sudnjidan wrote:mostarac wrote:edikamedika wrote:A zasto vrli BHT ne ucini nesto na poboljsanju kvalitete signala u Mostaru
Nemaju kad od zajebavanja gradjana.
ne
glupsone, nego nemaju novca

Ja sam mislio da ti mozes argumentovano diskutovati... Greska...

mogu, ali mi se zaista neda da dsikutujem sa ljudima koji ne shvataju da mnogo jache drzave od nashe ne mogu finansijski izdrzati tri kanala drzavne televizije, a mi imamo 3 (PBS, RTRS, FTV) i onda donose zakljucke koji nemaju veze sa realnoscu i onda lupaju gluposti. NE, niko mi ne radi na drzavnoj televiziji, i ne branim je zbog toga. Branim je jednostavno iz razloga, sto za finansijska sredstva koja oni imaju mi dobijamo ekstra kvalitetan program, koji naravno nije kvalitetan i u rangu mnogo bogatijih televizija, ali za onaj novac kojim raspolaze nasa drzavna televizija oni prave cuda. Bas bi volio viditi kako bi se HRT ponasala sa 3 kanala i novcem koji ima BHT. Mi ipak, ako gledamo sa ove sportske strane, imamo ekstra program. Drzavna televizija prenosi njemacku i englesku ligu, prenosi ligu prvaka, prenosi sve vece sportske dogadjaje. Imali su gaf sa SP u Atletici, ali jebiga. Koliko imaju novca odlichnu televiziju imamo, a edikamedika, jedan repetitor mnogo mnogo vise kosta nego jedan sampanjac. Valjda bi toliko mogao shvatiti i znati, ali zbog takvih stupidnih zakljucaka ova rasprava je suvisna, jer ne smeta nama BHT zato sto ima lose komentare, nego sto smo mi navikli srati po svemu nasem i sto valja i sto ne valja. Zato to nama smeta. Da Baho komentarise na HRT-u ovde bi ga u zvijezde ukivali, ne bi mu trazili greske i svrsavali bi kad gfa cujete, ali Bahina nesreca je sto je komentator BHT-a. To smo mi, naopaki, GLUPI BOSANCI. Jebiga.
Nama je prepotentni Tarik Filipovic idol, a covjek je ziva arogancija i veoma neduhovit, a to stalno pokusava biti. Imamo boljih deset puta od njega, ali u nas ko bude vodio milioner jebo je jeza u ledja, jer ce ga stalno porediti sa Tarikom, i govoriti kako je Tarik ovo-ono, a od Tarika zaista nije tesko biti bolji, ali jebiga Tarik radi na HRT, a ne na BHT.
Zato nemamo, i nikad necemo imati drzavu i zato nam je ovakva Bosna, Bosna po mjeri njenih gradjana, onakvu kakvu njeni gradjani i zasluzuju, jer svojim odnosom prema njoj su je i doveli mnogo nize nego sto bi trebala biti. A sad vi idite i prosite da vam udjele malo HRT komentatora, jer zaboga oni su komentatori HRT-a, a ne nasi bosanski koji pojma nemaju.
Tuzno