I ako pitanje zvuci malo "glupo" zasto Mykonos a ne Hvar ili Brac, i ako Leonardo (sad sa oscarom u ruci
PS: zena je slikala ja ga uopste nisam ni primjetio, ma nebi ni rodjenog oca prepozno

Edin H. wrote:Evo i moja zena ga slikala![]()

pink floydd wrote:idi ba lezi sa ženom, umoči šta....pusti leonarda i nas na miru sa svkakvim temama
Jack Be Nimble wrote:Nece cojek da se odmara tamo gdje radi. Snima Robin Hooda u Dubrovniku. Nisi ni ti odveo zenu u svoju kancelariju na 15 dana.
Sta nije istohrle1976 wrote: Pa nije bas Brac ili Hvar isto kao i Dubrovnik.
Sram te biloConnaisseur Karlin wrote:Mykonos je magnet za drogiranje,opijanje i seksanje u svim kombinacijama na javnim koncertima.
insomnia78 wrote:Sta ima na Mykonosu, ima l' izbjeglica?
S moje sokoćalo
LokacijaConnaisseur Karlin wrote:Sta nije istohrle1976 wrote: Pa nije bas Brac ili Hvar isto kao i Dubrovnik.
Ma nisam ja isla,nije to za mene ,ali jeste moja rajainsomnia78 wrote:Sram te biloConnaisseur Karlin wrote:Mykonos je magnet za drogiranje,opijanje i seksanje u svim kombinacijama na javnim koncertima.
S moje sokoćalo
Ma znas da nisam na to mislila,samo zezajinsomnia78 wrote:LokacijaConnaisseur Karlin wrote:Sta nije istohrle1976 wrote: Pa nije bas Brac ili Hvar isto kao i Dubrovnik.
Ako snima u Dubrovniku a ljetuje na Hvaru onda nije na istom mjestu
S moje sokoćalo
hrle1976 isao na orgije sa zenom u Grcku,pssstinsomnia78 wrote:
S moje sokoćalo
Ovdje na otoku vise gay turista nego ljudi u SA sa C kategorijom u vozackoj.Connaisseur Karlin wrote:hrle1976 isao na orgije sa zenom u Grcku,pssstinsomnia78 wrote:
S moje sokoćalo
Znam,zato te zezam sa izborom lokacije odmorahrle1976 wrote:Ovdje na otoku vise gay turista nego ljudi u SA sa C kategorijom u vozackoj.Connaisseur Karlin wrote:hrle1976 isao na orgije sa zenom u Grcku,pssstinsomnia78 wrote:
S moje sokoćalo