Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
muha_sa

#476 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by muha_sa »

Honda Hondas wrote:ZAKLJUCAK

Ajde da nakon 20 stranica ove teme, zakljucimo ovo... 8-)

EMIR PLACIVAGINALKO je objavio ovu svoju otuznu epopeju uzdizuci svoju malenkost do neslucenih nebeskih visina u očajnom pokušaju da preko slova, ne samo da privuče pažnju, već da proda sliku briznog, čednog, romantičnog, skromnog, zahvalnog dečka koji zna da cijeni djevojku koja čita Sekspira, koja svaki radni dan poslije posla ode u pozorište da odgleda neku životnu dramu :skoljka:
(a zar ti treba veća životna drama od toga da živiš u BIH), kojoj je odlazak na kafu ili SUBHANALAH izlazak u kafić gdje se sluša muzika smrtni grijeh :roll: , pritom svrstavajuci sve žene u isti koš, a ne pitajući se da li je priča koju pokušava prodati da su sve žene sponzoruse toliko površna i blijeda iz razloga jer majmune jedan iskompleksirani :

SHVATI, svaka , ali baš svaka žena će prvo na tebi primjetiti izgled, stav, gard, govor, ophođenje prema njoj.
8-) ovo se ne kupuje! :kiss:

SHVATI da ti djevojci neces prici jal u Slozi u Sarajevu jal u Pepermintu u Zagrebu, sa pricom:

DZESI MACKO, JA SAM ČOBAN ZEJNIL SA VLASICA, VOZIM AUDIJA A4 1.9 TDI 2006 god, i da joj pokažeš da imaš
30 000 KM na računu sto si zaradio prodavajuci kurbane na autopijaci prošle godine.
.. :izet:

Obavezno naglasiti da joj trebas prici sa spicastim slamatim šeširom na glavi, trstikom u ustima, neobrijan, neokupan ko da ratujes sa svjetskim okeanima... :roll:

Ako ijednoj metnes sa takvim stavom da se djevojke kupuju parama i da će svaka odlijepiti za tim da je ljudi vide kako je lola voza u vozilici, :-) ja bi onda za takvu djevojku rekao da je teški otpad. I stid bi me bilo biti takvoj curi roditelj, a cure koje gledaju da se ugrade dolaze iz poremećenih porodica gdje je čitav sistem moralnih vrijednosti naopačke postavljen, jer gvozdje se kuje dok je vruće, ako mognes shvatiti. :thumbup:

Djevojke koje se prodaju da budu vidjene u društvu kako se voze u dobroj limuzini su teške kurve koje će čitav život biti stigmatizirane i obilježene kao interesdzije i lovatori, i samo će se mijenjati kockaste glave koje će ih jebati, a one će ostati neudavace. 8-)

MOJ VAGINALKO, nemoj skrnaviti predivni ženski rod svojim priprostim generalizacijama, nego nadji život, odi u Prag, nadji polovnjacu Cehinju, dobro je ostruzi, srolaj jedan dzoint i skontaj kolko si se izofiro u državi. :?

OPASKA jedna:

Moj VAGINALKO, imam osjećaj kad bi neka fina nedužna djevojka pala na priču da si ti, kao savršen dečko, da bi je ti na drugom sastanku svezo, strpo u gepek i odvezo na Romaniju da joj zabijes nezreli krastavac u guzicu dok ne pozeleni.. :D

VAGINALKO, hajd na hajr.

