jeza u ledja wrote:nikad_izvini wrote:.PS. Vidim teško se živi i radi,pa se ide u SAD,koliko beše karta do SAD-a? 2000 KM,USD ?? Baš ti je teško.............
A mozda mi jeste tesko? Mozda derem guzicu da bi zaradio? Mozda prije 10 godina nista zivo nisam imao jer je sve popaljeno i pokradeno? Mozda sam prije rata imao vise nego sad? Mozda sam se radom i znanjem izborio za to sto imam sad? Mozda ne sjedim u kuci 28 godina u istom naselju kukajuci o drugima? Uspjeh pada s neba jelde? Kompleks je cudo, a glupost je neunistiva.
PS: Ne znas me, malo si ti mlad. Niti sam ja originalno iz Hrasnog. Niti vidim svrhu razmjenjivanja salveta s tobom. I jedan savjet posto vidim da si ovdje novi - dobro razmisli prije nego sto stavljas podatke o sebi na internet.
PPS: I ne gnjavi me vise majke ti.
Završila tekma
Možda sam malo uspješniji nego što misliš.
Srijeda,tekmica,gdje ću vani.A do Amerike nisam dobacio,još uvijek
A to dobacivanje radom.Čestitam ti.Jedan si od rijetkih,znam mnogo ljudi,malo ih je dobacilo do SAD-a svojim radom.Mada mi malo šupljiraš,tako mi se čini.
Spomenuo Hrasno,pa odjednom nisi odatle.Pa nešto,negdje.Lagiš,čini mi se.Al nebitno
Al haj,nema veze
Ti spominješ glupost,nakon toliko provala koje si napisao i ostao živ.Tja.Šta da ti kažem.
Ne želim promjenu salveta,nego da vidim ko si.Čim se vadiš tako.Lagiš mi
A što se tiče podataka,toga se ne bojim.Ovo je moja mahala.
Nego,gdje smo stali.Nova lekcija,vidim,zaboravio si masu toga