainteresovan?
Jaro, gdje ces biti, hocu i ja da dodjem.
-
todd_smith
#683 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
ma dobro, imas kad nauciti burek da spremismaida95 wrote:todd_smith wrote:dovoljno da navija za FK Sarajevo i da zna burek napraviti, sta ti vise u zivotu trebamaida95 wrote:Ne razumijem ove ovakve patetičare koji non stop kukaju, i u RL i po netu, kako ne mogu da nađu "normalnu" djevojku, pa krenu sa ovakvim statusima kako ni jedna ne valja, al' isto tako ne razumijem ni ove što ganjaju (i uganjaju) samo da opale neku i OPET KUKAJU kako ne mogu da nađu ovu gore navedenu "normalnu" djevojku..
A i ovo što on sam za sebe govori da je fin, može da okači mačku o rep![]()
Edit : ispunjavam samo jednu od potrebnih stvari
-
TheMule
#684 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ne idi Cartmane, ufatice te na foru, ozenice te, pa i taj belajCartmane wrote: Utakmica je u petak. Ne vjerujem da smo u istome gradu. A za subotu imam planove. Ali hvala za poziv.
-
maida95
#685 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ipak ovo drugotodd_smith wrote:
ma dobro, imas kad nauciti burek da spremis
![]()
-
Niemand
#686 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
@ the mule & @ trcicu trceci,
nije belaj, eo vam vas forum. Kad ne mogu normalno pisati od ljudi sto truna obraza nemaju, ne moram ni pisati.
Lijep pozdrav
nije belaj, eo vam vas forum. Kad ne mogu normalno pisati od ljudi sto truna obraza nemaju, ne moram ni pisati.
Lijep pozdrav
-
todd_smith
#687 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Iza Horizonta wrote:Ne jebe momčić već NOVČIĆ
pobjednik, kljucajte temu
- Šveđanin
#688 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Tu u petak pratim kuci, ne mislimo na isti dogadjaj.Cartmane wrote:Utakmica je u petak. Ne vjerujem da smo u istome gradu. A za subotu imam planove. Ali hvala za poziv.
Nema veze, ti javi kad mognes, bice jos mnogo subota a ja sam uvijek u pokretu. Kad bi upoznao par mojih prijateljica, u startu bi zaboravio te price o radikalnom feminizmu i zlim zenama... Izveli bi te na pravi put.
Ovo je ponuda samo za Cartmana zato sto mi je bas zapao za oko svojim postovima i podsjeca me na neke osobe iz moje okoline.dezurni_ucenik wrote:Jaro, gdje ces biti, hocu i ja da dodjem.
Po tvojim postovima ja bi rekao da si sasvim na mjestu i vjerujem da nemas problema sa suprotnim polom tako da mozes i sam, nije ti pomoc potrebna.
-
Patriotska_Liga
#689 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Lik sa svojih (po vlastitom priznanju) 40-ak godina na pasja kola i ko zadnji primitivac izvrijeđa (po mom sudu) duplo mlađu djevojku. I takav je došao da ovdje morališe.
-
bierkof
#690 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Zao mi je momka, samo zato sto nema dovoljno pameti da privatne stvari drzi za sebe.
Iz teksta sam dobio osjecaj da on nema ni muskog prijatelja kome bi ovo sve ispricao, a ne ovako da se eksponira u trenutku kada ne misli svojom glavom.
Njemu fali samo perspektiva, i malo iskustva da izadje iz svog sela i da vidi kakvi zakoni dzungle tek vladaju u mnogo vecim i naseljenijim zemljama od nase. Bosanske djevojke (i generalno ex-yu) su vrh vrhova. U bogatijim zemljama djevojke dolaze sa listom zahtjeva vecom nego EU Plan o stabilizaciji i pridruzivanju. Nase djevojke su pametne i sposobne, i velika vecina njih se uopste ne fura na ovaj turbofolk Neofeminizam kao cure na zapadu, koje nikada nisu imale iskustva kako svijet moze biti okrutan. Zive u nekom svom bubble-u karijere i banalnih problema.