Odo zapalit! Jesam li zasluzio taj prokleti duhanski dim? :gunjastajl:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zaslužio si duhanski dim
al_akhisari

#477 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by al_akhisari »

:lol: svašta se ovdje ispisa
muha_sa

#478 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by muha_sa »

bjež ba Honda Hondas ---još se smijem a sam sam u stanu :lol: :lol: :lol: komšije ce mi hitnu zvat jebo te tvoj post :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
piupiu

#479 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by piupiu »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Dobar je i ovaj kamerovica polja o tužnoj verterovskoj sudbini. :lol: :D
ma_zdra'o

#480 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by ma_zdra'o »

Decko ide na Filozofski i kmeci. Fakultet gdje je 90% cura svih boja i velicina :lol: .
Konkurencija mu par frajera, ostalo homoseksualci i feminizirani likovi.
Da valja mogo bi birat.
Dakle, decko ne umije.
Dr Kova

#481 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

beniciodeltoro wrote:
Da vam kaže nešto neko ko se ne zove Emir. neke vole auta, neke skupa pića, neke pozorišta, neke karakter ali jedno imaju sve zajedničko a to je da sve vole samopouzdanje a ako je ovaj momak u javnosti onako kakav ostavlja dojam u ovom tekstu onda nije ni čudo što ne ide.
100% ,svaka čast :thumbup:
wolfie

#482 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by wolfie »

Jebo mater, u raji na Fb ima skoro 5.000 cura i nijedna mu ne valja...
maida95

#483 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Pa vidiš da ne valja ni jedna, čim njega neće :mrgreen:
Honda Hondas

#484 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

wolfie wrote:Jebo mater, u raji na Fb ima skoro 5.000 cura i nijedna mu ne valja...
Ja napisah ZAKLJUČAK. Sve one valjaju , samo Emir COBAN VAGINALKO ne valja... NABIJEMO GA! :D
maida95

#485 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Ma treba zaključat' topic, Honda je sve rek'o :mrgreen:
mO k3

#486 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by mO k3 »

wolfie wrote:Jebo mater, u raji na Fb ima skoro 5.000 cura i nijedna mu ne valja...
Momak trazi paznje da bi nahranio svoj ego , da ga sazaljavaju ...moguci manijak
Iskreno ko ga jebe , nije mi ga zao i ono sto je napisao je obicna pljuvacina pa svemu sto je zensko
Dr Kova

#487 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Dr Kova »

@Patriotska liga, svaka čast za postove na ovoj temi... Vidi se da si baš lik :thumbup:
ovo_mi_je_nick

#488 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by ovo_mi_je_nick »

Evo jedno lično iskustvo u vezi djevojaka;
Dok sam radio na poslu koji se plaćao odlično, lagana para i više nego što mi treba, mjenjanje automobila, putovanja, kupovina raznih čudesa...nisam mogao naći djevojku.
Bilo je prilazaka i izlazaka ali su završavali samo na jednoj kafi ili sex-ić za noć, nemam šta da lažem i pravim se fin.

Kad sam prestao raditi i nakon izvjesnog vremena našao sam djevojku s kojim sam i danas u vezi iako sam sa parama bio vrlo loš.

Zaključak:
Dok sam bio jači sa parama oslanjao sam se uvjek na to, nesvjesno, nisam bio ono što jesam, misleći da je novac taj koji će sve uraditi za mene. Dakle nisam pričao i autima, kešu i slično, nego, jednostavno se nisam trudio oko sitnica i orginalnosti.

Eh, nakon toga sam skontao da pare nisu bitne kod osvajanja djevojaka (starijih) jer tek tada sebe "prodaješ" u pravom smislu, duhovitost, zanimljivost, znakovi pažnje, orginalnost iznenađenja, priča "šuplja"....
Sebe više cjeniš a i drugu osobu kad znaš da je s tobom zbog tebe a ne zbog finansija.

Ne bi mogao zamjeniti onaj osmjeh dragosti kad dođe kod tebe da gledate film na računaru ni najbolji restoran i umjetni osmjeh i zamišljeni pogled... ni onu šetnju po gradu kad se umiljava u zagrljaju, kada te uhvati za ruku i povuće prema sebi kao da se nečega boji, kada te ljubi znaš da je tu u mislima s tobom, kada ne pogleda niti jednom u telefon, ni fb i ostale pm, za 4-5 sata provedena zajedno

Novac jeste bitan u pogledu sigurnosti života i kvalitete ali nije presudan oko veze i "vaditi" se na to da nemam djevojku samo zato što sve gledaju kroz imovinsko stanje.

