Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bianconeri1988

#326 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bianconeri1988 »

Pitao sam ja jednu u Centrinom busu da odemo na kafu nekad, nakon što smo se ispričali tokom vožnje, ali mi je rekla da ima muža. :lol:

U takvim situacijama ključan je pristup. :-D
maida95

#327 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

Mene je jedan momak zaustavio na izlazu iz tržnog centra i pit'o da idemo na kafu.. malo je reć' da sam se šokirala, još sam i u vezi bila :lol:
Kulturno sam ga odbila, nisam bila drska :zoka:
Stroj-2

#328 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Stroj-2 »

artime wrote:Da li se ikome desilo da djevojku/momka koji mu se svidi na ulici, kaficu, gradu pitaju za izlazak?
Kad sam bio mlađi, znao sam izać iz trole za djevojkom nekom koja mi se svidi i pitam za broj telefeona... Što da ne, treba znat složit i opalit priču, bit odmjeren i ne napastan...
Niemand

#329 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Niemand »

Mene je takvih ljudi uvijek bilo strah :zoka:

obicno odma gledam djesu mi novcanik i mobitel :mrgreen:
Bianconeri1988

#330 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bianconeri1988 »

Ma kažem sve zavisi od pristupa, ako priđeš lijepo, kulturno, znaš neku foru(ne bih da odajem svoje :D ) možda ti se i posreći. :D
dječak sa šibicama

#331 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dječak sa šibicama »

Meni se jednom nabacivao homoseksualac :roll:
Stroj-2

#332 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Stroj-2 »

Ono što sam ja primjetio kod ovih mlađih jest da su il povučeni previše il su agresivni nema neke sredine, il su isključeni previše od svega u svom svijetu ili su totalno u nekoj furci, ne znaju gustirat kako treba, nemaju onog šlifa i šmeka. Il je crno ili bijelo. :-)
hornet

#333 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by hornet »

Ne kontam malo taj friend zone. Nikad bio u toj situaciji. Jos od ranih tinejdzerskih godina sa trebama su se druzili malo ili malo vise feminizirai tipovi, ovo ostalo je bilo konkretno, svidja mi se, svidjam joj se i tako. Sad da nesto prijateljujem za djevojkom, godinama, da mi se svidja a da nema povratne, a ti opet ko nadas se nesto. Mada, sa druge strane, to je kao bacena udica, pa realno je da jednom i 'zagrize'.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#334 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

dječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivao homoseksualac :roll:
I meni, ja ga opalio kol'ko sam p'jan bio :-?

Ja njega, ne on mene.
shae_ba

#335 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by shae_ba »

dječak sa šibicama wrote:Realno, da bi osvojio zenu, moras biti ili izuzetno duhovit i energican, ili trulo bogat, ili lijep ko slika.

Ne znam ima li cetvrti ili peti uslov, i spada li sarmantnost pod jedan.

ako nemas nista do toga, jebiga.
Realno, da bi osvojio zenu slicnu sebi (na takve se treba usredoćit), moras biti ono što jesi.
U ovom slučaju, ako osvojiš radi ovog što si ti napisao, pitanje je šta će bit kasnije. Pa nije sve u tome osvajanju, ako je osvojiš kasnije će sve bit bajka, valja mislit na život, a u tome ti neće pomoć ni duhovitost, ni ljepota ni bogatstvo već međusobno poštivanje i razumjevanje.
Stroj-2

#336 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Stroj-2 »

Velkoski wrote:
dječak sa šibicama wrote:Meni se jednom nabacivao homoseksualac :roll:

Ja njega, ne on mene.
Nije ti složio priču kako treba pa ga fikno jel !? :lol:
Last edited by Stroj-2 on 10/11/2015 23:36, edited 1 time in total.
shbc

#337 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by shbc »

Patriotska_Liga wrote:
shbc wrote:Neke stvari je ubo, neke malo pretjerao. Vjerujem da ima djevojaka koje postuju ono malo dzentlmena sto je ostalo, koje cijene ako im otvoris vrata ili ogrnes svoju jaknu zimi. Ali cinjenica je, koliko god pateticno izgledalo ovo njegovo javno jadovanje, da ce ih povelik broj, vecina, takvog momka okarakterisati dosadnim. A da ne pricamo o prvom kontaktu, prilasku djevojkama. Tacno imam osjecaj da bi 90% momaka radije uzelo pusku i otislo na prvu liniju u rat, nego prisli djevojci u javnosti. Nemoguce je da se generacijski gube muda, mora biti i do odgovora sa druge strane. Ja sam prije nego sto sam upoznao svoju djevojku poceo samo pripit da prilazim. Ako i izofira da me barem boli neka stvar :D
Kad se djevojci prilazi tako napamet, pogotovo pripit, onda je to u principu velika šansa da dobiješ crveni karton.

Najbolje je preko nekog, npr. ona zna nekog koga i ti znaš, pa kao društva se sastala, pa malo opuštena priča i to. To da u startu izgleda kako tebi ne pada na pamet da nekog stalkuješ, nego kao ti si tu onako usput došao, to je jedna od milion stvari koju ćeš napravit tu noć. Ovako kad startuješ direktno ona odma zna šta ti je cilj, a nije imala kad da te upozna, da prospeš malo šuplju i to, a bez toga naravno tvoje dionice naglo padaju.

