Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci naslijepo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karanana
#1 Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci naslijepo
Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
- nebojeplavo
I ja imam isti problem, javlja mi neku gresku
A i inace danas forum ne fercera kako treba.
A i inace danas forum ne fercera kako treba.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli
jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...karanana wrote:Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
- karanana
#5 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli
uh uzelo je pola sata i da se ova greska prikaze, ali pise vako:mIRCerka wrote:jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...karanana wrote:Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/sarajevo-x.com/httpdocs/forum/includes/bbcode.php on line 222
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli
i meni uvijek to daje...nejse, proslijedila sam administraciji, ali bogam do sad je bilo temu tu zakljuckljac i pokreni novu...karanana wrote:uh uzelo je pola sata i da se ova greska prikaze, ali pise vako:mIRCerka wrote:jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...karanana wrote:Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/sarajevo-x.com/httpdocs/forum/includes/bbcode.php on line 222
- karanana
#7 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli
Da nije diverzija neprijateljskih foruma?mIRCerka wrote:i meni uvijek to daje...nejse, proslijedila sam administraciji, ali bogam do sad je bilo temu tu zakljuckljac i pokreni novu...karanana wrote:uh uzelo je pola sata i da se ova greska prikaze, ali pise vako:mIRCerka wrote: jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...
kaka. sad se ni nesjecam koju sam forumashicu pozvao na blind date.
- van Basten
I meni isto to javlja i na toj temi a i na onoj o radiu 202