Iz teksta sam dobio osjecaj da on nema ni muskog prijatelja kome bi ovo sve ispricao, a ne ovako da se eksponira u trenutku kada ne misli svojom glavom.
Njemu fali samo perspektiva, i malo iskustva da izadje iz svog sela i da vidi kakvi zakoni dzungle tek vladaju u mnogo vecim i naseljenijim zemljama od nase. Bosanske djevojke (i generalno ex-yu) su vrh vrhova. U bogatijim zemljama djevojke dolaze sa listom zahtjeva vecom nego EU Plan o stabilizaciji i pridruzivanju. Nase djevojke su pametne i sposobne, i velika vecina njih se uopste ne fura na ovaj turbofolk Neofeminizam kao cure na zapadu, koje nikada nisu imale iskustva kako svijet moze biti okrutan. Zive u nekom svom bubble-u karijere i banalnih problema.
-
Cartmane
#691 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Oni ti ga puse Emireee, Emireee, Emireeeee, oni ti ga puse Emireeee.....
-
maida95
#692 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
bierkof wrote:U bogatijim zemljama djevojke dolaze sa listom zahtjeva vecom nego EU Plan o stabilizaciji i pridruzivanju.
- mO k3
#693 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Ovoga emira se treba cuvati za par godina... meni lici na manijaka i psihopatu
- mO k3
#694 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
JEsi mu ti dao nadimak "vaginalko"??Honda Hondas wrote:U DOWNTOWN izlazi fukara._BataZiv_0809 wrote:A sto mi popljuvase DowntownA nas placljivko i da ode u samostan, rekao bi opet da su sve casne sestre iste. Pa jesu iste, po outfitu valjda.
Ali kod njega je nesto drugo u pitanju. LAME!
-
Cartmane
#695 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Musliman sam, ali ovaj citat iz biblije i markovog evandjelja savrseno opisuje Emira:
"Isus im je rekao, poslanik je cijenjen svuda osim u svom rodnom mjestu, medu svojom rodbinom i u svojoj kuci" (Marko 6:4)
"Isus im je rekao, poslanik je cijenjen svuda osim u svom rodnom mjestu, medu svojom rodbinom i u svojoj kuci" (Marko 6:4)
-
Patriotska_Liga
#696 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Evo Emir postade i pejgamber.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#697 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Devojko, jesi li za nešto u pićeinsomnia78 wrote:
-
Honda Hondas
#698 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
U EU bar mogu umočit bez bojazni da mi njen stari sa tekbirom u ustima i sacmaricom sa dva puna okvira ne pokuca na vrata govoreći :maida95 wrote:bierkof wrote:U bogatijim zemljama djevojke dolaze sa listom zahtjeva vecom nego EU Plan o stabilizaciji i pridruzivanju.![]()
A obescastio si mi kćerku, iskoristio si je, Šta će narod reci , kako ću ljudima u oči pogledati.. ili je ženi ili umri!
Druga krajnost :
AAAWW divan si, ali nesh hebat ! Ništa prije braka..
Ili me ženi ili me ne jebi.. jebo lud zbunjenog
- Muhamed Đakmić
#699 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Banned user for reason: kršenje pravila foruma, vrijeđanje
>> TheMule, trcicu trceci
mjesec dana
Sramotno za vase godine.
>> TheMule, trcicu trceci
mjesec dana
Sramotno za vase godine.
-
Honda Hondas
#700 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student
Jesam. EMIR VAGINALKO.mO k3 wrote:JEsi mu ti dao nadimak "vaginalko"??Honda Hondas wrote:U DOWNTOWN izlazi fukara._BataZiv_0809 wrote:A sto mi popljuvase DowntownA nas placljivko i da ode u samostan, rekao bi opet da su sve casne sestre iste. Pa jesu iste, po outfitu valjda.
Ali kod njega je nesto drugo u pitanju. LAME!