Sada se više trudim da napredujem u poslu i da imam više da bih mogao ostvariti zajednički život sa osobom koja je samnom bila i kad nisam imao ni 3 marke u novčaniku (zapravo nisam imao potrebe ni nositi novčanik :lol: ) i da joj mogu sve pružiti, ne da je osvojim nego da joj ugodim u svakom pogledu bar ono što se može kupiti.
insomnia78

#489 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

Vise je moron
insomnia78

#490 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by insomnia78 »

A tema, kao i svaka na lj&s, kako sam to mog'o zaboraviti, ode u drugu krajnost
Kamara likova koji ce nam "dokazivati" kako su oni "kupili" trebe ziveci ispod mosta
almir_tz

#491 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by almir_tz »

ovo_mi_je_nick wrote:Evo jedno lično iskustvo u vezi djevojaka;
Dok sam radio na poslu koji se plaćao odlično, lagana para i više nego što mi treba, mjenjanje automobila, putovanja, kupovina raznih čudesa...nisam mogao naći djevojku.
Bilo je prilazaka i izlazaka ali su završavali samo na jednoj kafi ili sex-ić za noć, nemam šta da lažem i pravim se fin.

Kad sam prestao raditi i nakon izvjesnog vremena našao sam djevojku s kojim sam i danas u vezi iako sam sa parama bio vrlo loš.

Zaključak:
Dok sam bio jači sa parama oslanjao sam se uvjek na to, nesvjesno, nisam bio ono što jesam, misleći da je novac taj koji će sve uraditi za mene. Dakle nisam pričao i autima, kešu i slično, nego, jednostavno se nisam trudio oko sitnica i orginalnosti.

Eh, nakon toga sam skontao da pare nisu bitne kod osvajanja djevojaka (starijih) jer tek tada sebe "prodaješ" u pravom smislu, duhovitost, zanimljivost, znakovi pažnje, orginalnost iznenađenja, priča "šuplja"....
Sebe više cjeniš a i drugu osobu kad znaš da je s tobom zbog tebe a ne zbog finansija.

Ne bi mogao zamjeniti onaj osmjeh dragosti kad dođe kod tebe da gledate film na računaru ni najbolji restoran i umjetni osmjeh i zamišljeni pogled... ni onu šetnju po gradu kad se umiljava u zagrljaju, kada te uhvati za ruku i povuće prema sebi kao da se nečega boji, kada te ljubi znaš da je tu u mislima s tobom, kada ne pogleda niti jednom u telefon, ni fb i ostale pm, za 4-5 sata provedena zajedno

Novac jeste bitan u pogledu sigurnosti života i kvalitete ali nije presudan oko veze i "vaditi" se na to da nemam djevojku samo zato što sve gledaju kroz imovinsko stanje.

Sada se više trudim da napredujem u poslu i da imam više da bih mogao ostvariti zajednički život sa osobom koja je samnom bila i kad nisam imao ni 3 marke u novčaniku (zapravo nisam imao potrebe ni nositi novčanik :lol: ) i da joj mogu sve pružiti, ne da je osvojim nego da joj ugodim u svakom pogledu bar ono što se može kupiti.

Neću generalizovati, ali jedan od velikih problema danas je upravo sex-ić za jednu noć, a još veći koncept fuck budy-ja.
Da ne dužim, razvlačenjem fakbadijstva godinama, osobe se ne razvijaju (najčešće) emocionalno i o onda u ozbiljnim vezama dolazi do krahova.
Vizavi mladića s početka teme, ulaži u sebe, vidi što više svijeta, edukuj se mozgovno i emocinoalno i biti će sve u redu.
prog321

#492 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by prog321 »

Nezaposlen i bez prebijene pare, sigurno je dobitna kombinacija za svaku zenu.
Jes,. jes... i onda odmotas cokoladu. Mljac, mljac. :-D
cassius

