Da mi je nac djevojku koja bi se potrudila da i ona sama stekne sebi nešto, da kaže i ja sam se izborila za ovo auto sto ga vozim...
nisu sve takve,nipošto NE ali zašto svi forumasi potenciraju materijalni status muškarca, a gdje je tu status žene? Ili je dovoljno da samo noge raširi?
Žene, 21 vijek, ravnopravnost spolova, smijete glasati, voziti auto, pjevati... niste zazidane u kuci...
Bilo bi lijepo da se izborite i da same kupite automobil, skupite za odlazak na ljetovanje u Sofiju, da skupite same novac za ugradnju silikona i liposukciju
Ja ovo pišem za EMIRA i one ribe sto se kunu u liljane i Allaha a subotom se u Barlotiju rastavljaju na proste faktore slušajući prekodrinske pEvaljke... Malo vas je Al Vas ima!
Ni brige ni pameti, ni posla ni ambicija!
Problem je sto se onda takve ribe, koje nisu u stanju da zarade sebi dnevnicu sve da ih pošalješ na gradilište da samo uspravno stoje kao hostese i promoviraju korištene miješalice, fangle i mistrije, zbunile bi se i izgubile kao sto ja izgubim kad vidim dobre depilirane noge u ženska.
Ali kako kažu: Ni dva brata nisu ista, tako da ni sve žene nisu iste, ja VAS i dalje volim i vjerujem da ste VI nužno zlo bez kojeg se ne može!
I skontajte jednom : lijepo je vidjeti da i riba vozi dobrog Audija, a da je njeno lično vlasništvo.
I ONDA EMIR PLACIVAGINALKO ode u BARLOTI sa cvajom sto je posudio od čače govoreći mu da mora kupiti knjigu "Uvod u osnove i postulate renesansne filozofije 18 stoljeća",
ode u Barloti da djuska, cijedi onaj Radler 3 i pol sata, one mu polovne ribe u Barlotiju vade kurcu huju, a ne mere da ga pristavi... a više vrijedi rashodovani vodokotlić nego jedna takva sudzuka iz BARLOTIJA!
Kockaste glave ga odrade i opljačkaju onih preostalih 16 KM sto mu je trebalo za GRASOV kuponcic, EMIR sav tužan i ozlojadjen dodje kuci, agresivno baci drkicu i oboji pločice iza solje, ukrade PASS od komsijinog WI FI, sjebe se u pojam i prosipa spiku kako su sve žene iste..
Ovo je sustina. Eto ako kome nije mrsko nek čita. .