zasto muskarci vole velike grudi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dark rose
#1 zasto muskarci vole velike grudi
da.. sve je to super... neki su ''opsjednuti'' velikim grudima, neki i placaju $$$$ da ih uvecaju kako bi bile more attractive, ali ima i nekih koje idu da svoje prirodno obdarene obime grudi smanje...ha ! ajde da vas sad cujem..ajmo komentari.. 
-
incognito071
#2 Re: zasto muskarci vole velike grudi
ruzice s velikim kikaramadark rose wrote:da.. sve je to super... neki su ''opsjednuti'' velikim grudima, neki i placaju $$$$ da ih uvecaju kako bi bile more attractive, ali ima i nekih koje idu da svoje prirodno obdarene obime grudi smanje...ha ! ajde da vas sad cujem..ajmo komentari..
-
malizeleni
Grudi = erogena zona = sto vece grudi veci uzitak 
-
incognito071
ev' ga ruzicedark rose wrote:incognito071my bad,zar ima?
ah dobZo onda necEm otvarati nofu temu..
nofa sam tudekan na ovijem forumu, pa nisam znalo
![]()
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=30304
ajdine, citao sam ti postove.....nisi ni ti bas Krleza
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ja ih volim, bez obzira na velicinu i boju
-
AjdinBSC
Ma jok ja se furam na Maka Dizdara znas kako je on pisoincognito071 wrote:ev' ga ruzicedark rose wrote:incognito071my bad,zar ima?
![]()
ajdine, citao sam ti postove.....nisi ni ti bas Krleza
-
mamica papucarka
nidje vezemalizeleni wrote:Grudi = erogena zona = sto vece grudi veci uzitak
-
incognito071
mozda si mlad pa ne znas...dizdar je bio pjesnik a ne pisacAjdinBSC wrote:Ma jok ja se furam na Maka Dizdara znas kako je on pisoincognito071 wrote:ev' ga ruzicedark rose wrote:incognito071my bad,zar ima?
![]()
ajdine, citao sam ti postove.....nisi ni ti bas Krleza![]()
elem poenta je...nemoj je napadat nego gledaj da joj se upucas kako
-
AjdinBSC
Ma moram znat sve o njemu kad sam iso u skolu po njegovom imenu morali znati sve o njemu jebigaincognito071 wrote:mozda si mlad pa ne znas...dizdar je bio pjesnik a ne pisacAjdinBSC wrote:Ma jok ja se furam na Maka Dizdara znas kako je on pisoincognito071 wrote: ev' ga ruzice
ajdine, citao sam ti postove.....nisi ni ti bas Krleza![]()
elem poenta je...nemoj je napadat nego gledaj da joj se upucas kako
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
sta nam zelis reci s tim skakutalommamica 31 wrote:
-
pinkzelena
Pojma nemam,ja sam žensko,pa volim vidjet fine grudi...
pretpostavljam da onda i muškarci vole LIJEPE.. ne nužno velike..nego mislim da im je više bitno kakve su,a ne kolike su.
Naravno,za djevojku koja je uskraćena za iste,ne možeš reći:male,nego jednostavno ih nema..i donekle razumijem muškarce,koji onda više biraju one,koje imaju..a pogotovo malo veće
Istina..i nama je erogena zona..i užitak..a i njima..
Po meni je između trojke i četvorke idealna veličina..
Ma sve je to individualno..neki vole manje,neki veće... ja lično volim kad ih ima,a do nas je žena kako ćemo ih upakovati da izgledaju najbolje što mogu.
pretpostavljam da onda i muškarci vole LIJEPE.. ne nužno velike..nego mislim da im je više bitno kakve su,a ne kolike su.
Naravno,za djevojku koja je uskraćena za iste,ne možeš reći:male,nego jednostavno ih nema..i donekle razumijem muškarce,koji onda više biraju one,koje imaju..a pogotovo malo veće
Istina..i nama je erogena zona..i užitak..a i njima..
Po meni je između trojke i četvorke idealna veličina..
Ma sve je to individualno..neki vole manje,neki veće... ja lično volim kad ih ima,a do nas je žena kako ćemo ih upakovati da izgledaju najbolje što mogu.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#24 Re: zasto muskarci vole velike grudi
Gdje ih necu voljeti...dark rose wrote:da.. sve je to super... neki su ''opsjednuti'' velikim grudima, neki i placaju $$$$ da ih uvecaju kako bi bile more attractive, ali ima i nekih koje idu da svoje prirodno obdarene obime grudi smanje...ha ! ajde da vas sad cujem..ajmo komentari..