Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci naslijepo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
karanana

#1 Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci naslijepo

Post by karanana »

Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

I ja imam isti problem, javlja mi neku gresku :?
A i inace danas forum ne fercera kako treba.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli

Post by mIRCerka »

karanana wrote:Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...
zena21

Post by zena21 »

Imam isti problem. I svakako je forum nekakav kilav danas... Jedva ucitava... :roll: :roll:

I da... Zasto nema podforuma SarajevoX :? :?
karanana

#5 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli

Post by karanana »

mIRCerka wrote:
karanana wrote:Izvinjavam se sto moram ovdje ovo da postujem ali posto vise nema podforuma sarajevo-x nisam znao gdje drugo da stavim. kad admini odgovore ili rijese problem nek izbrisu ovo. Jeli samo do mene ali sumnjam. ne mogu da otvorim petu stranicu teme Sastanci naslijepo. a bas me ova tema interesuje i intrigira. cak je moj post na ovoj temi bio zadnji i u njemu sam pozvao jednu forumasicu na blind date, pa nije fazon da se tema sad ne moze ucitati a da ona nije ni uspjela procitati moj poziv.
jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...
uh uzelo je pola sata i da se ova greska prikaze, ali pise vako:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/sarajevo-x.com/httpdocs/forum/includes/bbcode.php on line 222
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#6 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli

Post by mIRCerka »

karanana wrote:
mIRCerka wrote:

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/sarajevo-x.com/httpdocs/forum/includes/bbcode.php on line 222
i meni uvijek to daje...nejse, proslijedila sam administraciji, ali bogam do sad je bilo temu tu zakljuckljac i pokreni novu...
:(
karanana

#7 Re: Zasto ne mogu da otvorim zadnju str. teme Sastanci nasli

Post by karanana »

mIRCerka wrote:
karanana wrote:
mIRCerka wrote: jel mozes copy paste sta ti pise? meni se to desilo sa 3 teme, kao ako neko postira nekakav link , pa se nesto prelomi, ne znam...

i meni uvijek to daje...nejse, proslijedila sam administraciji, ali bogam do sad je bilo temu tu zakljuckljac i pokreni novu...
:(
Da nije diverzija neprijateljskih foruma?
kaka. sad se ni nesjecam koju sam forumashicu pozvao na blind date.
sicky

Post by sicky »

i kod mene ista stvar...vasdugi dan :D :roll: :-)
van Basten

Post by van Basten »

I meni isto to javlja i na toj temi a i na onoj o radiu 202
black

Post by black »

desi se da neko u postu ubaci neki link koji slomi thread..nema otvaranja samo mozes novu pokrenuti..
Saian

Post by Saian »

pa jel naslijepo il nije majka mu stara :D :D :D
Post Reply