Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Bonnie-Clydova mala

#1 Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by Bonnie-Clydova mala »

Provjerila u Merkatoru i Konzumu u Wisi večeras, ali baš ni jednog ... Simptomatično :roll:

Zna li neko?
alica.k

Post by alica.k »

i ja sam primjetila. jucer sam pitala u merkatoru i frajer mi je poceo slagat ramenima i nesto mrmljat sta li. a mama je danas kupila u lori, tamo ima.
revolutia

#3 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by revolutia »

Bonnie-Clydova mala wrote:Provjerila u Merkatoru i Konzumu u Wisi večeras, ali baš ni jednog ... Simptomatično :roll:

Zna li neko?
sta ce ti kola??
nema nista hazardnije za jetru od tog otrova :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Ma znam, nisam neki ljubitelj, ali sam slučajno primjetila. Pravo mi čudno...
van Basten

Post by van Basten »

Možda razgrabio narod zbog nagradne igre? Ili Hilmo opet ucjenjuje sa pepsijem? :D ili oboje?
IlijaLadin

Post by IlijaLadin »

Ja nisam primijetio izostanak pomenutih proizvoda sa polica drage mi garaže. Pardon prodavnice u garaži. Evo još nisam popio.

Natpis na flaši:

pošalji SMSom*
kod sa zatvarača na
091 211 700

:P

Admini, de malo ove smajlije. Nikako da nađem odgovarajući ovoj grimasi koju pravim :)
helo

#7 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by helo »

Bonnie-Clydova mala wrote:Provjerila u Merkatoru i Konzumu u Wisi večeras, ali baš ni jednog ... Simptomatično :roll:

Zna li neko?

Onda mra da dobro nevidiš, na par mjesta u wisi (konzum) ima coca colinih proizvoda, mislim glupo mi je što ti uopšte odgovaram na ovako glupo pitanje, jer ne postoji prodavnica na svjetu a da nema coca colu najpoznatiju stvar (piće na svjetu)
ibrik

#8 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by ibrik »

helo wrote:

Zna li neko?

Onda mra da dobro nevidiš, na par mjesta u wisi (konzum) ima coca colinih proizvoda, mislim glupo mi je što ti uopšte odgovaram na ovako glupo pitanje, jer ne postoji prodavnica na svjetu a da nema coca colu najpoznatiju stvar (piće na svjetu)
Postoji Merkur:)
karanana

#9 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by karanana »

ibrik wrote:
helo wrote:

Zna li neko?

Postoji Merkur:)
e tu ces je sigurno naci.
alica.k

#10 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by alica.k »

helo wrote: Onda mra da dobro nevidiš, na par mjesta u wisi (konzum) ima coca colinih proizvoda, mislim glupo mi je što ti uopšte odgovaram na ovako glupo pitanje, jer ne postoji prodavnica na svjetu a da nema coca colu najpoznatiju stvar (piće na svjetu)
malo si u krivu. u merkatoru u zadnjih par dana ne moze se naci nista coca-cola. cak ni u onim njihovim kaficima - santana - kad trazis coca-colu pitaju te moze li pepsi jer cole nemaju.

a frizideri su im zatvoreni, preko njih je navucena neka mreza, ni na policama nista nema.

tako da ocito ima mjesta da nema coca colu najpoznatiju stvar (pice na svijetu).
helo

#11 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by helo »

alica.k wrote:
helo wrote: Onda mra da dobro nevidiš, na par mjesta u wisi (konzum) ima coca colinih proizvoda, mislim glupo mi je što ti uopšte odgovaram na ovako glupo pitanje, jer ne postoji prodavnica na svjetu a da nema coca colu najpoznatiju stvar (piće na svjetu)
malo si u krivu. u merkatoru u zadnjih par dana ne moze se naci nista coca-cola. cak ni u onim njihovim kaficima - santana - kad trazis coca-colu pitaju te moze li pepsi jer cole nemaju.

a frizideri su im zatvoreni, preko njih je navucena neka mreza, ni na policama nista nema.

tako da ocito ima mjesta da nema coca colu najpoznatiju stvar (pice na svijetu).
alica.k @

Ti mora da neceš da vidiš ili da skontaš, za merkator ti ne govorim govorim ti za wisu (konzum) tu ima coca cola, a za merkator me ne znam jer neidem nigdje dje slovenci pare klepaju.
Neelix

Post by Neelix »

nidje veze, ja maloprije u koreji, brdo cole stoji, nagradnu igru reklamiraju...
Mahalac

Post by Mahalac »

Ovdje neko nhtio amjerno i planski zagorcao vec itekako zagorcan zivot "sale reprezentatima" coca-cole.

Ost'a vam je to ne znam dosta im je plana i programa :-)
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

da ne bojkotuju Izrael? :oops:
Neelix

Post by Neelix »

evo vf komerc (korea) od prije cca 5 sati

Image
forUMASH

Post by forUMASH »

....hajde ba, sta placete....radi Pay Pal sada i u BH pa narucite sa kakvog stranog web site-a.... :D
skojotovski

#17 Re: Zašto nema Coca Colinih proizvoda u prodaji?

Post by skojotovski »

helo wrote:
alica.k wrote:

alica.k @

Ti mora da neceš da vidiš ili da skontaš, za merkator ti ne govorim govorim ti za wisu (konzum) tu ima coca cola, a za merkator me ne znam jer neidem nigdje dje slovenci pare klepaju.
a, ovi ne klepaju? ili je konzum "nas"?
Skyfox

Post by Skyfox »

Nisu izmiri dugovanja prema Coli....
dripac

Post by dripac »

Za one koji već to neznaju, punionica Coca-Cole se preselila u Srbiju, Hadžići su sada samo skladište. Ko nevjeruje neka pročita na pakovanju.
zenny

Post by zenny »

ma *ebo ovo ba... nego Neelix skojeg ti je ovo mobitela :D
Skyfox

Post by Skyfox »

dripac wrote:Za one koji već to neznaju, punionica Coca-Cole se preselila u Srbiju, Hadžići su sada samo skladište. Ko nevjeruje neka pročita na pakovanju.
Nisi u pravu kod nas se proizvodi i puni Cola...
Comrad

Post by Comrad »

Skyfox wrote:
dripac wrote:Za one koji već to neznaju, punionica Coca-Cole se preselila u Srbiju, Hadžići su sada samo skladište. Ko nevjeruje neka pročita na pakovanju.
Nisi u pravu kod nas se proizvodi i puni Cola...
To je neko pustio priču da će se Cola seliti, jer želi da proširi svoju tvornicu, a valjda dole u Hadžićima im nisu mogli dati dodatni prostor za proširenje. No nema niš od toga.
p.s. možda si samo kupio Coca Colu iz Srbije, jer se može kupiti u prodavnici iako ne kontam zašto :roll:
Eshek

Post by Eshek »

U prodavnicama ima cole iz Srbije, pa čak iz Bugarske, ali u limenkama. Ostala pakovanja, koliko znam, i dalje piče iz Hadžića.
dripac

Post by dripac »

Pegasus317 wrote:U prodavnicama ima cole iz Srbije, pa čak iz Bugarske, ali u limenkama. Ostala pakovanja, koliko znam, i dalje piče iz Hadžića.
Eto recimo da je tako, a otkud limenke iz Bugarske i Srbije. Hadžići nemogu stići ili ?
Neelix

Post by Neelix »

zenny wrote:ma *ebo ovo ba... nego Neelix skojeg ti je ovo mobitela :D
Image

:-)
Post Reply