Mnogi misle da je šonjo nužno džentlmen, ili još bolje da ako nisi šonjo ne moraš bit džentlmen. To nema nikakve veze s mozgom. Džentlmen je taj koji joj ogrne jaknu, otvori vrata ili pomogne neni sa štapom da izađe iz tramvaja, ali taj i takav istovremeno nema potrebe da kmeči i kuka što ga je neka cura odbila radi nekog drugog i koji za njega odma postaje kriminalac, seljak ili jednostavno glupan. Većina djevojaka voli džentlmene, ko kaže drukčije laže, ali većina djevojaka voli i otresite muškarce, izgrađene ličnosti, muškarce sa stavom koji su u stanju svojom karizmom da privuku njihovu pažnju. Kmečanje po Facebooku je najbolji dokaz nedostatka tih osobina.
A inace kao ne zna? De majke ti... Nismo djeca (nadam se). Koji je to jos upoznao djevojku sa namjerom da mu bude prijateljica?

A i to u raji... Ako cemo se tako igrati, onda neka se ne zale sto im momci ne prilaze kada izadju.
hornet

#338 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by hornet »

artime wrote:Da li se ikome desilo da djevojku/momka koji mu se svidi na ulici, kaficu, gradu pitaju za izlazak?
A zamisli kolko ima situacija da se jedno drugom svide, a da prođu jedno pored drugog. Kolko mogucih veza i vezica. Po meni treba uvijek prici, al blago i nenapadno.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#339 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

Stroj-2 wrote:
Velkoski wrote:

Ja njega, ne on mene.
Im'o sise k'o treba života mi :o
shae_ba

#340 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by shae_ba »

dječak sa šibicama wrote:Realno, da bi osvojio zenu, moras biti ili izuzetno duhovit i energican, ili trulo bogat, ili lijep ko slika.

Realno, da bi osvojio zenu slicnu sebi (takvima se treba posvetit), moras biti ono što jesi.
U ovom slučaju, ako osvojiš radi ovog što si ti napisao, pitanje je šta će bit kasnije. Pa nije sve u tome osvajanju, ako je osvojiš kasnije će sve bit bajka, valja mislit na život, a u tome ti neće pomoć ni duhovitost, ni ljepota ni bogatstvo već međusobno poštivanje i razumjevanje.
Last edited by shae_ba on 10/11/2015 23:37, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#341 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dječak sa šibicama »

shae_ba wrote:

Realno, da bi osvojio zenu slicnu sebi (na takve se treba usredoćit), moras biti ono što jesi.
Ja i govorim o onome sto trebas biti, ne mozes glumiti sharm ili da si bogat.

A sta ce biti kasnije, ne lipsi magarce do zelene trave odnosno daleko je Kazablanka.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#342 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

Treba znat' prodat' priču, sve ostalo je nebitno. Može ti falit' i kec komotno. :mrgreen:
Stroj-2

#343 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Stroj-2 »

Velkoski wrote:
Stroj-2 wrote:
Velkoski wrote:

Ja njega, ne on mene.
Im'o sise k'o treba života mi :o
Sisoid neki :lol: :lol:
maida95

#344 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by maida95 »

+1 Velkoski :)
Bianconeri1988

#345 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Bianconeri1988 »

Velkoski wrote:Treba znat' prodat' priču, sve ostalo je nebitno. Može ti falit' i kec komotno. :mrgreen:
E vala ne može da si još toliki. :lol:

Tačno ne vjerujem da ima neka normalna djevojka da bi hodala s nekim krezavim.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#346 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

ne bi vjerov'o :lol: :lol: :mrgreen:
Honda Hondas

#348 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Honda Hondas »

Niemand wrote:Na ulici bi prva rekla-ne. Kratko i jasno.

Dobro, mozda ne bi nista rekla vec bi pocela trcati.
Čudno bas.. Momak pridje : za muda :izet:

N.N lice: "Cao Cao. . Izvini sto te zaustavljam, sigurno zuris.. Ali ako možeš da mi poklonis par trenutaka vremena... Želio bih ti reći da prekrasno izgledaš, prelijepa ti je ta bluza i bas ti stoji. . . Želio bih dobiti tvoj broj da se nekad dogovorimo za kaficu, da se upoznamo.. Ili ako ne želiš da mi daš broj, evo ti moj da odluči.. Ja sam Sulejman, drago mi je.."

Niemand vadi telefon, tipka 122 , obavjestava se SIPA čiji interventni vod pod rotacijama juri na mjesto događaja. :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#349 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by Velkoski »

daj ba, neko ko je spreman izgovorit' takvo nešto vjerovatno nije sav svoj :lol:

puno će bolje proć' sa nekom kratkom zajebancijom :mrgreen:
dezurni_ucenik

#350 Re: Zašto nemam djevojku - razočarani sarajevski student

Post by dezurni_ucenik »

.
Last edited by dezurni_ucenik on 11/11/2015 00:33, edited 1 time in total.
Post Reply