#493 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by cassius »

Honda Hondas prekuco , Emir na aparatima :lol:
artime

#494 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by artime »

hornet wrote: A zamisli kolko ima situacija da se jedno drugom svide, a da prođu jedno pored drugog. Kolko mogucih veza i vezica. Po meni treba uvijek prici, al blago i nenapadno.
Meni se znalo desiti milion puta, vec vidim momka samnom u vezi, ali uvijek neka nelagodnost kako ce ko reagovati :D ili ono zamisljam na ulici neke filmske price :lol: jednom cu to uraditi i prekriziti sa spiska - sta postici u zivotu :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#495 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

Svoju danasnju suprugu sam upoznao kao student. Ja, ruksak na ledjima i Nokia 52 10 :D

Ako si student, nezaposlen i bez love, ne znaci da ne mozes naci djevojku. Problem ce biti ako i u buducnosti budes student (dugogodisnji) ili lezihljebovic bez love i kukator kako nema posla. Onda ces izgubiti i onu koju si nasao.

Raja puno visi po Downtownovima i gleda ove starlete sto su ko inventar po istim. Onda sebi nabijaju komplekse. ''Da ja imam BMW i 100 000 na računu, ja bih ono vodao...'' 8-)
Bodkin

#496 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:Svoju danasnju suprugu sam upoznao kao student. Ja, ruksak na ledjima i Nokia 52 10 :D

Ako si student, nezaposlen i bez love, ne znaci da ne mozes naci djevojku. Problem ce biti ako i u buducnosti budes student (dugogodisnji) ili lezihljebovic bez love i kukator kako nema posla. Onda ces izgubiti i onu koju si nasao.

Raja puno visi po Downtownovima i gleda ove starlete sto su ko inventar po istim. Onda sebi nabijaju komplekse. ''Da ja imam BMW i 100 000 na računu, ja bih ono vodao...'' 8-)
Poenta je da studenti uglavnom traze i nalaze studente. Kad porastes trazi uglavnom odrasle ili eventualno mladju trebu :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#497 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

Bodkin wrote:
Tomahawk11 wrote:Svoju danasnju suprugu sam upoznao kao student. Ja, ruksak na ledjima i Nokia 52 10 :D

Poenta je da studenti uglavnom traze i nalaze studente. Kad porastes trazi uglavnom odrasle ili eventualno mladju trebu :D
Ih, studenti(ce) su sirok pojam. Od 19 - :mrgreen: Imas tu i mladjih i odraslih.
Bodkin

#498 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bodkin »

Tomahawk11 wrote:
Bodkin wrote:

Ih, studenti(ce) su sirok pojam. Od 19 - :mrgreen: Imas tu i mladjih i odraslih.
Jasno ai tamo od 21-22 krenu da ganjaju ajmo reci starije i status :D do tad meces gdje stignes.
Tako je bar kod mene bilo osim kad sam i ja htio da probam kako je sa starijim :evil:
Tomahawk11
Globalni moderator

#499 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Tomahawk11 »

Da je pravilo - jeste, ali opet ima i izuzetaka. Ja svoju (ili ona mene) nasao sa njenih 24. U ruksaku osim sveski nije bilo nista drugo :D
Ja poput Shaggyja, mrsav visok momak, nisam nudio nista osim sebe :)
Ne kazem, u pravu si ti, kako koja godina, postaju mudrije i sve vise se gleda materijalna strana. No, to nije razlog za kukanje. Ili zasuci rukave ili suti zauvijek 8-)
Bloo
Globalna šefica

#500 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bloo »

ma_zdra'o wrote:Decko ide na Filozofski i kmeci. Fakultet gdje je 90% cura svih boja i velicina :lol: .
Konkurencija mu par frajera, ostalo homoseksualci i feminizirani likovi.
Da valja mogo bi birat.
Dakle, decko ne umije.
:|
š'o mi se posra na faks
Post Reply