1.200 ih čeka na nas + pratnja + u svakom autobusu po 2 specijalca + marice i specijalna vozila. Jesmo li mi zaista ratni zlocinci?
+ jos i ovo:
Obavijest Ministarstva unutrašnjih poslova Ze-Do kantona
U subotu 11. 06. 2005. godine sa početkom u 17,30 sati na stadionu FK Rudar Kakanj odigrat će se prvenstvena fudbalska utakmica završnog kola takmičarske sezone 2004/2005 godine Prve lige FBiH u kojoj se sastaju FK Rudar iz Kaknja i FK Velež iz Mostara.
Kako se radi o završnom kolu takmičarskog dijela Prve lige FBiH i utakmici koja će odlučivati o ulasku u Premijer ligu BiH, raspolažemo informacijama da za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje kako navijača domaćeg tima tako i navijača FK Velež i FK Jedinstvo iz Bihaća čiji dolazak u Kakanj se očekuje u velikom broju.
Imajući u vidu iskustvo iz ranijieg perioda kada su u Kaknju gostovali klubovi iz Premijer lige, kao i određena incidentna događanja u drugim gradovima na ovakvim i sličnim manifestacijama, obavještavamo vlasnike trgovinskih i ugostiteljskih objekata da po mogućnosti zatvore radnje u periodu od 15,00 sati do završetka utakmice, kako bi se izbjegli određeni incidenti, a građane i navijače FK Rudar Kakanj molimo da svojim ponašanjem ne doprinose nastanku incidenata i da budu tolerantni u određenim situacijama.
Također molimo građane da u navedeno vrijeme svoja privatna motorna vozila ne parkiraju na parking prostorima u blizini stadiona FK Rudar Kakanj i parking prostorima duž ulice Zgošćanska ili da ih po mogućnosti izmjeste na neka sigurnija mjesta
AVANTI CRVENI
DANAS KAKANJ MORA PASTI!!!
Zašto nas tretiraju kao ratne zločince?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
The_Silence_that_Remains
Vidim da si dosta informisan što se tiče Veleža. Čuo sam da će izgleda graditi novi stadion za Velež. Je li to tačno?
-
The_Silence_that_Remains
Vidim da si dosta informisan što se tiče Veleža. Čuo sam da će izgleda graditi novi stadion za Velež. Je li to tačno?
-
mostarac
skuplajnje politickih poena. Komplikovana situacija skroz, ali posteno i realno: NECE JER NEMA PARA.The_Silence_that_Remains wrote:Vidim da si dosta informisan što se tiče Veleža. Čuo sam da će izgleda graditi novi stadion za Velež. Je li to tačno?
Da ima love tada ne znam sta bi bilo,a li nema love i sigurno ti kazem da se nece pravit.
-
HZSA
Ne kontam ovu temu, zasto vas tretiraju kao ratne zlocince...i opet ne kontam...sta hoces da kazes
Ako mislis na ovo za auta, prodavnice itd., to je uredu i ovo je prvi pametan potez nadleznih, ovako treba da bude na svakoj utakmici "visokog rizika" kao sto je mozda ova.
Uglavnom..nidje veze
Ako mislis na ovo za auta, prodavnice itd., to je uredu i ovo je prvi pametan potez nadleznih, ovako treba da bude na svakoj utakmici "visokog rizika" kao sto je mozda ova.
Uglavnom..nidje veze